Warhawk™

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én jelentkeznék.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

oké mondjuk csak mostanában érek ennyire rá de majd elválik nem e kell majd mást kijelölni a postra XD

baggins
OK.
Szóval van egy klánunk, a neve SuperGroup SG. Aki akar jelentkezni, itt jelezze, megadva az azonosítóját és hogy melyik accountjával lép fel (USA vagy EU).
Noitulover, ha nem gond, kijelölnélek Leader-nek, te játszol toronymagasan a legtöbbet, én maradok simán Admin, azaz írnok. 😊 Nem mindig lesz idõm nyomulni, jobb, ha a kláncsatákat te vezeted majd.

Naná, hogy irjátok be!

ide is belehetne írni az sg klán infot vagy majd látják ps3 topicban?

Az zsír!

Akinek már megvan az vegyen már fel!

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

persze , nincs külön srever legalábbis olyan értelembe hogy szeparálva lenne regio ként annyi hogy pl ha filter nél my regiont mutasson akkor mutatja az usa 200 pinges servereket XD

És ha valaki, EU-s verzával, (EU accal) felveszi USA régióju / verzáju partnerét gond nélkül megy a gém vajon?

nem hiszem az usa store ugye usa account kell és ehez is köti ,ergo eu store ból eu accal és ahoz közi de maga játék ugyan az

32 a max és igen 80 környék dedicált szerver már van és ez csak az US de akinél t3 van ott hon XD akkor õ is bármikor hostolhat és még játszhat is mondjuk ez arésze nem teljesen tiszta (dedikált server + játszik is ?)

az én 256 kb/s fel töltésemmel max 4 embert enged XD

Na kérdés! Kjött az EU Store-ra is a stuff. Most betudtok e jelentkezni az USA Store-os verzával a PAL-os accountotokkal?

azt nem lehet állítani 😊 (Network address translation) vagyis nem közvetlen a portokat kell megynitni hogy legalább nat 2 legyen még nincs fülesem , de hamarosan kell szerezenem egyet hogy elküldhessem végre a sok nubot a jo ... anyukájukba XD

egyébként még ami elég ocska hogy nem lehet semmi féle módon meg szadabulni emberektõl , pl volt valami srác az egész átkozott meccs alatt csak pofázott hogy: nigga, nigga ,nigga !
nézem vazzeg ez nem a nigger szerver akkor mi a fax XD

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

guardian hero
Komolyan viszi a 64 játékost dedikált szerver nélkül?? Vagy vannak hozzá dedikált szerverek a PS Network-ön?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

EmThor
oké és dobozosból csak a fülessel lesz vagy lesz füles nélküli is?

mert 576 oldalán van füles nélküli dobozos WH

Neked bevan állítva valami NAT type nevezetû opció? Olvastam róla akinek NAT type 3 van az nmfog tudni játszani ezért át kell állítani NAT type 2-re amit az UDNP bekapcsolásával érünk el :-) Neked mi van és hogy van beállítva? Fülest tudod használni a játékban? 😊

Hát igen gondolom van mit rajta még csiszolni :-) Remélem szeptember közepére már nekem is meglesz és akkor tudunk hentelni :-)

nem mondanám hogy lagosak lennének a serverekek de azért aza 200 környék ping sokszor elég hogy netaláljon a mester lövés vagy a nem bemért rakéta stb talán lesz aki hostol normális eu servert

ezzel beharangozottcustomizálás elég soványra sikerült , alapból nem is lehet aztán rannkonként ad egy ujabb sipkát sisakot , kabátot nardágot stb , ameny sokszor csak az alap csak más hol vagy nincs is rajta még valami

a repülõ gépeknél kb ugyan ez alapbol semmi aztán rank 5 ig csak külömbözõ terep szineket ad ...

amibõl rengeteg van és már a kezdetektõl lehet válogatni azok az insignák körül belül 160 féle van a színét meg láthatóságot lehet változtatani csuszkákkal de igazán egyis se látszik legalábbis eddig csak az alap sapkán láthato az unlockolt ruhákon meg csak ahátán egy kis flek a gépen lévõ ugyan ez de több ponton meg található

a jutalom rendszer érdekes sokszor gözöm nincs hogy miért kapom a pontokat és csakúgy jönnek de van hogy épp érölködöm , ölök stb aztán szinte semmit se ad
szinte mindeért lehet szalagokat kapni ,kezde a nyertes/vesztes csapat 1,2,3, helyért leg-pontosabb -jobb légvédelmis ,- tûzést és a többi
ezek adják a bonus pontokat
ami egyértelmû a harcokért combat pont jár adott esteben
a team pontok alakulnak érdekesen sokszor , a terület fogalálásért jár a zászló hordás mentésért stb

kitûzök járnak a meccsen véghezvitt teljesítményekért melyeknek 3 fokozata van bandit master warhawk bandit szint a legegyszerübb pl 5kill swarm misslel a swarm missle bandit ért , és olyan xboxos achievement filling mikor játék közben kiírja hogy iylen meg olyan kitözöt kaptál , a komolyabb elismerés amikor megfelelõ értékeket elérve medálokat is kaphat a játékos 500 kill után ha 20 combatpont akkor combat akármilyen medal

mindezek sokszor feltétele a rankok elõmenteléhez
mind ezt megnézhetõ online az awards menûben talán így még érthetõ is az egész XD

5 pálya mind 4 különféle méretben a játékosok szám szokta mneghatározni a pálya mértetét

grafika : nekem tetszik nem feltétlen alegszebb de jól kidolgoztott , jó animáciokkal

bug: jármûvel akárhonna lelehet zargatni pl egy hegyrõl egy karc nélkül az se baj ha fejre áll (ami szerintem elég vicces) fellehet fordulni vele etéren lehetne mégy javítgatni , arepülõt is sokszor karcnélkül a falakhoz lehet vágni , de van mikor éppeg hogy földet ér és szanaszét robban .

baggins
Egy kérdés: melyik gombot kell nyomni, ha dumálni szeretnék a headsetbe?

Egyébként milyen a játék? Írjatok róla véleményt! Lagosak a szerverek? Mennyire customizálható a karakter? Illetve szerzehetünk benne tapasztalati pontokat is amivel fegyvereket tudunk unlockolni? Vagy csak medálok vannak a játékban? Hány pálya van? Milyen a grafika? Tapasztaltatok bugot? :-)

HAF Rigel
Akkor marad a lemezes megvétele is . Én a Magyar accomban játszom az ami csak töltö acc.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Csak US accal lehet használni a letöltött verziót, de a BD már több accon is megy csak ott meg be kell tenni állandóan a lemezt :-)

elvileg csak US accal lehet használni.
HAF Rigel
Letöltöttem us accal és a MO accal nem tudom használni ? volt valakinek ilyen ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Multiplayer játéknak szeintem tökéletes lesz, csak ne akadjon és ne legyen lag akkor minden oké :-)

Evil
HD video alapján anyira nemgáz, sõt egész jó is lehet, viszont amikor a tûz van és bemondja hogy Warhawk hát a hova hányak kategória annyira gagyin hangzik..

SötétBarom
Pöcsköszörû..

Régen jáccottam párszor 128as ET szerveren, ott nagyon megvolt a war feeling 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

De ez a xar miért nem jön ki pc-re? 😄

Igen az tény és valóság hogy jó a reklámja :-) De mindenesetre online-os hókamókában nem elsõdleges a grafika...Ha jól olvastam összesen 64 játékos ugorhat össze ami nem kis teljesítmény szerintem...Majd meglátjuk azért nézzétek meg a videókat :-)

Csirke4
Nagyon jónak néz ki! 😮
A WWII Online-ra emlékeztet. 😄
Banyapapa
ez jo ez a reklám😄
"A Warhawkban on-line játékhõsök és harci jármûvek példátlan választéka áll a rendelkezésedre, a PS3 Cell processzor erejének köszönhetõen."

hát,onlájn játékhösököket már a PIII 500mhz-s gépem is rendelkezésre tudta adni😊
nem fikábol,csak hát olyan hülyén jön ez ki (mintha a régi szabadmagyar forditásu official ps magazin irta volna)

Szép hosszú lett, minden elismerésem 😊

Videót láttam róla, de az alapján a grafika nem igazán nyûgözött le.
Lehet hogy a játékélmény kárpótol ezért, de hát nem úgy néz ki mint valami nextgen cucc (szerintem).

Mindazonáltal ha bitang jó lesz a progi, és a headset miatt miatt nem csaavrják fel a drága hazai kereskedõk az árat 22.000 Ft-ra, akkor lehet hogy meg veszem.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

gondoltam nyitok egy ilyen topikot, hátha érdekel valakit ez a játék. Az infó thesource.hu-ról van. A játék augusztus végén fog megjelenni. Kellemes böngészést!

A PlayStation 3-as online hentelés már elérhetõ letölthetõ változatban és Blu-ray lemezen is. Ha lemezen veszed, Bluetooth headsetet is bezsebelhetsz.
oAz on-line PLAYSTATION3 akciójáték két nagyszerû formátumban fog piacra kerülni
o Már augusztusban a tiéd lehet Blu-ray lemezen, vagy szeptemberben megkaphatod a JABRA 135 Bluetooth headsettel együtt!
o Az on-line játékhoz nem szükséges elõfizetés
A jövõ háborúit on-line csatatéren fogják megvívni, és a jövõ már ezen a nyáron elkezdõdik – a Warhawk piacra dobásával. A Warhawk, amely a Sony Computer Entertainment Europe és az Incognito Entertainment játéka, elvisz téged a többjátékos on-line csaták birodalmában, ahol csak a legvadabb, a legbecsvágyóbb és legfegyelmezettebb katonák reménykedhetnek a gyõzelemben.

A Warhawk, amelyet kizárólag a PLAYSTATION3 (PS3)-ra fejlesztettek, és csak on-line játszható a PLAYSTATION Network (PSN)-en keresztül, olyan fegyveres csapatküzdelemben hozza össze a játékosokat, ahol a kommandókat élõbeszéd parancsokkal irányíthatod. Harcolj saját magadért az on-line játékban, vagy állj be az eucadiai vagy a chenoviai csapatba, ahol többféle játékmódban is próbára teheted a katonai tudásodat: beállhatsz a Team Deathmatch életre-halálra menõ küzdelmeibe, támadhatsz és hódíthatsz Zóna módban, de azt is megteheted, hogy Szerezd meg a zászlót módban gyilkos pontossággal rontasz az ellenségre. Akár gyalogos katonaként harcolsz, akár egy tank vezetõülésében, egy katonai dzsipbõl vagy egy félelmetes Warhawk pilótafülkéjébõl, felkészülhetsz a véget nem érõ csatázásra. Csapatok és klánok elit on-line közösségének leszel a tagja: mindehhez jár még a folyamatos statisztika, rangsorok, dicsõségtáblák, rangjelzések és kitüntetések – minden, ami a harctéren kiválóan teljesítõ katonáknak kijár.

Warhawk gépedben szárnyalni fogsz majd a csatamezõ felett, és halálos légi harcban ráirányíthatod rakétáidat az ellenfeledre. Repülés közben minden irányban mozgathatod a Warhawk gépedet a SIXAXIS Vezeték nélküli irányítóddal. Megtapasztalhatod azt, milyen érzés dübörgõ tankokban rohamozni az ellenség állásai ellen. Utolsó töltényig védelmezheted a géppuskafészkeidet, miközben az ellenséges támadók hullámai sorra megtörnek meg a bázisod falain. Csatamezõs reflexeiddel és fegyvereiddel – a rakétától kezdve a lángszórón, aknákon, föld-levegõ rakétákon, nehézgéppuskákon, gránátokon és sok más fegyveren keresztül egészen a géppisztolyig – levadászhatod ellenfeled dzsipjeit. Akár a levegõben harcolsz, akár a terepen vagy földi jármûben, egy dolgot soha ne felejts: mindig van valaki, aki éppen rád vadászik.

A játék Blu-ray lemezes változatával együtt kapott JABRA 135 Bluetooth headset segítségével utasításokat adhatsz ki és összehangolhatod a csapatod hadmûveleteit. Nagyszerû esélyt kapsz arra, hogy élõhanggal szervezd meg a csapataidat az ellenséges klánokkal szemben. A rendkívül kompakt, könnyen kezelhetõ és akár 8 órai beszélgetési lehetõséget kínáló JABRA 135 Bluetooth headset tökéletes szövetségesed lesz ahhoz, hogy túléld a Warhawk adrenalin-pörgetõ katonai kalandjait. Neked kell a zárótûzrõl gondoskodni, miközben a bajtársaid életüket kockáztatják, hogy megszerezzék az ellenség zászlaját és területét. Öldöklõ háborúra számíthatsz földön és levegõben, rommá lõtt városokban és hatalmas, elhagyott szigeteken egyaránt. A több száz négyzetkilométer területû, teljesen interaktív játékterület gondoskodik arról, hogy soha ne legyen két egyforma csata – a Nagy Felbontású grafikával és azzal a teljesen integrált on-line támogatással, amelyet csak a PS3 ereje tud biztosítani, a Warhawk idén nyári megjelenése az on-line játékok világának óriási szenzációja lesz.
Fõ jellemzõk:
• Vegyél részt a kizárólag a PLAYSTATION@Network-ön on-line játszható, óriási, életre-halálra menõ, sokféle fegyvert felvonultató csatákban. Az on-line játékhoz nem szükséges elõfizetés!
• Akár négy fõ játszhat osztott képernyõvel a Warhawk egyedülálló Quick-Split technológiája révén.
• A JABRA 135 Bluetooth headsettel és USB töltõvel kínált Blu-ray lemezes változattal élõszóban is beszélgethetsz a többiekkel, és szóbeli parancsokkal vezetheted csapataidat az ellenséges klánokra.
• Harcolj a több száz négyzetkilométeres Nagy Felbontású terepen egy különleges világban, ahol egymásba olvadnak a régi és az új technológiák.
• Harcolj gyalogosan, földi jármûvekben vagy a levegõben.
• Kizárólag az PS3-on: A Warhawkban on-line játékhõsök és harci jármûvek példátlan választéka áll a rendelkezésedre, a PS3 Cell processzor erejének köszönhetõen.
• Csatlakozz te is az egyre bõvülõ on-line közösséghez, ahol teljes körû csapat támogatást, rangsorolást és kommunikációs eszközöket találsz.
• Nagy mértékben testre szabható – válaszd ki magad a katonáid harci uniformisát és fegyverzetét, akár az utolsó pár surranóig, de személyre szabhatod a Warhawk színeit és a csatajelvényeket is.
• A játékot az Incognito Entertainment – a legendás Twisted Metal franchise alkotója készítette.
• Kizárólag PS3-on

Foglald el õrhelyedet már idén nyáron a jövõ csataterén a kizárólag PS3-ra fejlesztett Warhawkkal, amelyet már idén augusztusban megvásárolhatsz Blu-ray lemezen. Készülj fel egy olyan akciódús és frenetikus on-line játékélményre, amilyenben még soha nem volt részed...

Videók

← ElőzőOldal 2 / 2