Killzone 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps3as
http://www.lohere.net - a MagyarChan
hmm tényleg félelmetes a graf 😮
hd video
hd video
Az elsõ videót megláttam anno leesett az állam olyan tényleg mintha valami intro-val játszana az ember ez tuti veri majd a Crysis-t.
Itt is van videó a Killzone 2-rõl!
Killzone 2 videó!
Killzone 2 videó!
Sziasztok!Azért nyitottam a topicot,mert nagyon jó játéknak igérkezik,bár nem tudok sokat róla de egy kis infó:
Ezúttal az IGN csapatának sikerült játszani a Sony konferencia legígéretesebb tagjával.
A helyszín természetesen ugyanaz, mint eddig, viszont most egészen új helyeket és akciókat láthatunk. Lényegében azért pakolom be az összes videót, hogy lássuk, mennyire különbözik egymástól két játékos útja egyazon pályán. Ráadásul tényleg ez volt az idei E3 egyik legszebb alkotása, így mindenképpen érdemes foglalkozni vele.(Gamestar)
Amúgy nem találtam ilyen témát
keresõ 1
keresõ 2
Ezúttal az IGN csapatának sikerült játszani a Sony konferencia legígéretesebb tagjával.
A helyszín természetesen ugyanaz, mint eddig, viszont most egészen új helyeket és akciókat láthatunk. Lényegében azért pakolom be az összes videót, hogy lássuk, mennyire különbözik egymástól két játékos útja egyazon pályán. Ráadásul tényleg ez volt az idei E3 egyik legszebb alkotása, így mindenképpen érdemes foglalkozni vele.(Gamestar)
Amúgy nem találtam ilyen témát
keresõ 1
keresõ 2
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
← ElőzőOldal 2 / 2