Rövid hajú csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppmarci
Édes November fõhõsnõje? Nekem õ az egyik favorit, ha már ebben a témában képezgettek. :)

az dejó film volt! <#eljen>

picit szebb kép róla...:

Teppik Amon
Mia_Wasikowska, Alice, csodaországból.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
Kár hogy mellben nem annyira erõs. Amúgy tetszik.

böröczk

Kumiho #2179

Teppik Amon
<#eljen>

Desiderata
ivan924

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Ilyen szerû hajam nekem is volt:

szjuca tette be egyik topikba:

Teppik Amon

Teppik Amon
A rövid hajú csajok jóak. <#szeret>
csakmert.

Valakinek ez, valakinek az. Nem vagyunk egyformák. Nem lenne jó, ha azok lennénk. Így érdekessebb.

kedves tõled

yugoslave
Hogy én mennyire utálom, ha egy csajnak rövid a haja... persze csak azokat, amikor ilyen fiús rövidségûre van letolva a sérójuk...
3 lányt láttam a 23 év alatt, akinek ez jól állt, persze a szerelem mindent legyõz ... :D

Bogdogege
Te sokkal cukibb vagy <#szeret><#awink><#wave><#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Nám, de hasonlóan világos szemem van nekem is meg rövid a hajam.
Õ szebb, mint én. Nõiessebb.

ivan924
Szerintem nem. (galéria a barátod)

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Õ te vagy ?!

Nagyon csinos.

ivan924

<#smile>

Teppik Amon
<#finom>

Sziasztok!

A tavalyi kép, amire most válaszoltam..:)

Szomorú, hogy sokan csak arra a közismert sztárra koncentrálnak, a többi szépségrõl meg véleményt sem alkotnak, csak bejönnek mondjuk hányni, ezért kár volt.

böröczk
<#vomit>

Kumiho #2179

ivan924
Jónak tûnik a film, jókat írnak róla.
"A történet a '60-as években játszódik, London külvárosában. Egy fiatal lány épp a pubertáskorral küszködik, mikor a szomszédjába költözik egy nála kétszer idõsebb playboy..."
Kíváncsi vagyok rá :)

Megnyert valami díjat. Én is tegnap láttam az újság hátuljában:

A legjobb színésznõnek Carey Mulligant, az Egy lányról címû film fõszereplõjét találta a brit zsûri a BAFTA-gálán.

ivan924
Oh, köszi. Õt láttam tegnap a híradóban, de nem tudtam kicsoda és miért volt a hírekben. :) Gondolatolvasó-e vagy? :)

Carey Mulligan:
De tetszik, hogy olyan változatos rövid hajai vannak és mindegyik jól áll neki, nagyon aranyos az arca. :)

predator1982
ez még nem is sok-.-

pred

bens
nem szép a szeme, olyan mintha be lenne tépve

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Pluskast
Ronda. Úgy néz ki a sok tetkótól mint valami színes képeslap.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ivan924
jól hiszed :)

Teppik Amon
Ühüm, van pár kép amin egész normálisan néz ki, csak az a szemöldök idegesít néhol :)

De Õt már Iván betette régebben azt hiszem.....

hupsz, ezt fordítva kellett volna....még reggel van....nagyon nekem.....<#vigyor5>

Agyness Deyn

Teppik Amon
Ma énekesnõk voltak soron? És csupa szõke mind :)
Pink meg a Roxette énekesnõje rendben van, de ki a 3. ?

ivan924

ivan924
:D ha õ a first lady, el se akarom képzelni, milyen lehet a többi

Milyen hajléktalan???? :DDDD Mindhárom képen ugyanaz van, a Szíriai First Lady :)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

hajléktalan nénit is találtál, jólvan....szegénynek van baja....