Nokia 6300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
a vakura gondolsz.
gugliztam picit: (flashlight as torch)
http://www.megamobilecontent.com/software/Nokia-6303%20classic/Torch-i21192/
talan segit
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Helo
Nekem egy Nokia 6300 telefonom van, és nem tudok vele videókat lejátszani.....
3GP fájba rakom a telóra, ahogy kell... amit telefonnal videózok, vagy amit más videóz le 3GP-be, azok indulnak rajta, de ha már avit, vagy más formátumo videót konvertálok át, és úgy rakom fel, akkor meghalt az egész...
azt irja ki, hogy "A fájl nem inditható el"... :S néha már földhöz tudnám vágni...
a videók amiket probáltam elindítani, más telefonján simán ment....
hely is van rajta...(2 GB)...
Elõre is köszi a segítséget
<#worship>#worship><#worship>#worship>
lesd meg , h legujabb firmware van-e rajta
*#0000#
nekem 7.21
menni kene neki
Nalam egy 1MB-os is ment (Mercury_clock.nth) zedge-rol szedtem
A gyari 512-es kartya van benne, szal nem kulobozik a tiedtol.
Nem tudom, h miert irja ki neked.
Nem fut valami mas cucc is rajta?
Próbált már valaki 1680-as nokiát összekötni pc-vel?(sikeresen)
Valakinek lenne ötlete, hogy mit lehet csinálni egy olyan készülékkel, ami bekapcsol, üdvözlõ szöveg lefut, Nokia animáció lefut, idõ/dátum beállítás után viszont a képernyõn egy eltépett papírlap jelenik meg és a készülék lefagy. Nem lehet kikapcsolni, egyik gombra sem reagál.
A Nokia PCSuite programmal a belsõ memóriája (memkártya is) olvasható/írható. A telefonkönyvvel van gondja, mert nincs beállítva az idõ, de ha beállítom megfagy, utána már a program nem látja a telefont. Gondoltam, firmware frissítéssel helyrehozható, de hiába került rá a 7.21-es, semmi változás. Elõre is kösz!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
egyszerüen csak annyit kelll tenned hogy hosszan nyomod a # gombot és átváltassz betükarakterre
sok sikert
Mivel nincs benne GPS, ezért helymeghatározó vagy útvonaltervezõ szoftvert sem tudsz rá telepíteni, vagyis tudhatsz, de nincs értelme, mert sima térképként mûködne.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
elvileg pannonos, elviszem vhová, megcsinálják? kb. mennyiért?
vagy kézileg sehogy sem lehet? kábellal, vagy valamivel. elég sok cuccom van:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
e-mail címem: [email protected]
Most vettem én is egy 6300-at. A legfõbb problémám sajnos nekem az, h kikapcsolás után, az akksihoz nem nyúlok, de mégis bekapcsoláskor a dátumot , idõt újra kell állítani.
Miért?
A billentyûzár ideje után valóban még jó pár mp-ig világít. Ezen csökkenteni, megszüntetni nem lehet?
puntooo
Most vettem egy 6300-t, és szeretném a segítségeteket kérni pár dologban.
Amikor sms-t szeretnék küldeni e-mail címre, a címzettet nem tudom kitölteni, mert csak számokat enged beírni. Fel tudná valaki világosítani a szõke agyamat, hogy ezt hogyan lehet megoldani.
Második kérdésem az lenne, hogy beszélgetés közben hogyan tudom némítani a vonalat, mármint, hogy akivel beszélek, az ne halljon semmit.
Nagyon köszi, ha segítenétek nekem!!
Eszter
puntooo
Puntooo, adnék Neked egy jól látható órát, dátum, óra, napneve látható rajta. Valahogy privátban elküldöm, ha gondolod.
Üdv!
Pech! Az a baj, hogy alig volt már ilyen készülék a Pannonnál, az enyémet is egy ismerõs kereskedõtõl vettem, 60km távolságból, így nehéz reklamációt intézni... (Egyébként egy rokonom szintén járt már úgy korábban egy nem is alapszintû Nokiával, hogy az egyik billentyû egyszerûen nem mûködött...p
a nav. billentyûvel sztem meg egyedül vagy, pl. nekem tökéletesen mûködik felfelé is...
többire majd választ ad más:D
1: A gyönyörû kijelzõn csak az óra nem tetszik, alig látom a számait. Lehet valahogy formátumot váltani? (digitális maradjon)
2: Ha bekapcsolom a billentyûzárat, akkor a képernyõ teljesen feleslgesen még teljes fénnyel fogyasztja az aksit egy ideig. Ezen lehet állítani?
3: Bizonyos, a SE K550-nel mûködtethetõ alkalmazásoknál a 6300-as Jawa alkalmazás hibát ír ki, olyamit, hogy out of memori. Lehet ezen segíteni?
4:A navi billentyû olyan, mintha kissé ferdén lenne beépítve. Lefelé tökéletes a nyomáspontja, felfelé viszont szinte csak körömmel lehet benyomni. Más is tapasztalt már ilyet?
Köszönettel: puntooo
az egyik az h a telefonra lehet-e feltölteni vlmilyen másik médialejátszót?
a másik az h ha átküldenek bluetoothon egy 3gp kiterjesztésû videót azt a telefon miért nem jácca le??azt írja ki h a fájl nem nyitható meg....
válaszotok elõre is thx.
Any ideas?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha megnézed az mms adatait, van olyan opció hogy adatok másolása, vagy mentése azt hiszem, és ki tudod menteni az mms-bõl a képet, mondjuk a galériába.