Szarvasi Tábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nézzük csak:

- öcsémet "fehér" részeg srácok verték meg (14 éves)
- apámat "fehér" "üzeltemberek" káriosították meg súlyos pénzekkel
- engem "fehér" srácok próbáltak meg kirabolni többször.
- barátnõmet "fehér" srácok inzultálták és zaklatták...

nem vagyok cigány és eddig még egyszer volt probl. cigányokkal...

nézd a másik oldalát is ember, attól, hogy ha egy cigány lop egy cukrot akkor büdös cigányok megint lopnak, de ha egy "fehér" ember lop egy TV-t akkor sosincs általánosítás...

Bandee1987
Te pedig megnézheted, hogy ha csak feldobnak egy pl. cigányellenes témát, akkor 70-80%-nak egybõl van valamilyen kellemetlen élménye/története a cigányokkal kapcsolatban. Ez is biztos a véletlen mûve, mi?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

vizes
FOGD MÁR FEL, HOGY NINCS PROBLÉMÁM!!!!!!!!

Én csak azt mondtam, hogy ha elmondok egy zsidó viccet akkor már rasszista vagyok!

ÉRTEEED?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

cenobite
És ezért fogják bezárni ezt a tápikot! <#idiota>

gamertag: kenobita

de megnézheted, hogy ha csak földobnak egy ilyen témát akkor már mindenki ugrik rá és 70 % egybõl jön ide gyûlölködve, de azt egyikse érti, hogy nem mindenki ugyanolyan...

Bandee1987
Engem már pl. üldöztek nálam kb. 5 évvel idõsebb cigánykölykök fiatalkoromban. Nõvéremnek erõszakkal cigányok elvették kiskorában a pénztárcáját. És még sorolhatnám tovább (hogy hogyan lopták el a színesfémet ismerõsöméktõl, stb....)

cenobite
"naggyon jó, elkapták, megbüntetik, téged kifizet a biztosító, mindenki happy"

Ahha, persze... Ha ez ilyen könnyen menne...

akkor a zsidókkal mi a problémád?
naggyon jó, elkapták, megbüntetik, téged kifizet a biztosító, mindenki happy
megkörnyékezett? jaj... lelki trauma?

Bandee1987
Én ugyanezt mondhatnám el fordítva: manapság divat lett egyes oldalak irányából antiszemitázni, rasszistázni, cigánygyûlölõzni.

vizes
- Nem tudom, de nem is ezt mondtam
- Igen, folyik az eljárás
- Igen

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Károsított már meg téged zsidó?
Szétlopta egy cigány a házadat? (bizonyítottan)
MEgkörnyékezett már egy homoszexuális?

vizes
Ha elmondok egy zsidó viccet, antiszemita vagyok.

Ha elmondom a véleményemet egy cigányról aki szétlopja a házamat, mert szegénynek nincs mit enni,rasszista vagyok.

Ha a homoszexuálisokról merek beszélni úgy, hogy esetleg ez nem tetszik valakiknek, nem vagyok toleráns...

És akkor ÉN ne legyek érzékeny???

cenobite
Bocs a dupláért.

cenobite
Ja, az én tippem: elõtte.

látom, manapság divat lett utálni a zsidókat, romákat és minden kisebbséget...

inkább lépek ebbõl a topikból, mert csak ban lesz belõle...

cenobite
Ja, az én tippem: elõtte.

cenobite
Lehet fogadni, hogy még a 100. post elõtt, vagy utána fogják bezárni a topicot! Csak tessék-tesséééék!

fifi
nekem meg az a sértõ, hogy leantiszemitáz egy ilyen bértollnok...

akkor most mivan?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

vizes
Szavaim kiforgatása...

- Hol írtam, hogy valaki selejtes vagy hibás???
- Nem tökéletes az értékrendem. Ezt sem írtam...
- Te is kiváncsi voltál rá, hiszen elolvastad és reagáltál rá. (senki)

Arra szerettem volna rámutatni, hogy ha zsidót érint egy élcesebb megjegyzés akkor nekiállnak ordibálni...

Szerk: A rossz vicc nem összekeverendõ az antiszemitizmussal.

Ha vkinek más az értékrendje és neki ez a "zsidó vicc" bántó és sértõ, akkor õ már selejt vagy hibás?
A te értékrended tökéletes? Biztos...
Csak senki nem kiváncsi rá úgyérzem.

vizes
A körülmetélõs poénnál durvábbakat is hallhatunk, akár a tévében is, csak azzal a különbséggel, hogy nem zsidókon poénkodnak.
Akkor persze senki nem lármázik. Unalmas mûbalhé az egész.

vizes
" Aki pedig a zuhanyozós, körülmetélõs "poénokat" nem érzi arcpirítónak, az inkább magában keresse a hibát. "

Gratulálok.

Ez már nálad antiszemitizmus?

Ha a te füled hallatára elmondanak egy zsidó viccet akkor azonnal nekiállsz sipákolni?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kmarha
a "na akkor én mentem innen" még talán nem az. A mit csinálnak kérdésre a közös tábortüzes körbemetélés már annál inkább 😊 Meg a lenti megjegyzések, hogy az ilyen minek a világra, szerintem még az is. Az emberek nagyon érzékenyek tudnak lenni.

De tegyük hozzá, én sokkal nagyobb flamere számítottam e forumban. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

fifi
pedig nyugodtan gyûjthetsz rá erõt, mert kikérem magamnak hogy sértegess...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandee1987
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Manapság mindenki antiszemita/rasszista/cigányellenes/gyûlölködõ...stb. aki le meri írni a véleményét, tapasztalatait...

shad0w
én meg csak egy gój vagyok, tudod, ne is foglalkozz velem...

don't give a fuck

Lassan pont abba a korosztályba érek, amit te is megjelöltél, szóval elhiheted, hogy bõven van rálátásom a dolgokra és nem 14 évesen osztom itt az észt, nem úgy mint egyesek.

Aki pedig a zuhanyozós, körülmetélõs "poénokat" nem érzi arcpirítónak, az inkább magában keresse a hibát.

fifi: no comment mate, ilyen hozzászólás megválaszolásához nem érzek magamban elég erõt korán reggel...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

fifi
milyen antiszemita te szerencsétlen?...
én leírtama tényeket amiket látok a saját szememmel...
ha ezért antiszemitizmust kiáltasz, akkor úgy gondolom veled van a gond.

vizes
Köszönjük a társadalomkritikát, de hol látsz te itt antiszemita hozzászólást?

Talán Bigapó hozzászólása az ami nem a táborozókról szól de a többi hsz a tábor lakóinak viselkedését érinti.

Miért nem lehet leírni a véleményemet ha az egy vagy több zsidót (cigányt, szerbet horvátot, románt, pápuát stb...) érint?

Egyébként amikor reagálok egy ilyen sipákoló hsz-re elõtte megnézem a beíró adatlapját, hogy hány évesen ilyen hülye, ehhez igazítom a mondandómat.
A te esetedben látom, hogy még a korodat sem merted vállalni.

Hogyan merészelsz így kritizálni bárkit is?
Igen, itt tartunk, hogy ilyen médiahazugságokon nevelkedett kis senkik mondják meg, hogy miként is kellene viselkednünk.

Ülj le! Egyes!

Kíváncsi voltál hány ember lesz bannolva? <#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gratuálok minden "kedves" antiszemita/tudatlan/ostoba balféknek, akinek sikerült a hozzászólásaival emelnie a topik színvonalát. Sikerült újra bebizonyítani, hogy milyen siralmas helyzetben van a magyar társadalom.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

bigapó
úgy néz ki az elmúlt 60 év alatt fordult a kocka. most már Õk az Árják...pfff kicsit morbid

The Matrix has you...

vizes

Most akkor nyissak egy topikot a gyermekkorom csehszlovákiai táborozásairól?

(gumiba vele!)

0ppika
meghitt közös körülmetélés az esti tábortûz mellett -.-

http://epica.nl

amúgy mit csináltok konkrétan?

nem mindenki veheti az infót az ÉS-bõl meg a szombat.hu-ról😊

Ott a pont.

gyurika: 14 alatt-->értelmi szint
hypergames: rexorka alreg -.-

fifi
nem tudom kik/mik járnak, nem is érdekel!
köszönöm, hogy elmagyarázod mi a pálya , de azt azért vedd figyelembe, hogy nem a kurucról olvasom, hanem itt lakom Szarvason laza 28éve, úgyhogy egészen pontosan tudom mi az ábra, sõt több közöm van a táborhoz/nevezzük Aranyszarvasnak, mert tképpen régen az volt a neve/, mint gondolnád......

nembaj, nem tudhattad...

dotkom
fifi: a shell kutra csak az ifivezetok (madrichok) jarnak/jarhatnak ki, es nem szoktak lopni.. tul sok kuruc.info-t olvasol. nem kell elhinni mindent, foleg nem azt amit ott irnak...
Taranov: a programok evrol evre jobbak, mindig finomitanak rajtuk. minden evben van vmi adot tema es arrol tanulunk, abbol vannak jatekok. a kozosseg az nagyon jo. van sok kulfoldi, (pl.:izraeliek, amerikaiak, oroszok, jugok, stb.(tavaly voltak indiaiak is(), es ha a 2. turnusban mesz akkor van jo sok magyar is.

http://atwwebmaker.tx.hu/

fifi
ja

SHADOWEYES7
arborétum kivezetõ utjával szemben lévõ Shell kútra gondolsz???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

fifi
viselkedni 95%-uk nem tud... köpködnek, barmolnak,zajonganak...nem térnek le az útról, ha autóval mész velük szemben... amúgy is feljebbvalónak érzik magukat, azt hiszik mindent szabad.
A közelben lévõ Shell kúton isszák magukat szanaszét ész nélkül, meg lopják a cuccot kifelé...

egyebet?

shad0w
atyaég, zsidó ifjúsági tábor he...
ma már ledöbbentem egyszer az apor vilmos katolikus fõiskolán oktatott tanító cigány/roma szakirányon, de ez sem gyenge...

majd azért mikor közösen fürödni küldenek titeket akkor azért figyeljetek oda...

don't give a fuck

HyperGames
Csatlakozom<#idiota>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

copy. ^nevetoarc^

minek jottel? hulyekocsog.

Pistike 007
Demokratikus😊

0ppika
eszembe jutott 1 vicc ^^
Két zsidó találkozik.
- Hol vannak a gyerekeid?