Rövid hajú csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
azért akarom töröltetni, mert nem szeretem ha a családom normálisabbik részén bárkik csámcsognak. mondjuk ez a topik hála az égnek nem az a topik. ennyi

pred

predator1982
tudom hogy fent van. és az

pred

szép lány

Pontosan.

Megnézem az ismerõseidet. Jade nem tudom a nevét. Na mindegy.

Ez komoly?
Tegnap kerestem nyalókás képeket a google-n, és ott találtam ezt a képet a többi közt. Fogalmam se volt, ki ez a lány. Azt se tudtam, magyar e vagy sem. Rákattintottam magára a képre és beraktam ide, nem is olvastam el, milyen oldalon van:
mutatom. itt van a képek közt, nyalóka erotikus címszó alatt találtam

nem hiszem h törölni kéne (szvsz)

nyilvános oldalon van fent a kép, innentõl kezdve szabadon "használhatja" bárki

MR ME
nehazuggymár

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

predator1982
mit na persze? te hülye vagy õ a nõvérem lánya. szerinted miért van az ismerõseim között? viccbõl?

pred

Na persze....

predator1982
héjjj hello, ezt ki mondta hogy tedd be? (unokahugom)

pred

ivan924
Kíváncsian várom. <#smile>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Most elõl ilyen frufus, de hosszabb. Ha mogyi befesti, utána levágatom, aztán majd úgy megcsinálom.

ivan924
Nekem szõkén is, barnán is tetszik. Viszont a negyedik képen lévõ frizurát meglesném rajtad is. <#smile><#whatever>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Hát persze, hogy nem ezekkel, mert itt nem néz ki olyan jól.<#miaz>
De itt igen:

Falcon87
a világ legszebb nõje<#szeret>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

ivan924
Tudom, vótmá, de nem ezekkel a képekkel. <#zavart1>

<#whatever><#eljen>

ivan924
Tééényleeeeg, fel se ismertem. 😊

A világ legszebb nõje, Péter Szabó Szilvia mellett 😊

Hát de most nem? 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

vóó..Õ magyar lány?😊

predator1982
szép

pred

Ez az a francia énekes lány...nem jut most eszembe a neve....izé....allizéééé

ivan924
Te jó ég... nyamiii <#vigyor2> Nagyon szépen néz...

imageshack-es a 2. kép, így lehet h eltûnik, ezért beszúrom még egyszer

<#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>

nyamiii

Õ jól nézne ki, ha nem vörös lenne...

ivan924

😊)

ivan924

predator1982
<#nyes> amúgy jó ez a kép, nem is vettem eddig észre hogy van ilyen topik:-)

pred

Köszi!!!😊

Szép a fotód!
Fõleg a lányzó szeme!
Lehet hogy nem jól csináltam, de már nincs több ötletem, pici volt már nagyon, látni sem lehetett de úgy sem fogadta el a feltöltést...látom a link sem úgy sikeredett ahogy képzeltem...😊
Akkor megy link-ként😊

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/8/3/8/BIG_0004671838.jpg

kicsinyítsd le 800 x 600 -asra.

Ilyen "nem közszereplõs" képet én is tudok mutatni.
Csak ugye nem tudok.....hiába kicsinyítem le a képet, folyton túl nagy...mit hibázok?
Uh, 666-os hozzászólásom volt<#wow1>

Privátban leírom.

ivan924
Nem vicces, szép és tetszik. Összegyûrném vele a lepedõt (feltéve hogy nincs pasija, és Õ is akarná) Honnan szedted amúgy a képet? A hátteret elnézve nem sztár/közszereplõ a leányzó, sõt talán épp a wc-n készült a kép. 😊

Mi olyan vicces?

ivan924
<#vigyor2>

(Y)

ivan924
Angelina <#eljen> <#worship>

böröczk

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

N3TuddKi
<#worship><#eljen>
tolvaj, de tetszik 😊

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

<#wave><#worship><#integet2><#buck><#finom>

fotográfik kolomp edisön :D