Nissan Skyline
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
idáig max gagyi játékokban, vagy normálisabb játékokban addonként láttam😄 egyébként így élõben, nem vészes, ki is próbáznám esetleg, rosszabb esetben megnézném hogy mászik fára, aztán annyi😊
lehet, hogy pöcs vagyok, de itthon lehet ilyen új gt-r cuccot kapni? mer alaphangon annyira izgatott fel eddig a járgány, hogy én eddig azt hittem, hogy ez még csak proto, vagy max néhány teszt példány él belõle, míg nem láttam tegnap este egyet 2 házzal odébb:c
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Persze a v6-tal hátrébb tudják vinni a súlypontot,és kisebb helyet foglal,meg ugye az van a többiben is ezért olcsóbb gyártani,de ha a piac igényli,elképzelhetõ hogy elõveszik még a régit.
A mûszerfal témyleg nagyon hasonlít (abban a videoban ami legelõl van a commentekben)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a www.hasznaltauto.hu van itt 2 rx 7 es nézzétek meg. a piros nagyon jó!!
Már csak az a kérdés hogy itthon is fel tudják-e húzni a motorerõt.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu