Kedvenc költőd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Nem érted mirõl beszélek; ha már maga a költõ arra buzdít, hogy harcoljon a nép,akkor hogy néz már ki, hogy minden kis paraszt elmegy kapával ásóval harcolni, de õ csak arra veszi a fáradtságot, hogy leüljön és írjon egy szép hazafias verset...
You\'ll never walk alone!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
legalábbis azt a beképzelt önsajnáltató fajtát,aki csak sírni tud a gondokról, azoknak megoldásáért egy rohadt ujját ne mozdítja. pl. Berzsenyi,aki arról írt hogy küzdjünk,harcoljunk utolsó vérünkig a hazáért. Õ maga sose mert hadba szállni. Na mindegy, nem akartam senkinek se elvenni a kedvét...csüsz
You\'ll never walk alone!
"S én ülök
Sírván a Sion-hegy alatt."
"Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom. "
"S én feszülettel, tört pohárral,
Hült testtel, dermedt-vidoran
Elnyúlok az asztal alatt."
sokszor csak úgy spontán bevillan pár sor, miközben utazok a buszon, gyalogolok, teszek-veszek
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Külföldieket nem említeném, mert eredeti nyelven nem tudom értelmezni õket (elsõsorban a költõi finomságokra gondolok) 😞
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
csak olyan rövid novellákat írt (egypercesek), hogy azt hittem õ is az.
nekem õ a kedvencem, de ha igazi költõ kell, akkor, Balassi Bálint
(nem?)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették