Ki reggelt 7-e elõtt

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
superwarez is volt

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CybeRick
inkább Supergamez 😉

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Mike
hajdan, nagyon, nagyon régen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

w77d
ez az egész egy warez oldalnak indult??

Z
Megvan, ki regelt 6-án: Dikkma

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rip
Nem, régen superwarez volt az oldala neve.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Bandew
Nem inkább supergamez? <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

w77d
huhh, elég egyhangú volt 😄

Rip
Játékosok fóruma 2003-ból:
Fórum 2003

A fõoldal 2001-bõl, már ami megmaradt belõle:

2001

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

w77d
engem érdkelne hogy nézett ki az sg fórum akkor amikor indult 😊 nincs valakinek képe? 😊

GregSB
Namost akkor csináljunk olyat, hogy mindenki írja be mikor volt az elsõ fórumos hsz-e az interneten evör 😄

Nekem: 1999.04.13 az Index fórumon. (akkor még Internetto volt)

Már akkor is látogattam az SG-t, csak akkor még SuperWarez volt a neve 😊

Z
Jah, én is ebbéli félelmemben regeltem. Jó rég vót. Zíró déj epz 1 kollégiumból...régi szép idõk! <#vigyor3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Mike
a megfejtés: valmelyik moderátor
csak sötét volt, és kicsit odébb gépeltem ugyanezt
de annyira röhögtam amikor elolvastam 😄DD
hogy bennehagytam

Rip
"vnekyuj niderétir!"

Itt csak rátenyeréltél a billentyûzetre, vagy ez valami rejtvény? 😄

Várj, a második szó a moderátor elgépelése, már látom 😊 Az elsõ egyelõre passz 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sir Quno Jedi
De azóta asszem így is behoztam a lemaradásomat és rengeteg kis nyominger buta száját kentem el a RENDSZER védelmében. A REND mindenek felett! 😄DD SZÚSZÁ!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én sajnos újreg vagyok, mert anno elvbõl antiregizéspárti voltam, csak késõbb kényszerültem rá és akkor már én is a kötelezõ regizést támogattam és magam is jó példával jártam elõl. EZ még akkor volt, mikor a sok unreg szétbaszott mindent, sõt még az én nevemmel is töbször visszaéltek a piszkoszok! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pheaper
csatlakozom :-D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

oldal alja:
"© 1998-2007 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva!"
ebbõl lehet logikázni...

#18: anyáztunk is eleget....😊

#20: én igen, és nagyban toltuk a Runescape-t... 😄

#33: vagy annyira kispöcs volt akkor, hogy most még nincs munkája. családja van. 😊 csak nembiztos hogy õ a legidõsebb a háztartásban <#hehe>

#35: én anno azért regisztráltam, elõtte regnélkül irogattam, mert akartam ilyen kopirájt (c) betût a nevem elé 😄D
/talán ezt kaptad ha regeltél...logó kicsit késõbb jöhetett/

[Walaki]D`Lair
Én februárban asszem 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gladiator
Asszem még Róka is 7-ei.

Gladiator
én asszem 7-én.

aznap lettem 10 éves 😄

Calver
2001. 03. 13., bár nem ezen a néven...
csatlakozhatok az öregek klubjához? <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
😄DDDDDDD

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vnekyuj niderétir! írjuk már át a topik címét egy g-re, köszönöm szépön 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

magus
több mint félévvel le vagyok maradva

újreg: /

Rip
Most nézem, létezik, hogy annak idején én a Hellboy játék miatt regelem?!?!

Hahaha! 😄

U.i.: Amúgy mikor elolvastam a topik címét, egyszerûen nem bírtam értelmezni (Ki reggelt 7 elõtt, ki kelt fel 7 elõtt, vagy mi? 😊)

Rip
Beszállok én is az öregek klubjába! <#vigyor>

Amúgy ha jól emlékszem, Supergamez elõtt Superwarez volt a neve az oldalnak 😊

hunbasser
jó St-t -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
elõször én is 😄DDDddddddd

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
jó regelt!
Fantos
tudtok mondani egy pontos dátumot mikor indult az sg?

Atkamon
oh my gosh én elég késõn regeltem... még a tesóm regelt elõször és eleinte az õ nevével irogattam...
Nembaj imádom a csillagaimat😛
cute star bitches😄

Balidani
nekünk volt netünk '99-ben, de tudtam, ha ide regelek korán akkor nagy geek lesz belõlem egyszer. rossz humor érzékû, újregekre véresen lesújtó, a nyálát a másik hozzászólásaira csorgató, fikázó személyiség lett volna belõlem.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

még modemes kapcsim volt ugy emlékszek h full kék volt a régi design bár nem vagyok biztos benne...valaki megtudja mondani jól emlékszek e? :S ...amugy 2004 ben kaptam újra netet akkor regiztem

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

_Atti_
az elsõ regem ati09 egyik hszét megtaláltam 2001 augusztus 16..kemény 12 éves voltam vagymennyi😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

plas
<#nyes>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Mike
jah
elmegyünk kocsmázni <#smile>

plas
...és ha összeszedted a régieket,akkor mi lesz? Nosztalgiáztok?<#szomoru1>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Mike
tehát ez nem a vagizásról szól, vagy rólam, hanem inkább a régiek összeszedésérõl

Mike
szvsz a reggelés teljesen jó
nyelvújítok 😊 sry

egyébként annyira nem fontos ez, csak kiváncsi voltam tényleg muzueális darab vagyok itt, vagy vannak még mások is rajtam kivül (remélem)

Mike
neked ez mostanában a mániád

Mike
inkább csak érdekes

2001.01.15 😊

De ugye elõtte is volt SG, csak reg nélkül...
Kaplan
Kösz 😄 Én még kics pöcs volt mikor regeltem ide 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Efreet
ha jól rémlik csak St, meg a belsõ emberek regisztrációja 6-i, nekem is 7-e. (bár még mortimeré is 7-e)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

[HUN]FaTaL
jaja én is még reg nélkül írtam sokáig 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
akkor te jövõre már a munkáddal meg a családoddal leszel elfoglalva?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Oldal 1 / 2Következő →