Madden NFL 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
amúgy jó a játék, a támadás rész már egész jól megy, sok pontot szerzek, viszont kapom is rendesen a td-ket, a védekezésem 1 rakás fos.
tehát 1 kis segítség jól jönne hogy mikor mi ellen mi a jó védekezési stratégia. elõre is thx!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Én Pécsen a Media Markt-ban vettem meg, de a www.konzolstudio.hu-ról lehet még rendelni. Amikor utoljára néztem a lapot volt is készleten.
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
A Madden nfl 08 original-ban van meg rajta, nem volt eddig hasonló gondom vele.
1: 5perces 1 negyed, amikor vezet ellenem a gép, genyó módon lefuttatja az órát, van hogy fél percig is, ezt ugyebár idõkéréssel meg tudom akadáyozni, de abból csak 2 vagy 3 van. utána ugyanúgy húzza az idõt, és nem tudok mit csinálni. kicsit gáz hogy az 5perces negyedbõl fél percet simán elhúz/drive... mit lehet ez ellen tenni?
tegnap megszereztem,elinditottam minden rendben ment,játszottam vele fél órát semmi gond nem volt vele.egy óra mulva megint akartam vele játszani,a menüben még semmi gond,de mikor játék kezdéskor,mikor a labda játékba kerülne,ott lefagy a kép,a hang viszont megy tovább.hallani az ütközéseket,kiabálásokat.Kiírtam még egyszer azt hittem lemez gond,de a másik lemeznél is lefagy
találkoztatok már ilyen jelenséggel?nekem eddig mindegyik játék futott szépen,gond nélkül.
Help
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
segitséget szeretnék kérni!
Melyik gombbal tudom a Juke Right parancsot adni alapértelmezett írányitással?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Papesz
Trailerek