Nokia 6300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sebaj azért köszi :)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

moonster
bocs, ez nem az. Ez csak a kepernyot tolja teljesen feherre.
moonster
Értem már mire gondolsz!
a vakura gondolsz.

gugliztam picit: (flashlight as torch)
http://www.megamobilecontent.com/software/Nokia-6303%20classic/Torch-i21192/

talan segit
van rajta led csak fingom nincs hogy kapcsoljam be :) csak sonym volt idaig aztan fingom nin cs a nokiahoz

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

moonster
LEDek?
6300-on nincs led, csak egy LCD panel.
6303-am van ez volt a legközelebbi fórum, nem tudjatok h lehet a a ledeket folyamatosan bekapcsolva tartani mint egy elemlámpa gyanánt?

lacica

Helo
Nekem egy Nokia 6300 telefonom van, és nem tudok vele videókat lejátszani.....
3GP fájba rakom a telóra, ahogy kell... amit telefonnal videózok, vagy amit más videóz le 3GP-be, azok indulnak rajta, de ha már avit, vagy más formátumo videót konvertálok át, és úgy rakom fel, akkor meghalt az egész...
azt irja ki, hogy "A fájl nem inditható el"... :S néha már földhöz tudnám vágni...
a videók amiket probáltam elindítani, más telefonján simán ment....
hely is van rajta...(2 GB)...

Elõre is köszi a segítséget
<#worship><#worship>

Nem baj, próbálkozom (pl. ujrahúzom a rendszert), 1ébként az van rajta...
moonster
hat, nem tudok segiteni
lesd meg , h legujabb firmware van-e rajta
*#0000#

nekem 7.21

menni kene neki
Szia, nem, semmi, ez egy 1 hetes t-mobilos telefon, 5 témát töltöttem rá összesen, nem fut rajta semmi más...
moonster
szeva!

Nalam egy 1MB-os is ment (Mercury_clock.nth) zedge-rol szedtem
A gyari 512-es kartya van benne, szal nem kulobozik a tiedtol.
Nem tudom, h miert irja ki neked.

Nem fut valami mas cucc is rajta?
Sziasztok, segitség kellene: vettem egy 6300-asat, szerettem volna rá új témákat rakni, de úgy tûnik a 100 kB feletti témákat lehet rajta beállítani, eldobja ezeket azzal a szöveggel, h nincs elég memória. Pl a 74 kb-os noir.nth gyári témát simán viszi. Az 512 MB-os kártyán még 400 valhány szabad hely van, bár itt gondolom a harmatgyenge telefonmemória számít. Mi tévô legyek? fogadjam el, h nem megy és kész (egyébként a témákat 6300-ashoz szedtem le, tehát valakinél biztos futott...)
Sziasztok!

Próbált már valaki 1680-as nokiát összekötni pc-vel?(sikeresen)
Üdv!
Valakinek lenne ötlete, hogy mit lehet csinálni egy olyan készülékkel, ami bekapcsol, üdvözlõ szöveg lefut, Nokia animáció lefut, idõ/dátum beállítás után viszont a képernyõn egy eltépett papírlap jelenik meg és a készülék lefagy. Nem lehet kikapcsolni, egyik gombra sem reagál.
A Nokia PCSuite programmal a belsõ memóriája (memkártya is) olvasható/írható. A telefonkönyvvel van gondja, mert nincs beállítva az idõ, de ha beállítom megfagy, utána már a program nem látja a telefont. Gondoltam, firmware frissítéssel helyrehozható, de hiába került rá a 7.21-es, semmi változás. Elõre is kösz!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

de van msn...biztos programba is van, de ez megy a neten keresztül közvetlenül: http://m.ebuddy.com
ha érdekel valakit hivhat 06303048770
szucsy89
msn nincs a telefonra?
van egy vodás 6300-ám képernyö nélkül. valakit érdekelne esetleg?
szioka sikerült megoldanod az imail problémád a telódon?
egyszerüen csak annyit kelll tenned hogy hosszan nyomod a # gombot és átváltassz betükarakterre
sok sikert
moonster
Nem tudsz rá telepíteni, mert a GPS az hardver és nincs vele felruházva a 6300.
Mivel nincs benne GPS, ezért helymeghatározó vagy útvonaltervezõ szoftvert sem tudsz rá telepíteni, vagyis tudhatsz, de nincs értelme, mert sima térképként mûködne.
sziasztok, kellene 1 kis Help. Nokia 6300-ra tudok-e telepiteni GPS-t, ha igen akkor honnan tudnám letölteni, és ha nem akkor miért.
Hallo vki segítsen nagyon fontos le akarom frissíteni a szoftvert a 6300 ver.6.6 és van friss azt írja a nokia honlapján 7.1es és azt írja ki a szoftver frissítõ szar hogy nincs elérhetõ friss verzióju szoftver vki nem tudna segíteni nagyon fontos lnen...

SMGBAS
Halee. Help kéne. Nem simeri fel a fülhallgatót. Tegnap mûködött ma meg semmi. Beteszem, világít egyet de a zenét ugyanúgy a hangszórón adja le pedig tegnap óta semmit nem csináltam vele...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

szucsy89
honnan tudok a telefonhoz olyan programot letölteni ami kezeli a txt-ket? méretét beállítani a szövegnek stb. valamint pdfre is jó lenne ilyen:D
Elviszed egy mobilos boltba, és 2500-3500 Ft között megcsinálják másnapra.
Halli vki segítsen már nekem van egy 6300 és csak a kék fény világít semmi mást nem csinál hogy lehet szoftvert frissíteni így rajta vagy vmi??vagy mi ilyenkor egyáltalán a teendõ sürgõs:)köszi hallo

akyyy
oLVASGATOM netet, azt látom hogy simán, mint egy nokiát, ezt nem lehet függetleníteni, de azt nem találom hogy akkor hogy lehet?
elvileg pannonos, elviszem vhová, megcsinálják? kb. mennyiért?

vagy kézileg sehogy sem lehet? kábellal, vagy valamivel. elég sok cuccom van:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

moonster
Hibás volt, kicserélték!

Gondolom megosztom, h nem tipushiba.
Patesz
lenne egy eladó 6300-ám. 20.000 Ft. vodafonos de mostmár lehet venni TurboSIM-et és akkor kezeli akármelyik kártyát. ha érdekel esetleg valakit írjon e-mail és küldök képet is róla.
e-mail címem: [email protected]

moonster
Sztok!

Most vettem én is egy 6300-at. A legfõbb problémám sajnos nekem az, h kikapcsolás után, az akksihoz nem nyúlok, de mégis bekapcsoláskor a dátumot , idõt újra kell állítani.
Miért?

A billentyûzár ideje után valóban még jó pár mp-ig világít. Ezen csökkenteni, megszüntetni nem lehet?
Rájöttem: a program neve: Tequila Cat! Így már a keresõben meg lehet találni!

puntooo
szucsy89
húú ez nekem nagyon kéne! melyik progi és honnan szedhetem le?
Szia! Van egy szupi kis program, amivel txt. kiterjesztésû fájlokat lehet telefonokra konvertálni. Tehát ha PDF, vagy doc kiterjesztésben van, akkor elõször a mentés másként funkcióval elmented egyszerû szöveg (.txt) formátumban. Utána a Tequila Cut programmmal már tudod telefonra konvertálni a szöveget. Kiválaszthatod a telefon típusát, képernyõ méretét, hátteret, betûnagyságot, szóval nagyon okos kicsi program.Angol nyelvû a progi, de nagyon egszerû, könnyen kezelhetõ, nem kell hozzá nagy tudás:)) Remélem segítettem. Én már rengeteg könyvet raktam a memkarimra:))
Sziasztok!
Most vettem egy 6300-t, és szeretném a segítségeteket kérni pár dologban.
Amikor sms-t szeretnék küldeni e-mail címre, a címzettet nem tudom kitölteni, mert csak számokat enged beírni. Fel tudná valaki világosítani a szõke agyamat, hogy ezt hogyan lehet megoldani.
Második kérdésem az lenne, hogy beszélgetés közben hogyan tudom némítani a vonalat, mármint, hogy akivel beszélek, az ne halljon semmit.
Nagyon köszi, ha segítenétek nekem!!
Eszter

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy létezik-e olyan program, amely más formátumú fájlokat (pld. könyveket) tud olvasni a 6300-on. Egy-két programot letöltöttem, pld. ReadManiac, de nem jötttem rá, hogy hogyan lehet a szövegekkel összehozni. (Persze vannak leölthetõ könyvek, de nekem pont nem azok közül kéne egy!)

puntooo
Köszi, kisst! De igaz ez teljesen más háttérképpel is jár együtt, nem lehet a gyári képen belül változtatni? (Nekem az a virágos, hegyes, tavas gyári lett beállítva, olyan gyönyörûen kihozza a képernyõ színeit, hogy sajnálom lecserélni! (A szépségért meg kell szenvedni:-))
Sziasztok!
Puntooo, adnék Neked egy jól látható órát, dátum, óra, napneve látható rajta. Valahogy privátban elküldöm, ha gondolod.

Üdv!
Gaben78
kisütöttem belöle a magyar nyelvet pfff :) frissítettem netrõl... ezek szerint utólag magyarított a mobil :( most van angol, arab.. nekem jó, csak ha el kéne adni ecccce...

"a nav. billentyûvel sztem meg egyedül vagy, pl. nekem tökéletesen mûködik felfelé is..."

Pech! Az a baj, hogy alig volt már ilyen készülék a Pannonnál, az enyémet is egy ismerõs kereskedõtõl vettem, 60km távolságból, így nehéz reklamációt intézni... (Egyébként egy rokonom szintén járt már úgy korábban egy nem is alapszintû Nokiával, hogy az egyik billentyû egyszerûen nem mûködött...p
szucsy89
más témával tudsz max sztem órát váltani...

a nav. billentyûvel sztem meg egyedül vagy, pl. nekem tökéletesen mûködik felfelé is...

többire majd választ ad más:D
Szia! Nagyon jó a készülék, viszont tény, hogy a korábbi Nokiám ugyanezzel az aksival 5-7 napot bírt, ez most tényleg 3 nap körül adja meg magát a 2. feltöltésével. Elsõre 2 napot sem bírt. Viszont ebben benne van, hogy nehéz megállni az embernek, hogy ne zesztelje a lejátszót, a kamerát, ne töltögessen magának képeket. Ha csak telefonálásra használod, biztosan tovább bírja!
Sziasztok! Most vettem egy 6300-as telót, és ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:

1: A gyönyörû kijelzõn csak az óra nem tetszik, alig látom a számait. Lehet valahogy formátumot váltani? (digitális maradjon)
2: Ha bekapcsolom a billentyûzárat, akkor a képernyõ teljesen feleslgesen még teljes fénnyel fogyasztja az aksit egy ideig. Ezen lehet állítani?
3: Bizonyos, a SE K550-nel mûködtethetõ alkalmazásoknál a 6300-as Jawa alkalmazás hibát ír ki, olyamit, hogy out of memori. Lehet ezen segíteni?
4:A navi billentyû olyan, mintha kissé ferdén lenne beépítve. Lefelé tökéletes a nyomáspontja, felfelé viszont szinte csak körömmel lehet benyomni. Más is tapasztalt már ilyet?

Köszönettel: puntooo
üdv.lenne 2 kérdésem
az egyik az h a telefonra lehet-e feltölteni vlmilyen másik médialejátszót?
a másik az h ha átküldenek bluetoothon egy 3gp kiterjesztésû videót azt a telefon miért nem jácca le??azt írja ki h a fájl nem nyitható meg....
válaszotok elõre is thx.
fook
kicsit <#lama> kérdés , de mikro vagy mini usb kábel kell hozzá ?:D

szucsy89
én adattárolás módot szoktam kiválasztani és jó
SötétBarom
Rádugom USB-vel a gépre, beugrik az a kis "új hardver" ablak (sárga, windows xp), és talál egy Nokia 6300at, meg valami mobile storage device-ot - sajnos azonban nem tudja telepíteni (vagy nem tom), és ez a két észlelés felugrik 3 másodpercenként. A múltkor böngésztem a zedge-et, és addig hagytam szenvedni, majd kb fél óra után megtelt a rendszer meghajtó :o

Any ideas?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Patesz
ha játékot akarsz letölteni nézz szét a pappfer.hu oldalon és az oldal forumán! igaz sony ericsson-os oldal de sok game jó nokiára is. én innét szoktam játékokat letölteni.

rohamsisak666
galériában kiválasztod a képet, opciók » kép használata » beállítás háttérképnek.
ha megnézed az mms adatait, van olyan opció hogy adatok másolása, vagy mentése azt hiszem, és ki tudod menteni az mms-bõl a képet, mondjuk a galériába.

Sziasztok! Saját háttérképet szeretnék tenni az új NOKIA 6300-asomra. Már megpróbáltam képet mms-ben átküldeni rá, de sehogysem tudok belõle háttérképet varázsolni. Akinek ez már sikerült, segítsen, lécci!

szucsy89
nézz szét zedgén