LEGO Indiana Jones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rejtett karakter.

Papesz

100 százalékra teljesítettem a játékot. Olvasd el a cikkem, lentebb linkeltem.

Papesz

Banyapapa
á de fasz vagyok,nekemis meglet solo srác:)
Azt hittem te egy pályán találtad meg,mint a töbieket is lehet.

De egy még érdekes,minek a télapo a játékba?

KisPaksi
http://youtube.com/watch?v=jS48ccwhlLE

Én megcsináltam mondjuk PC-n...

Banyapapa
han solot?

KisPaksi
Papesz, Han Solo-t is feloldottad??

Dehogynem olvastam, de nekem nem sokat mondd az hogy Thuggee:)Úgy viszont sokkal érthetõbb hogy fekete hajú turbános<#wink><#circling>
Banyapapa
a szobor akkor bologat ha turbánosal/fekete hajuval állsz oda (indy végzet templom részének szereplöivel)

Thuggee.

Nem azt mondtad, hogy olvastad a lentebb linkelt cikket? <#vigyor2>

Papesz

Az a szobor mikor fog "bólogatni"?Milyen karakterrel kell elé állni?
Engem csak a jármúvezetés akaszt ki teljesen, de egyébként egyetértek a cikkel.Nagyszerû játék!<#smile>
Igen.

Papesz

Egy kicsit OFF: Papesz te a "GAMECon-os Papesz" vagy?Mert ha igen, akkor már ismerjük egymást<#smile>
A második pályán NEM az Artefact Detector van, így azt hiába vetted meg, nem fog jelezni semmit. Egyébként mindent a Pause menü Extras almenüjében tudsz aktiválni.

Papesz

A második pályán sikerült megszereznem a piros ládát és postáztam, majd az egyetemen 25.000-ért megvettem ezt a ládát.Akkor most csak a második pályán jelzi hol van a kincs vagy mindegyiken?Vagy egyáltalán jelzi?Ha nem akkor hol tudom aktiválni ezt az extrát?
Banyapapa
ha soksok kincs megvan,akkor a szoba elejen van 3 kinyilo kör a padlon,ott lesz azokban majd a 3 bonuspálya.

detectort meg,valamelyik pályán kaphatod meg ha a csomagot a nagy piros ládába bedobod,ilyen minden pályán lesz majd.
És ha bedobtad,persze nem a tied egyböl,hanem meg kell venned majd,a muzemuban ott ahhol a többi is van,nagy polc tele üres helyekkel.
minden feladott ládiko ott jelenik meg.

Bár csaloka a detektor,akkoris jelez ha a kincs,még ott sincs,ergo valahogy meg kell "jelenitetni"majd.

Az Artefact Room-ban mit kell csinálni azokkal a kincsekkel?Azt látom hogy 18 darab lesz majd a végén és most is annyi van amennyi pályát teljesítettem.Rámentem és elkezdett villogni és tõlem is vett el pénzt.Itt a kincsesládákat lehet megvenni?Hogy lehet megvenni?Ha megveszem de a pályákon is megszerzem utánna, akkor még sikerülhet 100%-ra kivinni a játékot?

Ha a hatodik pályán megszerzem az összes kincset akkor hol tudom megvenni azt a detektort?

Elõre is köszönöm a válaszokat<#rolleyes>
Minden LEGO játékban így van.

Papesz

Köszi;).
Ezt akkor elég idiótán csinálták meg......
Pause menü >>> Quit >>> Save And Exit

Ugyanakkor ez a Save csak a megtalált ládákat és a pénzt fogja elmenteni, legközelebb az elejérõl kell kezdened a pályát.

Papesz

Sziasztok!
Játék közben nem lehet menteni?
Mert mondjuk ma elég sokáig eljutottam,csak már nincs idõm végig vinni a pályát....Menteni ilyenkor hogy lehet?(xbox 360,még mielõtt valaki átirányítana a pc-sekhez :D)
Felraktad rá a propellert egyáltalán?

Papesz

Banyapapa
villáskulcsosal kell ugy emlékszem ügyködni,ö megvilláskulcsoza a repcsit.
jol odakell állni,és a kört nyomni (psp-n igy ment)

Hali nem tudok tovább menni egy helyen kéne egy kis help ott vagyok egy folyónak a partján egy villáskulcsos csávóval (még a játék eleje nem kiröhögni :)) és valahogy be kéne szerintem inditani a repcsit ami a vizben van de sehogy nem megy próbáltam már ostorral csapkodni meg minden de nem megy légyszi segitsen valaki elõre is köszi
Srácok, megcsináltam minden pályát (True Adventure-re), megvan az összes Artefact, postáztam a dobozokat, megvettem az összes szereplõt, megtaláltam a bónuszkaraktereket, mégis "csak" 93,9 %-nál járok. Mit hagytam ki?

Papesz

F1, F2? Gyanús nekem, hogy rossz helyen vagy.

Papesz

srácok, ha bekacsolom a 2. jatekekost F1 vagy F2 vel hogy a viharba lehet kikapcsolni?
fel kene ajanlania a drop out -ot a menüben, legalabbis ha jó emlékszek 1 szer megjelent, de azóta nem ajálja fel és nem lehet így jászani
mondjatok vmi okosat!!
Szerintem az összes Free Play-t. Megvan a True Adventure minõsítés minden pályán? A karaktereket megvetted a könyvtárban? A kis piros dobozokat és a kincsesládákat megtaláltad mindenhol?

Papesz

KisPaksi
én megcsináltam mind3 térképet és mégis csak 42%-nál tart, az hogy lehet?? mit hagytam ki??

Próbáltam, de nem lehet. Mondjuk nincs még meg minden trófea, elképzelhetõ, hogy az összes kell hozzá.

Papesz

Banyapapa
elvileg,a nagy teremben azt a gépet lehet vele tekerni.
ahhol a trofeák gyülnek össze

Indy irodájában találtam egy kulcsot, az mit nyit? Nem találok sehol zárat.

Papesz

már megoldottam , azért kössz<#nevetes1>
viliszakacs
Lego Indiana Jones eladó 10500 huf +750 PK
Kizárólag átutalással
[email protected]

HUNviliszakacs

Mi a hibaüzenet, milyen platform és hol vetted a játékot?

Papesz

Sziasztok!

Elõször is nagyon király ez a játék csak ajánlani tudom mindenkinek.
Másodszor amikor elérek a 3. rész elsõ pályájának közepére akkor kilép és kihoz egy hibaüzenetet és bezárja. Már 3szor próbáltam és mindig ugyan ot lép ki.

HA tud vki segíteni lécci írjon. Elõre is kösssz
<#action><#kocsog>
Prince of Máté
Hát hogy eligazodjon a menüben.

PoisonChihuahua
Mire?<#merges2><#conf>
Magyarítást tud valaki?
<#nemtudom>

Ezek szerint nem. Tudnom kellett volna?

Papesz

Prince of Máté
Szted én ezt a boltra értettem? :D

Csak PSP-re van kinn, PS2-re, PS3-ra, X360-ra és Nintendo DS-re június 6-án jelenik meg.

Papesz

Prince of Máté
Kinnt van PS2-re, PSP-re és X360-ra is!

Gondolom azért, mert a PC-sek nem tudják, hogy a fórum melyik részén vannak.

Papesz