Melyik a legjobb motorolaj?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

Ha motorolajat szeretnétek vásárolni én csak őket tudom ajánlani.

http://autocentral.hu/kiegeszito_termekek/kenoanyagok
Utoljára szerkesztette: KuGa_, 2016.08.17. 15:34:58
Sziasztok!

Motorolaj vásárlással kapcsolatban lenne egy nem rég indított oldalunk.
A Motorolaj.sLink.hu ( http://motorolaj.slink.hu/ ) oldalon szeretnék mindenkinek segítséget nyújtani, aki motorolaj vásárlás előtt áll vagy hasznos információkról szeretne tájékozódni.

sLink.hu
elszúrtam a linket. Szóval Itt :)

Egy Suzuki Burgman 400-hoz, tökéletesen megfelel a gyárilag elõírt fél szintetikus 10W40-es olaj. Fullzintetikus, vagy hígabb olaj, sokkalta inkább azokhoz a motorokhoz való, ami 14-16.000-t pörögnek, jobban melegszik, nagyobb hõt kell elviselni az olajnak pl. GSXR, ha a Suzukinál maradunk. :) Egyébként Itt tudsz tájákozódni arról, hogy milyen tulajdonságokat takarnak a viszkozitási mutatószámok.

Sziasztok! Van egy burgman 400-asom és gyárilag a 10w40-et írja. De úgy tudom léteznek ettõl jobb olajak is amik jók bele. Hallottam haveromtól hogy õ valami 0w50-es, vagy milyen olajat tett bele. Mik ezek a számok az olaj minõségére? Melyik mit jelent? Melyik olaj mire való? Elõre is köszi a válaszokat!
A castrol mellett, hasonlóan jó minõségben én elõszeretettel használom a Q8, illetve a Mobil olajakat. Nemrégiben Olajsziget innen vettem online motorolajat, sokkal olcsóbb mint bárhol máshol. Haverokkal összedobtuk, és még a kiszállítás is ingyenes volt.

én náluk vettem a mini-be olajat mert a legolcsóbb volt, rendesek voltak, segítettek hogy milyet vegyek, mert szõke vagyok gyárilag :) autoolaj.hu
pszihopata
10w-40-es motorolaj kell bele!
Sûrûbb nem jó,mert csúszik tõle a kuplung.A márka mindegy.

Amúgy felesleges cserélni,ha már bekopott minden,utána sosem megy tönkre.
Csak új motornál érdemes /kb.1000km/,mert az elején tele megy fémreszelékkel.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Elvileg kellett,hogy adjanak hozzá egy müszaki leirást,ami tartalmaz minden tipusú folyadék minõségére vonatkozó leirást!Általában csak a viszkozitást adják meg,de ha vmelyik olaj ipari céggel közösen fejleszt,akkor a márkát is odairják.

ELF tipusú olajok mennyire tartoznak a jó kategóriába?

LaszloLedzenyi
Egyértelmû hogy Castrol

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Sziasztok!

Most vettünk egy 50 cm3-es Gilera R1 endúrót! Azt szeretném kérdezni, hogy miket kell átnézni a motoron? Mit kell szervizelni rajta? A váltómû olajat le kell cserélni az tudom, de azt nem tudom hogy milyet rakjak bele, mert nem mindegy, mert olvastam hogy a rossz olajtól összeragadhat, vagy csúszhat a kuplung! Víhûtéses, 6 sebességes a motor! Légyszíves írjatok le mindent, mert ezelõtt egy egyszerû simsonom volt, nemhogy hidraulikus fékû vízhûtéses motorom! Elõre is köszönöm!
hello!
mindenki nyerni szivesen- a feltételeket elolvastátok?
vagy tud valaki bõvebbet mondani?
Hát ez biztos nagyon érdekes, csak épp nem látszik semmi.
Sziasztok, ezt most találtam róla XD:
http://www.youtube.com/watch?v=aJ8uzFwpTkw

Hát ha tényleg rendesen átnézted volna az oldalt, akkor menne:D C,B,B,C,B,C a válaszok, bár az utolsónál a C is A, talán, hogy egy A-válasz is legyen:)
Számít! hogyne számítana! De nekem elég ha csak az autó tökéletesen mûködik.
Lejjebb megtalálod az infókat.. Eddig nem is tudtam, hogy szerencsésebb vagyok, mint ti :P.. De azon az oldalon is lehet nyerni olyat, amit én kaptam múlthét pénteken. Csütörtökön még nem gondoltam volna, hogy ennyire számít milyet veszek :D..

What would Jesus do?

Jó, én nyernék szívesen, de mint mondtam, nem értek hozzá. Valaki súg?
Sziasztok!

Múltkor mikor mentünk Hajdúszoboszlóra barátokkal, kifogyott az olaj, épp ott volt egy benzinkút.. Mit sem sejtve kiválasztottam egy olajat.. Odamentem a pénztárhoz, és rövid promóciós kereteken belül kapotam egy GPS-t :D.. Talán még lesz nyereményosztás a kutakon. Tessék rohanni betankolni olajjal :).. Jah Castrol Edge-et vettem, mint amit te is használsz.. Finom motorhang, a javára..

What would Jesus do?

nekem 3éve még volt egy jóöreg VW-em. Sokáig egyfajta olajat használtam de egyre nehezebb volt beszerezni és lassan el is tünt a boltok polcáról, pedig azzal nem volt semmi problémám! Most egy új Golfom van, olajilag probléma mentes, amúgy a már lent említett olajat használom
Jó. Bõvebben: Nekem a szerelõm ajánlotta annak idején, mikor még egy jó öreg Jettám volt, és az is elég sokáig bírta mielõtt kilehelte a lelkét. Azóta a második Toyotám van, pakoltam a kilométereket rendesen mindkettõbe, de semmi gondom nem volt a motorjaikkal soha.
Egyiknek sincs az oldalán semmi konkrétum! Én is végignéztem és csalódtam egy kicsit! a Castrolnál legább leírják hogy milyen típusu autóhoz milyen típusú olajat használjak! És nyerhetek is jehhh:D:D:D
Én most csinálok egy jó kis mocit hát abban csak MOGUL olaj lessz 10w60-as

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

hi!

mondjuk engem fõleg az olaj mint maga érdekel, miután felmentem láttam hogy ingyenes olajcserét lehet nyerni. de ha nem is nyerek akkor is kell valami a motorba... :D
megnézem mi van a piacon, castrolról tapasztalat?

What would Jesus do?

Ja, ha már ott jártam, tudom, hogy nem engem kérdeztél, de valami kvízt kell kitölteni a Castrol honlapján, és GPS-t meg olajcserét lehet nyerni.
Jön az olajcsere, úgyhogy kicsit megpróbáltam utánanézni a dolgoknak. Férfi létemre nem értek a témához, úgyhogy sok infót próbáltam gyûjteni. Megnéztem a Castrol, a MOL meg az Agip honlapját, és ha mással nem, azzal nyer a Castrol, hogy leírja, h mirõl szól az egész. A többinél szép betûkbõl álló nevek fel vannak sorolva, oszt válasszak.
kicsikacsa23
ne is haragudj, de mirõl beszélsz? Mármint milyen nyereményjátékról?

is it okay if i think its lame to dance?

Van benne igazság, bár sztem ez a topic úgy lenne helyes, ha egy bizonyos autóhoz néznénk mi a jobb, mert amúgy rengeteg van (ha már itt tartunk fõleg castrol, ami ugye nem kis név ebben). Ezenkívül sokan veszik a Shell-nél is a dolgokat, mert kapnak Smart pontot. Megnézegettem a linkeket, amiket beküldtetek, az a kalkulátor a CEdge-nél bejött, nem tudtam, h van ilyen, viszont ezt a nyereményjátékot igazából még sehol nem láttam, tud vki vmit? Vagy kamu?
kicsikacsa23
Én pl a MOL-ban nem bízom, nem tudom miért:) Agip-ot meg elég nehéz találni, na meg ha kicsit utánanézel/kérdezel a castrol vezeti a listát. DeenQa, neked meg annyit mondok, h külsõre ugyanaz, a különbség a teljesítményben van;):D:D

én FINA-t használok, a bmw ezeket használja, sztem tökéletes... de van egyáltalán különbség??

Inkább utóbbit használjuk.
mokuspof
Azok se rosszak persze! De mindenki azt használja mi bevált nála! vagy amit a gyártó szeretne hogy használjunk:S

Ja nehéz beírni, írja be valaki más:D
De egyébként köszi:)
rozver
haggyad már..nem mindenki lehet az internet doktora. Amúgy miért nem próbáljátok ki az Agipot vagy a MOLt?

jaj ne csináld már!

Nekem a pasim autó szerelõ és õ mondta nekem a Castrolt hogy azt használjak a Puntomba! Amúgy a Castrolos weboldalnál szerintem erre gondoltok. http://castroledge.hu/calc.php Itt kiadja hogy milyen tipusut kell használni az autónkhoz
:D baromi nehéz lenne beírni a googleba???:S amugy itt a cím: castrol

Mi a castroledge honlapjának címe?
menj ki a castroledge honlapjára és nézd meg...
Milyenek azok a Low SAPS motorolajok? Errõl tud nekem valami infót adni? nem nagyon értek hozzá<#confused>
CASTROL EDGE MOTOROLAJOK

A Castrol Edge motorolajcsalád kiváló fizikai és kémiai tulajdonságosakkal rendelkezõ, a legújabb ACEA és API teljesítményszintû termékekbõl áll, amelyek a legszigorúbb autógyári követelményeket is teljesítik.
Super Tronic
Teljesen szintetikus csúcsteljesítményû motorolaj
Tulajdonságai és elõnyei:

* A legújabb technológiájú, magas teljesítményszintû, teljesen szintetikus, könnyû futású motorolaj.
* Teljesen szintetikus csúcsteljesítményû motorolaj a gyártók által engedélyezett hosszított, vagy flexibilis olajcsereperiódus lehetõségével.
* Az extrém alacsony hideg állapoti viszkozitás garantálja a magas üzemanyag megtakarítást.
* Biztonságos magas hõmérsékleti viszkozitás a kiváló kopásvédelemért.
* Nagy biztonsággal elégíti ki a hosszított olajcsereperiódusú vagy a csekély olajtöltetû motorok kenési igényeit
* 4 ütemû benzin/diesel(turbó és direkt befecskendezéses ) motorok számára került kifejlesztésre

icepick16
Én eddig Magnatec-et használtam, de a legutolsó cserénél, már Edge-t raktam bele. Nem vagyok egy rutinos vezetõ, de még így is érzõdik a különbség. Sokkal finomabban jár a motor mint eddig. Én teljesen meg vagyok most elégedve vele.
Amit használok: Edge 5W-30 (VW polo 1,6 96)

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

hellobello
A Castrol a legmegfelelõbb gyártó ha motorolajról van szó.
Szerintem nincs is nála megbízhatóbb gyártó a piacon.

kicsikacsa23
Jól van már, én csak a véleményemet írtam le!

Felkérhetnének reklámarcnak kacsa:D Hát érdemben nem tudok hozzászólni, de pont azért néztem be, hogy tudtok-e segíteni, látom nem vagyok egyedül a problémámmal. Elsõ auto-s vagyok, mit használjak? Nem csak motorolaj érdekel!!
Ha engem kérdeztek: Castrol! Évek óta használom és eddig semmi gond nem volt vele. Az új Edge sorozattal van valakinek közelebbi kapcsolata?
Jobb valamivel?
kicsikacsa23
Nemcsak a legjobb teljesítményt, de a legjobb a motornak is! lagalábbis ez a tapasztalat. foglalkozunk gépekkel, és a castrolosokkal soha nem volt baj, míg totalosokkal folyamatosan (ez a másik, amit használunk). Na meg nem fagy be télen, ami igencsak jó tud lenni... Persze lehet máshoz más jó.

icepick16
Én a Q8-ra és a Castrolra szavaznék. Állítólag ezek hozzák ki a legnagyobb teljesítményt a gépbõl.

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

SHADOWEYES7
szerintem errõl az olajról nem igen hallottatok,de én ezt használom amezõgazdasági gépeimbe!!bár személy autóba is használható,és kedvezõ árú!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Oldal 1 / 3Következő →