50cc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy 48.8 cm3 -as PUCH tipusú kismotorom a kora ellenére jó állapotban van csupán szeretném azt elérni hogy egy kicsit dinamikusabban indúljon el mármint amikor alapjáraton a gázt ráhúzom mivel önsúlyos motor és van e valakinek ötlete esetleg valami adalékanyag az üzemanyaghoz vagy egyéb tipp
bármilyen ötletet megköszönök !
üdv binya és elõre is köszönöm
Molnár Imre
Köszönöm szépen!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
de 60-70-et jó lenne ha menne <#fejvakaras>#fejvakaras>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
sok benzin
koszos légszûrõ
kis kompresszió
túl magas gyertyahõérték
rossz gyújtás
175-isolator kell bele
ez mitõl van? sok benya?AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
ilyen alapon bármelyik lopott motorra azonnal köthetõ biztosítás
/jó kis ügyintézõ lehetett,a jutalékon kívül más nem is érdekli õket/
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
ha nincsen meg,írj egyet valami jól messze levõ városban, kitalált személy nevére
/ha nem lopott a gép sosem lesz belõle semmi,ha lopott még mindíg jóhiszemû vásárló vagy papíron,akit átvertek egy hamis személyivel/
a kézírás miatt ne te írd alá a kitalált eladó helyett,hanem egy haver
ezek szerint biztosításod sincsen-az 40 rongy büntetés <#ejnye1>#ejnye1>
adásvételi+biztosítás
jól felhúzva esetleg 180-200
a 65 lovas zxr 400-as tud 220-at,a 100 lovas 600-as zzr 240-et
hogy a gagyi órája mit mutogat az mellékes <#idiota>#idiota>
ha interneten kötöd úgy a legolcsóbb,úgy tudom 2-3 ezer az éves díj
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Van egy komplett Aprilia AF1 50ccm, megvan hozzá mindenem, kivéve a blokk. Ha érdekel vkit vmi alkatrész. Írjon! köszönöm
50ccm es motowell magnet sportom van. semmi tuning csak a fojtár van kiszedve.
mostanában amikor max gázon megyek-mennék vele akkor elkezd visszalassulni így rángat, néha menne néha nem.
remélem érthetõ :S ennél pontosabb jellemzést nemtok írni a jelenségre.
nem tudjátok mi lehet a baja?
kösz elõre is
üdv
leszarom a konfigod...
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Kb: 150 a max náluk
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
2006 November 5 - 2009 Április 25.. vége...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Azért akkor sem kéne ilyen durván leoltani, nem ?:P
ztakurva
nekem mondjuk ez az életem, szóval nem volt semmi kresztanulás meg ilyenek:D"
midösszesen ennyi...
ez közel sem igaz, de nembaj
>:C
más: Eladó lesz lassan a motorom.. 1-2 hét
adatlapomon msnen érdeklõdhetõ
Szerintem nézzünk el egymás mellett, te se foglalkozz velem, én se veled...
kabbefaszom