Ivókutak, díszkutak a városban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Arra járok reggelente melóba és látom, hogy az ingek, - vagy valami ruhadarab, nem lehet kivenni mi az, mert olyan rongyos, koszos - rádobva a kút fejére és félmeztelenül nyomatja a tisztálkodást.
Na ezek után igyál abból a kútból...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én abból se innék soha..:P
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vizet a hõségriadó miatt osztogatnak sok helyen, mi a Moszkva téren kaptunk múltkor.
Én sajnos nem hallottam olyat, hogy csinálnának kutakat, úgyhogy marad az a megoldás, hogy mindenhova vinni kell innivalót...
(bringazaskor ha arra jarok mindig ott toltom tele a kulacsot gyakran naponta 2-3x is egy heten heti 4 alkalommal :P )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tõllünk nem messze 1 templom elõtt nemrégiben épÍtettek 1 szükõkutat..abba meg a csövik úszkálnak...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
most tele tagelve, tiszta mocsok és a szipusok gyûlekezõ helye..
szeretem a forrásokat <#worship>#worship>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
itt meg a cigányok fürdenek benne:D
épp a héten mondtma havernak miért nem csinálnka ide egy normális szökõkutat? ugyis csináltak a városházára szép bíróságot ügyészséget, eggresít is mily csudásan felujították, sozt ott az a pazar, orosz emlékeket idézõ szökokút:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Alig találni vizet a városokban, emlékszem régen a játszóterek mellett is megtalálhatók voltak.
Mostanra szinte mindenhol leszerelték vagy lezárták.
Sok víz folyik? Nincs rá pénz? Rongálnak az emberek?
Szerintem ez mind félrebeszélés.
Múltkor Blaha Lujza téren zacskós vizet osztogattak önkéntesek, de mibõl állna mûködõ kutakat felállítani?
Máshol meg tudtam hogy van egy kút, de éppen egy hajléktalan borotválkozott ott, nem akartam megzavarni meg gusztusom se volt onnan inni.
Már rászoktam hogy mindenhová vizet hordozok fél literes kólás palackban, de az melegszik meg fölös teher, venni meg nem fogok naponta.
Díszkutakból se vagyunk eleresztve, pedig nyugtató a csobogásuk, hozzátartoznak a városokhoz.
Lesz változás?
írtak a problémáról egy cikket itt