JAK 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hova kell vissza mennem?
én tudom hol vagy!vissza kell menni egy nagy szoborhoz és az majd ad egy erõt ami lelassitja az idõt!
Én tudnék segiteni csak halvány lila fingom sincs hol vagy 😄
PS3 ID: kolb@szman
lol
lol😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Pedig itt a topic, szerintem nem kell másik. Abban bármelyik részrõl kérdezhetsz.
Papesz
#3 <#wow2>#wow2>
>>segítség<<
Még meg sem kell venni, csak olvasd el 😛
el akatam. (errõl nekem valami Afrikai sivatag neve jutott eszembe😄)
Na, bocsánat, hogy belepofáztam a hülyeségeimmel 😛
>>segítség<<
Még meg sem kell venni, csak olvasd el 😛
el akatam. (errõl nekem valami Afrikai sivatag neve jutott eszembe😄)
Na, bocsánat, hogy belepofáztam a hülyeségeimmel 😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
repülõs játék? O.o
😛
😛
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha megtanulnál magyarul írni, akkor érthetõbb lenne.
Angol nyelvû leírást minden játékhoz itt találsz: www.gamefaqs.com
Ha nem tudsz angolul (sem), akkor itt az ideje nekigyûrkõzni!
Angol nyelvû leírást minden játékhoz itt találsz: www.gamefaqs.com
Ha nem tudsz angolul (sem), akkor itt az ideje nekigyûrkõzni!
jó csaj? képt!😄
Kerestem már mindenhol a fórumba ezt a játékot de nem találtam. Igaz nem mai. Szerintem nagyon jó kis game. Meg ha valaki játszik vele tudna segíteni mert el akatam.
Mikor elõször jön vissza a csaj értem és megtámadnak a sivatagban vagy 30-n 2legyõzük és õ elmegy. újra át kell úgrálnom a szigetek és a nagy szigetre kell mennem és jellez valamit a víz esésnél de a kocsiból nem szálhatok ki (2x-ra vagyok a szigeten, ha ez segít.) ha valaik érti hogyhol vagyok az segítsen thx,
Mikor elõször jön vissza a csaj értem és megtámadnak a sivatagban vagy 30-n 2legyõzük és õ elmegy. újra át kell úgrálnom a szigetek és a nagy szigetre kell mennem és jellez valamit a víz esésnél de a kocsiból nem szálhatok ki (2x-ra vagyok a szigeten, ha ez segít.) ha valaik érti hogyhol vagyok az segítsen thx,