Rövid hajú csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivan924
Az #502-est kivételesen most én sem látom. Nem tudom mit lehet a baj, de nagyon zavar. <#falbav>
A netbag-gal valami gond lehet, nálam most nem mûködik. Ti is a BB-kódot szoktátok linkelni, vagy mást<#kerdes>
Illetve melyik oldalra töltitek fel a képeket? Elõfordult, hogy az sg.hu nem engedett néhány oldalt...

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

PíszLávJuniti
inkább már nõ, mint lány 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
az eddigiek megjelentek

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

De hogy a te képeid sose jelennek meg....

ivan924
Lányok...

És egy kedvenc, még a gyerekkorból... <#love11> (de szép is lenne)

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
Személyesen biztos szebb. 😊 (Remélem.)

Z
Pedig én láttam elsõre is. De elsõ blikkre nem tetszik, mert olyan sunyi a tekintete, és "tanárnõs" az a sál a nyakán. <#wow3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ivan924
A hölgy a tévében, vagy a kép nem látható? <#buck> Azt meg nem értem, hogy miért nem látható... <#fejvakaras>
Megpróbálom mégegyszer betenni a képet, illetve ugyanazt linkelni is.
A link: http://images.netbag.hu/20080527/1211876883109.jpg ...

és a kép:

Remélem most már jó lesz. <#whatever>

Nem látható.

ivan924
<#vigyor3> A normális magyar tévéken egész csinos és helyes lányokat látni. <#nyes>

bens
akkor kétszer olyan sûrûn el fog dugulni

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

PíszLávJuniti
eddig is eldugult a sajátomtól, akkor?

bens
majd ha együttélsz a csajjal és kéthetente eldugul a lefolyó, akkor nyilváníts véleményt.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

PíszLávJuniti
amúgy meg az ész a fontos nem a haj<#idiota>

oks-...akkor még annyit hogy ez sokkal inkább magamhoz nyúlok metál mint alapiyngwie...g5

szép..de nekem .pff
befejeztem.

Ezt rövid hajú lányok topik, nem pedig zenei topik.
Offolást kéretik befejezni.

ezt megkapta ott a kommentekben is...
nézd...ien kibasszott szépet rég hallottam már...persze ennél jobb nem kell...de ugygondolom a magyar gitárosokat megbecsülni kell és nem lefikázni...radics..kunos..daczi...mind mind a legnagyobak maradnak...ugyanígy alapi is..

hogyne fel lehet ezt vmi tech demónak is fogni amit jáccik..a sok kis apró riff,tekerés..amit tud azt most belerakta..mint pl az uj carmack motort...de kibasszot élvezetes,és én semmi mûanyag,plasztik szagot nem érzek a játékán!!...ígysem...

yngwie.tõl viszont már feláll a szõr a hátamon..

PíszLávJuniti
tipikus masztizó metál
önmagáért játszik, nem azért hogy másoknak is élvezhetõ valamit produkáljon

PíszLávJuniti
meg hosszú hajjal 😊

tep
naná, õ Charlize Theron.....szõkén szebb

\"SLICE of LIFE\"

most átlátok rajtad...te arra gondolsz a bujtatott szövegeddel hogy mien ügyesen matathat a csajszik combjai közt,,,de kislyány..itt most gitározásról van szó meg britney szpírszrõl ok??😄

Saloom
ügyi 😊) jo az ujjtechnikája <#idiota>

Rossz megállapítás. 😛

és mond hogy nem borsodzik a fejbõröd...na nem a korpától hanem azé mer jó.

akkor erre azt mondom hogy:
na ez az alap(i)😄

PíszLávJuniti
rövid = rossz
hosszú = jó
-.-

Saloom
alap 😊)

te meg 1 ártatlan hüjepics??vagy mi??

Felsõ lány nagyon szép.

Saloom
õ celeb neki nem kell 😊)

és? britney spirsz se foglakozott vele!!😄D

Saloom
ez a haj nagyon tetszik de nem merek csináltatni mert félek hogy nem fog jól állni 😊) és sokáig tart visszanöveszteni... 😞

Molnibalage
Amélie Erhart.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tep
egy szõke , egy barna

\"SLICE of LIFE\"

ivan924
Csak hogy feldobjam a topikot:
kíváncsi vagyok felismeri-e valaki?

Bizony, bizony... nem ma készült a fotó. RIP

ivan924
Lásd #467-ben a linket. 😉

xxdani
Szia. a film címére nem emlékszel véletlenül?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

rotator

Tegnap este néztem az Ítéletnap címû filmet. Abban szerepelt egy nagyon szép rövid hajú lány, Robin Tunney.

Duna tv-n sokszor van nagyon jó film. Ott nézz körül. 😉

Itt van a filmrõl egy leírás:
Mindent vagy semmit

ivan924
Szerencsés vagy, hogy kifogod az ilyen filmeket. 😊 Hogy csinálod?
Szép lány, egyedi arca van, tetszik az arca, a haja, de leginkább a szeme. Szívesen lennék "dublõr" a második képen. 😊)

Ma láttam egy filmet, amiben volt egy rövid hajú lány....csak ezt a két képet találtam róla.... :|

PíszLávJuniti
nem

rotator
A frufrus, hátul kicsit hosszabb hajjal nem rossz. 😊
Mint nõ, rám nem volt nagy hatással anno, de a sorozatot szerettem, bár az égadta világon nem emlékszem már belõle semmire.

ivan924
<#worship> Oh-la-la... Õ is kedvencem.

És egy ismertebb "arca":

Nah, ismerõs? <#smile> Janine Turner. És ha még mindig nem tudnád, honnan is ismerõs:

Ha minden igaz, február végi kezdettel újra leadják a Miért éppen Alaszka? címû sorozatot a Viasat3-on. Nem vagyok egy tv-függõ, a sorozatokért pláne nem vagyok oda, de ezt meg fogom nézni. Bizonyára mások is így vannak ezzel. <#vigyor>

ivan924
Ebben igazat adok neked.
Tudnék mutatni pár képet/nõt itt a topikban, aki a rövid haja ellenére sem tetszik. Csak nem fikáztam le, hanem a monitor elõtt morogva egyet olvastam tovább... Ez minden topikban elõfordul, elvégre az nem ír be, aki nem akar.

rotator
Dehát ez nem Vanessa Paradis topik, nem tudhatta, hogy õt látja meg, ha benéz.

ivan924
Valóban jó a film, akár mondanivalójában, akár részleteiben nézem. Egy idõre "kigyönyörködtem" magam, persze a jóból sosem elég. 😊Néha "muszájból" is a !frizurát néztem, mert Vanessa Paradis arca, haja fájdalmasan hasonlít és emlékeztet az ex-emre. Ráadásul a film sztorija is rátesz egy kókora lapáttal az érzelmekre... mindettõl függetlenül jó film. 😊

ivan924
Ízlések és pofonok... Én meg azt nem értettem sose, ha nem tetszik valami, miért nézik meg?? Én például sose néztem meg a Hosszú hajú nõk topikot. Nem tudom, van-e vagy nincs, de nem is érdekel. Azt nézem meg ami érdekel. Pont.

ivan924
Amúgy is kíváncsi vagyok a filmre, most még kíváncsibbá tettél. Valami francia oldalon rábukkantam, lassan (nagyon lassan, sajnos, de) lejön és végre gyönyörködhetem benne. 😊