I am legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy
:))))))))))))))))))
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
amugy most néztem meg az én a robotot, és a 2 film között ég és föld a különbség látványilag.
még az egyikbe lehetett látni hogy kék háttér az egész, meg miegymás, addig a legendben mintha egy valós város lenne...
viszont a robotok élethûek voltak, de a zombik meg lol
nem tom ki hogy van vele, de én szívesen vennék egy 2ik rész is hogy mi lett a nõvel,gyerekkel és hogy sikerült-e meggyógyítani a fertõzötteket az ellenszerrel?!
remélem lesz 2ik rész...
tud vki vmit a rendezõi változatról, annak tartalmáról?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Bár lehet nekem (nekünk) jobban bejön a - nehéz szó - posztapokaliptikus kép és a végtelen csend a mai világ rohanó forgatagához képest.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A képet az újságcikkel amúgy énis kiszúrtam, és van még utcán poszter meg a híradó felvételei is jók. Nevell volt ott a helyi basszájba, keményen odacsapott a Ground Zero-ra, de láthatóan így is kiugrott a fertõzés ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ráadásul nem vmi rossz cam-os verziót, mint az alant hozzászólók nagyrésze, hanem mozifíling rulz :)
egyszerûen ennyire volt nálam jó a film. több ezer filmmel a hátam mögött hidd el hogy nálam már nem elég néhány nagytotál egy kihalt városról (ami egyébként nagyszerûen volt ábrázolva, le a kalappal a designerek elõtt), néhány CGI zombi (amik sajnos gyanúsan emlékeztetnek külalakban és mozgásukban a rendezõ elõzõ filmjében látottakhoz), és Will Smith, akit egyébként kifejezetten kedvelek mint színészt.
Egyedûl a dolog a mi idegesítet az az istenes szoveg a csajnál. Amúgy minden más rendbe volt.
Nem tom te mit néztél de azér sztem 10/4 az iszoynat kevés. Minimum 10/6 szerintem és sokan mások szerint is. (én pl 10/8,9 adtam rá)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
de említhetném pl. amikor a lány és a kissrác vacsoráznak a doki lakásán, ott is eléggé leül a film.
A kihalt New York képei elõször nagyon érdekesek és félelmetesek, de egy idõ után megszokottá válik és ez sem okoz meglepetést. A sok-sok kérdés közül is alig kapunk egy-egyre választ.
10/4
Én pl a képet észrevettem, asszem van még más iylen ujság is.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
"What was the liquid that Neville kept on spraying around his home?
It was vinegar, which he used to block his smell so that the Dark Seekers couldn't track him down."
(vinegar-ecet)
és a 'vámpír't téleg ki lehetne venni a banner alól.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
vagy ha vannak is túlélõk, akkor azok nem két méterre, hanem monjduk itt magyarországon<#idiota>#idiota>aggtelekbe pl:D
A fõhõs neve amúgy megegyezik, de az eredetiben vámpírok vannak, illetve olyanok akik fertõzöttek, de még nem teljesen vámpírok, viszont a fényt már nem bírják, akkor behúzódnak vmi sötét helyre és ott alszanak. Na a fõhõs ilyenkor ment aztán írtotta a jónépet, fertõzöttet, vámpírt egyaránt, amíg azok sztázisban voltak. Mivel soha senki nem látta, ezért legenda szinten élt és félték.
Megnéznék egy ilyen változatot is mondjuk :D ( I am Legend Directors Cut More Action and Gore Edition )<#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor
Rendezõi változatot én is nagyon várom ha lesz... Egyedül a film bejefezése nem tetszett..
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
PS3 ID: kolb@szman
A plakátokon és a Trailer-eken is ott feszit a dög. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerintem az I AM LEGEND egy nagyon erõs film. A kihalt utcák, a lázongásról és pánikról hírmondóként árulkodó beton torlaszok melyeket a növényzet lassan benõtt, az egész világvége hangulat, a Robert Nevell-en eluralkodó magányos õrület ... Bevallom kihagytam Smith elõzõ drámai filmjét, de ebben a filmben óriási meglepetést okozott számomra. Ha valóban lesz rendezõi változat egy állítólagos másik (negatívabb) befejezéssel és ha azon a lemezen megkapjuk azokat a kimaradt jeleneteket amiket néhány helyen ott éreztem, akkor a film 9/10.
Ja és a ROBERT MATHESON novellát pedig meg kell szerezzem feltétlenül ...
PSN ID.: Beegabor
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
bár az a szar, hogy elõadókról nincs semmi, csak a szám címe van odaírva.
és a nagyját nem lehet guglival megtalálni... :(
1. My Name Is Robert Neville
2. Deer Hunting
3. Evacuation
4. Scan Her Again
5. Darkseeker Dogs
6. Sam's Gone
7. Talk To Me
8. The Pier
9. Can They Do That
10. I'm Listening
11. The Jagged Edge
12. Reunited
13. I'm Sorry
14. I Am Legend - Epilogue
Iszonyat bejött....
azt nem értem, hogy mért zavart egyeseket a CGI......lehet, hogy nem volt tökéletes, de pár évvel ezelõtt volt ilyen szintû....
10/8.5 :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyszóval PERFECT...<#worship>#worship>
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
És ha lesz akkor mennyire lesz publikus?