Fényezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ray Z
bocsi egy kicsit eltér az autófényezés témától a kérdésem: gitárra egyedi gényezést nem tudjátok vállal valaki magyarországon? és kb mennyibe fájna a dolog?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Magnumrolcsi
Körbe polírozni az autót bármelyik pasztával lehet, szélvédõt melyikkel lehet azt passzolom. Utána kérdek majd.

csiter
Hali!
Most vettem egy polírozógépet és át szeretném polírozni a verdát ami metál ezüst színû 8 éves és nem volt még polírozva.
Mivel fúrott kút vizével mossuk szerintem vízköves lett és a megfelelõ szögben nézve cseppet sárgás beütésû a fényezés és a szélvédõt is ilyen réteg fedi.
Egyszer egy benzinkúton mondta egy kutas hogy olyan polirzóval kellene át dörgölni ami a szélvédõrõl is leszedi ezt a "vízkövet".
Milyen polírozó pasztát ajánlotok???

Magnumrolcsi
Rossz traktor. 😊
Mindkét oldalt a sárvédõk javítva, elsõ - hátsó lökhárítók javítva.
Kezdés..

Végre kész.

Itt már lefújva.

Tuareg

Alapozva, kicsiszolva, fülkében kiragasztva. 😊

sajnos a másik oldalról :S

Audi S6 😛

Sterimo lehozta a festéket a rücsinél, küszöb végig. Javítva volt annó..nem itt.

Belsejérõl egy kép.

Magnumrolcsi
Hali.
Kérdezd meg ahol venni akarod, elvileg jó.

Sziasztok
2Ks szórógittet vettem és az edzõ (Lesonal MS) leírása szerint az edzõt 2Ks autózománcok,lakkok és gittekhez lehet használni. Akkor ez jó az általam kinézett lakkhoz (beso-glass ms) is?
Magnumrolcsi
Fényezõ - mázoló lettem 😊))

Magnumrolcsi
Õket tudom ajánlani, segítõkészek és benne vannak a szakmában.

Magnumrolcsi
Annyiból ki kell jönnie, ha megtudsz alkudni a mesterrel. 😊

Nasim
Szia,köszi a választ!Metál sötétkék színre gondoltam.A minõség az nem kérdés persze,legyen az,de ne drágán.max 180 lenne rá.

Magnumrolcsi
Mennyire olcsót, milyen fényezés(metál, akrill) ? Tudok helyeket Debrecenbe és még Hajdúdorogon is. Elsõ gyakszi helyemen viszonylag olcsó, ahol most utoljára voltam az már drágább, de minõségi. Én is megcsinálnám csak nincs helyem hozzá.

Nasim
Autó fényezés témában nézelõdöm mostanában az interneten,de sehol nem írnak konkrétumot,hogy mennyibe is kerül egy komplett festés,persze ez érthetõ is.Az enyém 1 Opel Astra Sedan 1.4,komplett optikai tuningos,ha tud valaki egy olcsó helyet azt megköszönném! [email protected]

Magnumrolcsi
Optikai színbillentõ hatás, amely három rétegû gyöngy- gyémánt és más speciális színhatású festékeknél érzékelhetõ. A fedõbevonat rétegei között létrejövõ reflexió és refrakció eredményeképpen a más-más irányból beesõ fénysugarakból különbözõ frekvenciatartományokat nyel el.

Ez a "flipflop" hatás. 😊

Magnumrolcsi
Fekete fényezés matt lakkal 😊

Magnumrolcsi

DJ Skyline
hát, nekem egy fekete fényezés 10x jobban tetszik, mint ezek a flip-flop féyezések!

Magnumrolcsi
Flipp-flopp fényezés.

Magnumrolcsi

Magnumrolcsi
Nem olcsó mulatság a flip-flop festék. 60.000Ft-nál kezdõdik literje, egy litert mindenképp megkell venni, az a minimális mennyiség.. Rendelésre hoznak csak.

Magnumrolcsi
Majd kikeverjük valahogy 😊 Hétfõn megkérdem.

😊)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Magnumrolcsi
😄

soma22
biztos vagy abban, hogy létezik ilyen a flip-flop tipusu festékek közt?
nekem elég gyanus szal ennek nézz utána elsõsorban nagyobb festékkereskedések, és külföldi oldalakon.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ez, hogy nézne ki? Képet! Kiváncsi vagyok 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

M@TriX
A TestDrive Unlimited-ben van 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

fifi
sztem ilyen festékösszeállítás nincs...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SötétBarom
Igen sok pénzed van? 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a témát, mert nem találtam egyedi fényezéssel kapcsolatos 5leteket. Már írtam e-mail-t egy fényezéssel foglalkozó cégnek, de õk nem tudták volna megvalósítani azt amit én szeretnék. Ugyanis egy fekete-tûzpiros flip-flop festést szerettem volna. De azt írták h. nincs ilyen festékük. Az érdekelne h. hol? és mennyiért? csinálnák meg.