Nissan Skyline

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért azt nem hinném ,hogy minden jöttment csak úgy elvihet próbekörre egy ilyen verdát. Vagy tévednék? Mert ha igen akkor már indulok is a legközelebbi nissan kereskedésbe <#hehe>

galee7gali
nem azér, de ha itt is állna egy, szívesen elvinné az ember egy próbakörre...

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

"am tényleg csak pesten lehet kapni, sajnos" Lol, akinek van 20 milliója egy sportkocsira, annak ez biztos marhanagy problémát jelent.

galee7gali
valamikor láttam reklámot auto bildben, a lényeg az volt h kiköhögsz 20 milkát és viheted. am tényleg csak pesten lehet kapni, sajnos... :CCC

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

nincs mit 😄
12346
és köszi az infót😊)

12346
oltás. mondjuk ennek a mandrónak mindig ilyenek állnak a ház elõtt, amibõl többet úgysem látsz, max képen😊

idáig max gagyi játékokban, vagy normálisabb játékokban addonként láttam😄 egyébként így élõben, nem vészes, ki is próbáznám esetleg, rosszabb esetben megnézném hogy mászik fára, aztán annyi😊

úgy tudom, hogy csak pesten a nissan gamblini nél csak rendelésre 😊
12346
háj^^

lehet, hogy pöcs vagyok, de itthon lehet ilyen új gt-r cuccot kapni? mer alaphangon annyira izgatott fel eddig a járgány, hogy én eddig azt hittem, hogy ez még csak proto, vagy max néhány teszt példány él belõle, míg nem láttam tegnap este egyet 2 házzal odébb:c

redbull0304
<#fejvakaras><#wilting>

pszihopata

Nissan stagea.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

redbull0304
<#levele><#nyes>

bujcsik555
<#merges2><#wow1> nem is rossz

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

pszihopata

pszihopata
Supra vs. skyline.

4 másodpercet kapott a supra!

bujcsik555
Köszi!!!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

pszihopata

Ja nemis mondtamhogy az R-34 est megcsináltam... érdekes mert ien összenyuzzot izé...de fasza.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bujcsik555
Ilyenek vannak még valahol? Ha igen linkelnéd a lapot? Nagyon megköszönném<#worship>

hát az RB26DETT a történelem része... amugy az r34-est biztos kinyomtatom 😄

pszihopata
Szerintem lesz még soros skyline.A nissannál már legenda a soros 6-os,és tuti rengeteg visszajelzést kapnak mostanában,hogy kár a mociért.
Persze a v6-tal hátrébb tudják vinni a súlypontot,és kisebb helyet foglal,meg ugye az van a többiben is ezért olcsóbb gyártani,de ha a piac igényli,elképzelhetõ hogy elõveszik még a régit.

pszihopata
<#vigyor1>

azt olvastam, hogy a rhd r33 és a lhd 240 sx nászából születik az lhd r33.
A mûszerfal témyleg nagyon hasonlít (abban a videoban ami legelõl van a commentekben)
MikX
Meg tekintve azt, h már nem Skyline, hanem "csak" Nissan GT-R, tehát már nem a Skyline legsportosabb verziója, hanem echte egy új modell...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

egyet értek

kemszi2
nekem annyira nem jön be.az elõzõk jobbak voltak
Szépnek elég szép de sajna már V6os 350Z továbfejlesztett motor van benne 😞 pedig meg tarthatták volna az RB26DETT-et csak kiscit továbfejlesztve...

redbull0304

pszihopata

uhh, kicsit jók!!!!

a www.hasznaltauto.hu van itt 2 rx 7 es nézzétek meg. a piros nagyon jó!!
ejnye de szééép....

pszihopata

redbull0304
Impreza meg aztán szép... 😄

de mind2 szép lett😛

redbull0304
Itthon még az alkatrész beszerzése, hozzá is külön mûvészet lehet! Nem, hogy tuningolni! Úgyhogy itthon ez nem megoldható!

redbull0304
Ez a trendi... 😄 Nézd meg a EVO-t vagy az Iprezát, õk is teljesen elveszítetek a régi stílusukat!

Hát nemtudom... nekem nem tetszik az R35... az már nem olyan Skylineos... mert ha megnézed az R32,R33,R34 mindháromba volt sok hasonlóság, de ez taljesen különb autó lesz... Najó a hátsó lámpája hasonlít az R34eséhez...

Sippie
na igen most olvasgattam utána, hogy a keleti olajországokban /a saudi félszigeten talán/ foglalkoznak balkormányosra alakítással. Japánban pedig balkormányosa csak a jakuzáknak van, azért van nagy riszpektje, de ez nem tudom mennyire igaz. Szóval akkor elég venni egy R32-eset, ez jó hír 😄 Bár azt mondta ismerõsöm, hogy itthon rendelésre lopnák el Ukrajnába.
Már csak az a kérdés hogy itthon is fel tudják-e húzni a motorerõt.
redbull0304
redbull0304
Nissan GT-R Teszt <#wow1><#eljen><#worship>

redbull0304

redbull0304

pszihopata

pszihopata

redbull0304
Fõleg a régebbieket (R32,R33) szokták felhúzni akár 1000paci fölé is! R34-bõl még nem láttam 1000paci felettit, de tuti megoldható! Ha megnézed a youtube.com-on a Drag Skyline-ket azok is R33,R32! Bal kormányt biztos meglehet oldani csak pénz kérdése...

Sippie
Üdv emberek! Jó ideje csodálom már én is a skyline-t, és az egyik kedvenc autóm külsõre, belsõre 😊 Technikailag annyira nem néztem utána, de hallottam a történeteket hogy 700-900 Lovasra is fel lehet húzni a skylineok motorját. Ez csak az R34-re igaz? Nem tudom milyen motor van a régebbi verziókba, R32, R33, azokból is ki lehet préselni több lovat? Bár látom hogy gyakorlatilag jobbkormányos mindegyik, balkormányosokat be lehet szerezni egyáltalán? Na mintha lenne rá pénzem, csak érdeklõdöm 😊
Azttudom hogy nem VT, csak így nemtudtam hogy leírni 😄

[Walaki]D`Lair
Ez nem VT bazz...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Grafikát nem rajzolok szebbet, de szebben eldolgozom a hibákat az biztos...

desigo
szebbet rajzolsz?
Oldal 1 / 3Következő →