Óra probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak volt igaza (mindenkinek) aki azt mondta, hogy elem csere! Végén nem csak az óra, hanem a gép is instabillá vált. Kicseréltem az elemet (vagyis elvittem az óráshoz) és minden helyre állt.Köszi.
Amúgy nem indul el a vas, csak F1 gomb megnyomása után. Instabil mûködés meg alap.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
04:29 kzoard: má fél hét?
04:30 kzoard: megyek ágyba, higgyék aludtam éljel
04:33 kzoard: szasztok
04:38 SHADOWEYES7: fél hét???? neked tényleg nem jól jár az órád!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hogy a témához is hozzászóljak: elemcsere!<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
practitioner of the forbidden arts of death
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
GanXstaZolee#2709
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
practitioner of the forbidden arts of death