Legjobb focista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hova lett a hûség?:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de pl. ma már az ollózás sem olyan nagy dolog, amikor elõször csinálták, akkor meg a nézõk majd' elélveztek.
Hajrá Magyarország!
2. Õ lett az évszázad játékosa (ha kételkednél képességeiben).
3. ne csak azt az 1 vidit nézd meg, hanem keress rá és nézz többet is.
4. ez 40-50 évvel ezelõtt volt. a mai topcsapatok játékosainak 90%-a járni nem tudna olyan cipõben, amiben õk játszottak.
5. nem vitatkozom veled tovább.
Hajrá Magyarország!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
talán nem a cseleken múlik ki a legjobb focista
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
na csá
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
egyébként a topiknyitóhoz:mindenki mást fog mondani,mert nem statok és viszonylagos tudás alapján ítélik meg itt legtöbben a legjobb játékosokat,hanem nevek és szimpátia alapján 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Kedvenc gólom amikor vmeik holland csapat ellen játszottak, jön jobbról a hosszúra a beadás és visszaollózta a rövid pipába 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
há
sziszé bá elõször produkáljon egy teljes szezont sérülés nélkül.
-
Roberto Carlos a legbesztesztesebb akartad mondani <#gonosz1>#gonosz1>
BUDA > miskolc.
ELSÕ GÓLJA A ZALAEGERSZEG SZÍNEIBEN HÁT PERSZE HOGY A MENCSESZTER JUNÁJTID ELLEN :_D
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May