Wordpress blog engine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék egy nagy tartalmú több oldalas weboldalt létrehozni.
Kérdésem a következő: wordpress oldal elbírja egy a több oldala s több funkciós tartalmat. Mint chat + Video szerkesztő, + apróhirdető oldal. Stb. nagyon sok felhasználóval. Az oldal mondjuk, folyamatosan pörög.
Csúnya és álomszerű hasonlat lesz. Mint pl. a facebook 20%-os kihasználtságnál.
A tényleges kérdésem. Elbírja a wordpress motor. Vagy keresek másik megoldást.
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Van egy wp oldalam, amit az admin egyszer a böngészőbe mentett. Azóta 20× volt szerkesztve, mindig a szerverre mentve, de mindig kiír egy üzenetet, hogy "Ennek a bejegyzésnek a böngészőben lévő mentése más, mint az alul látható verzió.". Az üzenetet nem lehet bezárni, nincs OK, Mégsem vagy bármi más gomb, csak egy link: "Mentésből visszaállítva", amire nem merek kattintani, mert nem akarok egy 20-szal régebbi verziót visszahozni.
Hogy lehet törölni az üzenetet?
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Van itt valaki, aki keni-vagja a wordpresst? Ha veszek egy templatet, valaki elvallalna, hogy megcsinalja rendesen?
Egy olasz etterem weblapjarol lenne szo. Semmi extra vegulis, atkuldom a kepeket, az etlapot, meg egyeb infokat es az alapjan szepre meg kellene csinalni, ugy mint ahogy a template "bemutatojaban" is van. Mert en letoltottem ezeket a templateket, felraktam oket, de hat nagyon messze van attol, mint amit en lattam az oldal live preview-jaban. Vagom, hogy ki kellene tolteni, meg hasonlok, de azt se tudom hova nyuljak.
Szoval szuksegem lenne valakire, aki ezt meg tudna nekem csinalni IGENYESEN. Ilyen tessek-lassek modon osszedobott minoseg nem erdekel, azert egy minimalis szeperzeke legyen.
Aki ezt elvallalna, az kerem kuldjon privatban egy ajanlatot, meg 1-2 referencia munkat.
Tehat template megvan, valami ilyesmi: http://bliccathemes.com/pronto/demo1/ . (Nem biztos, hogy pont ez). Erre szepen megcsinalni a menut, about us, contact, services, gallery-t. Meg ilyen "like" buttont, meg hasonlokat.
Termeszetesen a templatet, hostingot, domaint en fizetem, csak magara a munkara kernek ajanlatot. Ha jo lesz, van meg sok ilyen melom:)
Koszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tippmix Tippek - http://tippmixlap.hu Horror filmek -http://horrorfilmek.hu Munka- http://bpmunka.hu
Midnen kérdésedre készségesen válaszolnak! :)
Segítség kéne. Megörököltem egy WP honlap kezelését, de nem vagyok nagy spíler a témában. Vn egy gond, amit nem tudok megoldani: a postok címe alatt a dátum így jelenik meg: "Published %A %B %e%q, %Y", nem pedig maga a dátum. Nem találtam meg, hogy hol lehet ennek a formátumát beállítni. Tudja valaki?
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem is volna egy kis gondom a wordpressel, gondoltam itt hátha tudnátok nekem segíteni. :)
A helyzet a következõ. Csináltam egy honlapot, de nem fõ domainre, hanem egy aldomainre, azzal mûködik is rendesen semmi gond nincs vele, csak hogy most szeretnék még egyet csinálni, és egy másik aldomainre, na de arra már nem engedi újra felrakni a wordpresst, csak a másikat tudom elérni. Ilyenkor mi a teendõ?
Remélem tudtok segíteni. :)
Elõre is köszi. :)
xD
meg lehet szüntetni valahogy ezt a kiírás?
pl
Közzétéve 2012-04-27 | Szerzõ: admin
idegesít :D
All hail the double x!
Tudja valaki, miként oldhatom meg azt, hogy a "képtár"-ra kattintva az oldalak album-mozaikban jelenjenek meg és úgy lehessen a képeket böngészni? Ja és egy olyan képnézegetõt szeretnék, ahol alul a képek sorakoznak egy szalagon, amit lehet elõre és hátra is mozgatni, valamint a képnézegetés mûködik a kurzornyilakkal is.
A lenyíló listában szereplõ oldalakat meg úgy hozd létre, hogy az adott oldal (ami alá be akarod sorolni az új oldalt) a szûlõje legyen.
Tehát létrehozol egy oldalt mondjuk Rólunk címmel - aminek nem lesz szülõje.
Létrehozol mondjuk egy Hitvallásunk oldalt. Ha ezt a Rólunk alá be akarod sorolni, akkor a szülõje legyen a Rólunk.
Szeretném, hogy a menü lényegében csoportok legyenek és mindegyik ilyen menü tartalmaz egy oldalt, ami lenyíló menüként is megjelenik. Ha magára a menüpontra nyomunk, megjelenik az azt tartalmazó oldalak, csak röviden.
WordPress cím (URL) . itt irtam el.
de már megoldottam :) újrahúztam az egészet. viszont most ez fogad ha témát szeretnék hozzá adni
Váratlan HTTP-hiba történt az API lekérdezése során.
-.-" :)
Én kérdésem: Szeretnék egy olyan oldalkialakiitást, hogy az oldal tetején mondjuk van 5 menüpont. Ha rákattintok a menüre akkor bejönnek a törzsben az ott szereplõ aloldalak (vagy cikkek itt nemtom mi), de ugye lehet dropdown menüzni is. Most pageseket csináljak vagy postokat, és egyáltalán hogy csináljam, hogy úgy meg lehessen csinálni ahogy akarom? Ha valaki megértette szóljon, ha nem akkor rajzolok majd meg éberen normálisan leiirom :D
Szükségem volna egy kis segítségre.
a beállításoknál az "elnavigáló link"-re rosszul copyztam be a címet és mentettem is..azóta nem tudom az admin felületet megnyitni...
van vmi gyors javítás erre?
A közeljövõben indítanék egy wordpress oldalt és társat keresek. Ha minden igaz, akkor nálunk még nincs ilyen oldal, csak hasonló. Egy olyan emberre lenne szükségem, aki jobban bele mer nyúlni a kódokba. Jómagam csinálnám az oldal karbantartását, kinézetet (photoshop), frissítését és egyéb szerkesztéseket. Viszont van egy-két dolog, amit nem tudok megvalósítani, így kéne egy hozzáértõ társ az ilyen esetekre. Természetesen a bevételen osztoznánk (ha szükséges, akkor írhatunk szerzõdést is).
Tárhely és domain már van, szóval komolyan gondolom.
Esetleg valakit érdekelne a dolog?
Köszi elõre is!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Eléggé kezdõ vagyok WP témában... Egy olyan (remélem) egyszerû kérdésem lenne, hogy...
OLDAL-ra kattintsatok légyszives... Itt van a fõoldalam, és olyan kérdésem lenne, hogy a post-ok "méretét" hogyan lehet növelni? Arra gondolok, hogy ott van az "Élet varázslatos dolog", de csak a post elsõ 2-3 sorát jeleníti meg. Késõbbiekben szeretnék képeket, videóket is betenni és szeretném, ha nem csak akkor jönnének be ezek, ha az ember rákattint, hanem alapból is bejönne...
Remélem, hogy értitek, hogy mire gondolok. Köszi a segítséget!
Pedig a sablon "editor részlegében" tudsz az oldalad forásskódjába belenyúlni. Fizikailag ez az FTP-tárhelyed
További kérdéseidet meg tedd fel itt a fórumban, ha tudunk, segítünk. Erre való a fórum.
A segítségetekre lenne szükségem!
Van ftp, van sablon, wordpress feltelepítve, minden mûködik. Egy már meglévõ oldalt szeretnék lemásolni, majd a saját száj ízem szerint alakítani. El is kezdtem lemásolni ezt az oldalt, azonban problémákba ütköztem: a dolgok nagy részét be lehet állítani a wordpress felületén, azonban a lemásolni kívánt oldal forráskódjából kiderül, hogy ott manuálisan lett beleszerkesztve a kódba, és itt sajnos meg is akadtam, mivel nem tudom erre hol van lehetõség. Oké, hogy van editor részleg, azonban az csak a php sablont tartalmazza, és sajnos nem találok sehol olyan fájlt, ami tartalmazná az oldalam forráskódját és amibe szimplán bele lehetne piszkálni és átírni dolgokat.
Nem lenne nagy dolgokról szó, tényleg csak néhány dolgot szeretnék beállítani, ehhez kérném valami hozzáértõ, segítõkész illetõ segítségét. MSN-en vagy Skype-on ha valaki tudna segíteni pár kérdésben, azt nagyon-nagyon megköszönném, mert míg ezt nem tudom megoldani, addig nem tudok haladni tovább a dologgal.
Kérem segítsetek! :)
Nekem akar mûködni a frissítés a wordpressemben. 2.8 van fennt, frissíteni akarom az automatikus frissítéssel a 2.8.3-ra, de ha beíróm a szervernevet, a felhasználónevet meg a jelszót és a továbbra megyek, csak fehér kép van és semmit nem csinál...vmi ötlet hogyan lehet ezt megoldani? Manuálisan nem akarom frissíteni, túl körülményes.
Van egy ingyentárhely, ahova elsõdleges domain kell. Nagyon elõnyös dolgokat nyújt, szerintem ez elég sok embert érdekelhet itt. Nem egy WP blogot néztem rajta, és mesésen futottak! Nincs semmi neven.szolgáltató.hu! Csak tisztán nevem.hu, vagy ugye com, net, info, org. Az oldal címe:
http://www.newhosting.hu/
Megéri elolvasni a GYIK-ot és a szabályzatot!
http://szolnokpipa.blog.hu/ http://szolnokpipa.atw.hu/
Elõre is köcce!
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
xP
Segítséget szeretnék kérni!
A wp-alapú blogomban szeretnék egy oldalt létrehozni, ahol fájlokat lehetne letölteni! De nem találok plugint, ami ki tudná listázni egy adott mappa tartalmát! meg a php-hez se nagyon értek! Tehát az lenne a lényeg,h ne kelljen minden egyes feltöltött fájlt belinkelni! Olyan plugin kéne/vagy php script, ami tábláztba foglalja a letölthetõ fájlokat és megjeleníti a méretét + egy letöltés gomb! (plusz esetleg, ha több mapa van benne, akkor azt is tudja kezelni)! Ha valaki tud ilyet vagy tudna segíteni az elkészítésében, az pls szóljon!
Üdv...
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Fatal error: Call to undefined function: wp() in /disk/raid1/i/g/ignitiongame/blog/wp-blog-header.php on line 27
feltöltöttem rendesen FREEWEB-re! fel is telepítettem, de ezt nem értem, pedig mennie kéne... <#worship>#worship><#wave>#wave>
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
abban tudtok segíteni, hogy a style.css-be milyen sorokat kell beírnom, hogy a következõk történjenek?
- a lenti ábrán látható az a gyûrû, abba szeretném beletenni a site logóját (nyilván egy "home" linkkel lenne célszerû. meg-e oldható ez-e?
- ugyan ez a helyzet a fehér téglalappal, oda majd egy hirdetés jönne, azt hogy oldom meg?
azt nem tudom tehát, hogy egy meglévõ képre hogyan teszek rá új képet
Ha tudtok segíteni, azt megköszönném!
Lullaby: Nem feltétlenül.
Extra.hu -n van blog szolgáltatás. Az is Wordpressel mûködik. Sz.tem nagyon jó. Csak nem minden szolgáltatón megy. Nem mondom meg hol csak priviben.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
és a lényeg, hogy a függõlegesen lefele nyúló cucc ne legyen hosszabb attól ahogy egyre több post érkezik az oldalra (most megcsináltam és csak így mûködik sajna)
nemtom vágjátok-e. nem szeretném, hogy ismételje azt a textúrát, viszont azon a textúrán már megjelennének a postok.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good