Ki reggelt 7-e elõtt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nekem: 1999.04.13 az Index fórumon. (akkor még Internetto volt)
Már akkor is látogattam az SG-t, csak akkor még SuperWarez volt a neve 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
csak sötét volt, és kicsit odébb gépeltem ugyanezt
de annyira röhögtam amikor elolvastam 😄DD
hogy bennehagytam
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Itt csak rátenyeréltél a billentyûzetre, vagy ez valami rejtvény? 😄
Várj, a második szó a moderátor elgépelése, már látom 😊 Az elsõ egyelõre passz 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
"© 1998-2007 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva!"
ebbõl lehet logikázni...
#20: én igen, és nagyban toltuk a Runescape-t... 😄
#33: vagy annyira kispöcs volt akkor, hogy most még nincs munkája. családja van. 😊 csak nembiztos hogy õ a legidõsebb a háztartásban <#hehe>#hehe>
#35: én anno azért regisztráltam, elõtte regnélkül irogattam, mert akartam ilyen kopirájt (c) betût a nevem elé 😄D
/talán ezt kaptad ha regeltél...logó kicsit késõbb jöhetett/
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
csatlakozhatok az öregek klubjához? <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hahaha! 😄
U.i.: Amúgy mikor elolvastam a topik címét, egyszerûen nem bírtam értelmezni (Ki reggelt 7 elõtt, ki kelt fel 7 elõtt, vagy mi? 😊)
Amúgy ha jól emlékszem, Supergamez elõtt Superwarez volt a neve az oldalnak 😊
Nembaj imádom a csillagaimat😛
cute star bitches😄
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
nyelvújítok 😊 sry
egyébként annyira nem fontos ez, csak kiváncsi voltam tényleg muzueális darab vagyok itt, vagy vannak még mások is rajtam kivül (remélem)
De ugye elõtte is volt SG, csak reg nélkül...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"