Szarvasi Tábor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- öcsémet "fehér" részeg srácok verték meg (14 éves)
- apámat "fehér" "üzeltemberek" káriosították meg súlyos pénzekkel
- engem "fehér" srácok próbáltak meg kirabolni többször.
- barátnõmet "fehér" srácok inzultálták és zaklatták...
nem vagyok cigány és eddig még egyszer volt probl. cigányokkal...
nézd a másik oldalát is ember, attól, hogy ha egy cigány lop egy cukrot akkor büdös cigányok megint lopnak, de ha egy "fehér" ember lop egy TV-t akkor sosincs általánosítás...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én csak azt mondtam, hogy ha elmondok egy zsidó viccet akkor már rasszista vagyok!
ÉRTEEED?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ahha, persze... Ha ez ilyen könnyen menne...
gamertag: kenobita
naggyon jó, elkapták, megbüntetik, téged kifizet a biztosító, mindenki happy
megkörnyékezett? jaj... lelki trauma?
- Igen, folyik az eljárás
- Igen
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Szétlopta egy cigány a házadat? (bizonyítottan)
MEgkörnyékezett már egy homoszexuális?
Ha elmondom a véleményemet egy cigányról aki szétlopja a házamat, mert szegénynek nincs mit enni,rasszista vagyok.
Ha a homoszexuálisokról merek beszélni úgy, hogy esetleg ez nem tetszik valakiknek, nem vagyok toleráns...
És akkor ÉN ne legyek érzékeny???
inkább lépek ebbõl a topikból, mert csak ban lesz belõle...
gamertag: kenobita
akkor most mivan?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Hol írtam, hogy valaki selejtes vagy hibás???
- Nem tökéletes az értékrendem. Ezt sem írtam...
- Te is kiváncsi voltál rá, hiszen elolvastad és reagáltál rá. (senki)
Arra szerettem volna rámutatni, hogy ha zsidót érint egy élcesebb megjegyzés akkor nekiállnak ordibálni...
Szerk: A rossz vicc nem összekeverendõ az antiszemitizmussal.
A te értékrended tökéletes? Biztos...
Csak senki nem kiváncsi rá úgyérzem.
Akkor persze senki nem lármázik. Unalmas mûbalhé az egész.
Gratulálok.
Ez már nálad antiszemitizmus?
Ha a te füled hallatára elmondanak egy zsidó viccet akkor azonnal nekiállsz sipákolni?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
De tegyük hozzá, én sokkal nagyobb flamere számítottam e forumban. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki pedig a zuhanyozós, körülmetélõs "poénokat" nem érzi arcpirítónak, az inkább magában keresse a hibát.
fifi: no comment mate, ilyen hozzászólás megválaszolásához nem érzek magamban elég erõt korán reggel...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
én leírtama tényeket amiket látok a saját szememmel...
ha ezért antiszemitizmust kiáltasz, akkor úgy gondolom veled van a gond.
Talán Bigapó hozzászólása az ami nem a táborozókról szól de a többi hsz a tábor lakóinak viselkedését érinti.
Miért nem lehet leírni a véleményemet ha az egy vagy több zsidót (cigányt, szerbet horvátot, románt, pápuát stb...) érint?
Egyébként amikor reagálok egy ilyen sipákoló hsz-re elõtte megnézem a beíró adatlapját, hogy hány évesen ilyen hülye, ehhez igazítom a mondandómat.
A te esetedben látom, hogy még a korodat sem merted vállalni.
Hogyan merészelsz így kritizálni bárkit is?
Igen, itt tartunk, hogy ilyen médiahazugságokon nevelkedett kis senkik mondják meg, hogy miként is kellene viselkednünk.
Ülj le! Egyes!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
The Matrix has you...
Most akkor nyissak egy topikot a gyermekkorom csehszlovákiai táborozásairól?
(gumiba vele!)
hypergames: rexorka alreg -.-
köszönöm, hogy elmagyarázod mi a pálya , de azt azért vedd figyelembe, hogy nem a kurucról olvasom, hanem itt lakom Szarvason laza 28éve, úgyhogy egészen pontosan tudom mi az ábra, sõt több közöm van a táborhoz/nevezzük Aranyszarvasnak, mert tképpen régen az volt a neve/, mint gondolnád......
nembaj, nem tudhattad...
Taranov: a programok evrol evre jobbak, mindig finomitanak rajtuk. minden evben van vmi adot tema es arrol tanulunk, abbol vannak jatekok. a kozosseg az nagyon jo. van sok kulfoldi, (pl.:izraeliek, amerikaiak, oroszok, jugok, stb.(tavaly voltak indiaiak is(), es ha a 2. turnusban mesz akkor van jo sok magyar is.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A közelben lévõ Shell kúton isszák magukat szanaszét ész nélkül, meg lopják a cuccot kifelé...
egyebet?
ma már ledöbbentem egyszer az apor vilmos katolikus fõiskolán oktatott tanító cigány/roma szakirányon, de ez sem gyenge...
majd azért mikor közösen fürödni küldenek titeket akkor azért figyeljetek oda...
don't give a fuck