Eset Smart Security

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Akkor valami nem oké a gépeddel,én is lefuttattam a tesztet,nálam nem látja.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Esetleg valaki hozzáértõ segítene?Miért van a Wigwam oldalán az,hogy a tûzfaltesztnél láthatatlannak mutatja a portokat,mikor az ott lévõ "önmegtámadást"használom,akkor meg középen azt írja,látja az adott portot.A hat közül mindegyiknél.Járt így vki mostanában?

user2009
Köszönöm a választ, elolvasom a linkelt fórumot.

me and a monkey
Ez egy közismert hiba volt, némely gépeken valóban jelentkezett de egy régebbi verziónál.
De ezen a fórumon is ezt taglalják, megoldást nem láttam.
Ha Windows 7-ed van akkor hagyd a gyári tûzfalat és csak a Nod32 antivirust használd.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

user2009
Sziasztok!

Egy érdekes probléma kapcsán szeretnék segítséget kérni. Feltelepítettem az Eset Smart Security legfrissebb változátát, ment is minden, ahogy illik. Aztán másnap azt vettem észre, hogy az Opera (10.10) böngészõben nem mûködnek a Google szolgáltatásai. Se Google keresõ, se GMail, semmi. Rengeteget járkáltam a neten utána, de nem jutottam semmire. Végsõ elkeseredésemben, kikapcsoltam a Smart Security-ben a tûzfalat, s láss csodát, gyönyõrûen megy minden Opera-val is. Most bekapcsoltam a Windows-os tûzfalat, meg tettem fel sima Nod32-t, és megy minden. Fura a dolog, mert amúgy minden ment az Opera-ban addig is, kivéve a Google oldalait. (Természetesen próbálkoztam a Smart Security tûzfalával sokat, beállítottam kivételként az Opera-t, átváltottam interaktív szûrési módra, és engedélyeztem minden forgalmat neki, semmi eredmény.) Esetleg lenne valakinek valami használható ötlete? Megköszönném. Bírom a Smart Security-t, de, az Opera-t jobban. :)

Kicsit hosszú lett, elnézést! Meg akkor is, ha esetleg ez már egy megoldott ügy, csak én olvastam itt túl keveset.

Üdv. mindenkinek!

Sziasztok.Lenne két kérdésem.ESS van fenn,64 bites Win7-en.Néha szoktam a fõablakban(Védelem állapota) fenn a hálózati kapcsolatoknál nézni,milyen ip címeken matat a gép.Ma úgy jártam,hogy fenn voltam a neten,töltögettem is oldalakat,mégis üres volt ez az ablak!Aztán egyszer csak helyre jött.Ez mitõl lehetett?A másik:nagy néha a Wigwam nevû oldalon szoktam tûzfaltesztet csináltatni.Ez ma is megtörtént.Szokás szerint "láthatatlan"-nak minõsítette a portokat.Viszont ott van még ilyen teszt,hogy Önmegtámadás.Ezt is kipróbáltam régebben.Akkor itt is az volt az eredmény,hogy láthatatlan a port,amin "megtámadtam magam".De most azt írta,a port látható!Akkor most ez hogy is lehet???????

tigerbácsi
köszönöm a gyors választ megnézem :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Aquir
#76, néha szoktak linkelni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tigerbácsi
Helló!

felraktam a ESET Smart Security 4.0 Hungarian progit, viszont nem frissít autómatikusan. vajon mért? (költõi kérdés :-D ) ám azt szeretném megkérdzni, hogy valahonnan le lehet e tölteni s hozzáadni a programhoz a vírusadatbázit? jelenleg nekem a 4111 (20090528) as van fent.

köszönöm elõre is!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

computerguru
Rakj fel egy másikat!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Pontos verziószám?

fenegyerek1
hello! nem tudom feltelepiteni a nod32-öt,mindig valami key hibára figyelmeztet.

Játékos üzemmód:Link.

Üdv!
A ESS 4-ben merre van a játékos üzemmód ahol újításnak írnak? Mert nem találom sehol a beállításokban.
Jakuza001
Asszem inkabb varok meg vele raadasul az angol oldalon a 437-es van fent a kiiras szerint.

Pedig világosan leírják.A legfrissebb telepítõcsomagot használd,ami a 4.0.467-s.Az angol nyelvû oldalon már oda biggyesztették mellé a Windows7-t is:Link.
Telepítés után a program az virus definiciós adatbázis frissítések mellet majd letölti a legújabb programösszetevõk frissítéseit is.
Ezekbe beletartoznak a cikkben leírt Anty-stealth támogatási modul,önvédelmi modul és személyi tûzfal modulok frissítései is.

Jakuza001
Nem ez volt a kerdes.
Raadasul a 64bites Win7-en nem fut tokeletesen.

A 4.0.467 tökéletesen fut Win7en...
Jakuza001
Vajon mikor kerul fel a Win 7-es csomag ?
Mert ami kint van meg mindig csak max Vistat tamogat ellenben a cikkuk ami megtalalhato a honlapjukon arrol regel, hogy idezem: "NOD32 és Windows 7 - már barátok"

Ellenben a 4.0.467 verzio tuti nem Win7-es.

Már az is volt, megpróbáltam, de adtak egy linket, hogy az majd segít. Hát marhára segített, mert uaz a link volt, ahonnan én leszedtem a trialját az ESS-nek :S
Narxis
Nincs mit írj a Sicontact kft-nek. eset.hu-n találsz e-mail címet, telefonszámot, mindent. Tuti tudják a választ és segítenek! :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én se, azért köszönöm az eddigi segítséget :D
Narxis
Nem tudom, hogy mi lehet a baj. :S

Sajnos továbbra is fennáll a probléma
Köszönöm szépen, megnézem mindekttõtök javaslatát, van másik vírusírtóm is (Bullguard v8.7), szerintem jó, csak az a baj, hogy sok memóriát eszik :(
Csá!
Szerintem ezzel nézd át a gépedet, ez másik vírusirtóval is megy együtt. Kicsit hosszabb lesz, de szerintem megéri.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Ariane
Ha valóban vírusod van és azt az ESS beengedte akkor hiába is kerestetsz vele mert nem fogja felismerni, hiszen beengedte. (csak feltételezés)
Futtass egy online scannert egy másik antivírussal. Itt van például a BitDefender online scanner. De csak IE alól megy arra figyelj oda.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Nem talált semmit :S Más szted(sztetek)?
Narxis
:S

lehet valami vírusod van. Csinálj vele egy teljes vizsgálatot.

Igen ott van, de leáll, amikor elindítaná a valósidejû keresést
Narxis
Nézd meg, hogy ott van-e az automatikusan induló programok között.

Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy az én Smart Security-m XP SP3 alatt automatikusan nem indul el. A Trial se, és a crackelt, se, sõt az eredeti sem. Tudnátok erre vmi gyógyírt? Elõre is köszönöm
Aquir
Én is Smart Security-t használok, a sima NOD32-es topican szoktak dolgok lenni hozzá, ott pl. a #7573-dik hozzászólásban van magazinos kód, én ezeket használom, de több féle megoldást is linkelnek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok! Segítséget kérnék. Eset smart security-m van, és lejár a licencem. Hol találok hozzá kódot?
Elõre is köszi.
Aquir
ez azért volt (nem hozta be pont a nod lapját) mert egy rosszindulatú VALAMI okozta, az unhackme távolította el asszem (vagy csak megtalálta, és a nod csökkentett módban tüntette el, nem emlékszem)

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 03. 27.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/214059914/ess_ena_v30_20090327.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/214059916/nod32_v27_20090327.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Beast Machine
CSõváz! Ronda problémába ütköztem a mai nap!

Felfrissítettem az Eset Smart Security-met a 4-es verzióra, szépen fel is mászott a legkeményebb perifériámra, és bette magát a Thunderbird-be is. Na itt a gond: azóta az RSS-feed üzenetek tartalmát csak akkor látom, ha új ablakban nyitom meg, az üzenetlista alatti képernyõ üres, fehér.

Mi lehet a gond?

...vágod?

Csökkentett módba lassan dolgozik,elég késöre irja ki a dolgokat.Valóban eltünik a fekete ablak nem irja ki hogy kész.Én is csak úgy vettem észre hogy kb másfél óra után mondom megnézem mi van mostmár,és pont láttam hogy a fekete képernyön irja ugye fehér betükkel egyik sorba is irt egy fertözést,utána meg a másikba is,és ahogy ezt néztem pont eltünt minden.Én is csak néztem hogy akkor most mi van.(hol vannak az elkapott vírusok).Aztán kiléptem a cökkentett módbol ujrainditottam és láss csodát ott volt a karanténban a 2-mocsok.
Narxis
Setup-ban töröld a Frissítési gyorsítótárat(Update cache) és/vagy ellenõrizd az internetkapcsolatod.

Erre mi lehet a megoldás?
"Virusdefinicios adatbázis nem frissithetõ. Nem sikerült csatlakozni a szerverhez"
Miért nem kapcsolódik?3 hónapja hiba nélkül müködött,ma pedig ezt irja hogy nem lehet frissiteni.
csrolli
Én vártam 1-2 órát aztán eltûnt a fekete ablak. Nem ír ki semmit hogy kész vagy valami. Sajna az én problémámat ez sem oldotta meg.

qetuol
vártam vagy 5 percet és mást nem írt ki. szal ha még tovább várok történik majd más is? és azt is kiírja majd amikor befejezõdött ?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Narxis
Ezeket nekem is írni szokta, szerintem nem kell vele foglalkozni.

De megy az.Mennyit hagytad? Hagyjad futni még,majd meglátod hogy kiír mást is.Eleinte én is azt hittem hogy nem megy.
qetuol
nekem safe módban az ESS nem megy (legalábbis szerintem). amikor elindítom, feljön egy fekete hátterû ablak , még kiírja h a szkennelés elkezdõdött, de utánna csak 3 sor arról h 3 fájlot nem tudott megnyitni, valami system.ini -t,bootsector-bak -t meg még valamit. szvsz nem ennek kéne lennie.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Start>Futtatás-ba beírod hogy msconfig (le ok-zod)>BOOTINI-fület kiválasztod> a SAFEBOOT kockát bepipálod >alkalmaz és ok.Újrainditod a gépet aztán majd lefuttatod a kergetõt (elõtte frissítsd le mielõtt nekifogsz ennek az egésznek).Aztán ha lefuttattad akkor ugyan ezt megcsinálod fordítva csak annyi külömbséggel hogy a SAFEBOOT kockábol kiveszed a pipát>Alkalmaz és OK.
csrolli
Azt hogy is csináljam?

csrolli
Kipróbáltam de nem talált semmit. A bibi még mindig megvan.

Narxis
*Ha ez SE segít akkor... :)