Ferrari F2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
<#bdead><#bdead><#bdead>

greg benz
Sziasztok!

Mickey,hozzád lenne kérdésem!

A mostani számhoz elvileg a kasztni elemein kívül akku töltõ járna,sõt az újságban már azt írják, adták hozzá,de nekünk sem a mostani számban nem volt akku töltõ,sem régebbiekben..most hogy is van ez?<#confused>

greg benz
Uhh bazz,de rohadt szép<#wow2><#wow2>
Alig várom,hogy a miénk is ilyen legyen<#gonosz1>
Egyébként tényleg furi,gyorsan elment ez a hosszú idõ<#fogmosas>

bon
Nagyon jól néz ki!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mickey122
De még milyen érdekesek!
Most hoztam be 2 hónapos lemaradást: beépítettem, amit lehetett. Még egy kép elfért itt a galériában, de frissítettem ezt az oldalt. Ott megnézheti, aki akarja teljes méretben az összes képet.
Bizony elértük a végét. Már csak 5 szám és kész. Néhány "apróság" hiányzik még: a komplett második karosszéria, a távirányító + a vevõ és a kiállítási karosszéria egyes elemei. El sem hiszem, hogy másfél éve kezdõdött!<#fejvakaras>

A demokrácia azért jó, mert nincs jobb. (Winston Churchill)

bon
Király!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

greg benz
Jönnek az érdekes dolgok<#ravasz1><#vigyor3>

Én vagyok olyan hülye, hogy végigcsinálom<#idiota>

trogerzsiger
Nem kell valakinek az elsõ hat szám occcsoé?😄

w77d
van aki végigcsinálja??

Nagyon nagy csend van itt. Pedig nemsoká vége<#vigyor2>

Mickey122
ELfelejtettem!
Boldog karácsonyt és újévet mindenkinek! <#pias>

Mickey122
Tegnap elõtt újabb részek érkeztek, ezúttal a 66-67. szám. Közeledünk a végéhez!<#nevetes1>
Most nem teszek fel képeket, mert sok apró alkatrészt küldtek, fõleg a szervókhoz. Igazság szerint még nem is bontottam ki, de akkor sem lesz látványos a változás, ha beépítem. Majd ha a karosszéria megérkezik (legalább az egyik), akkor újra jövök képekkel. De addig van még néhány hét!<#wave>

greg benz
Én is szoktam nézni,és itt is gyûlnek az alkatrészek,de mind mind az eredeti csomagocskában van<#vigyor3>
Nagyon faszán néz ki így amúgy a ferka,hogy már majdnem kész<#worship>

Én még nézegetem a fórumot<#bee1> csak nincs mit írni.

Mickey122
Sziasztok!
Úgy látom, eléggé kihalt ez a fórum. Egyáltalán látogatja még valaki rajtam kívül?
Volt egy kis zavar az újság kiadásában. Több, mint egy hónapos kihagyás után most 4 számot küldtek egyszerre, így volt mit építeni. Végre megáll a saját lábán a járgány. Tulajdonképpen az alvázon minden a helyére került. Ezek után már csak az üzemanyag-tartály és elektronika hiányzik (szervók, vevõ, stb.). Legvégül jöhet a két karosszéria és azzal vége az építésnek.
Feltettem egy új képet a galériámba (2008.11.09.), de ha valakit esetleg bõvebben érdekel (letölthetõ változatban is), akkor nézze meg itt!

Mickey122
Egyikben sem! Kb. 8 számban jöttek az alkatrészei (már nem emlékszem pontosan) és úgy kellett összerakni.
Akik nem építik, itt tévednek, méghozzá kétszeresen is! Az mondják, hogy "majd megveszem azt a számot, amiben a motor van". De a motor nem egy számban van. Másrészt szerintem az újságosok már nem is igen árusítják ezt az újságot. Nincs értelme, mert aki építeni akar, annak volt annyi esze, hogy elõfizessen. Úgy sokkal olcsóbb.
A másik hiba: a károgók olyanokat írtak korábban, hogy "ne vegyétek meg azt a számot, amiben a gyertya van, mert az nem ér meg 2 ezret, max. ezerbe kerül". Nekik üzenem: azóta megvettünk már olyan számot is 2000 forintért, amiben 1 darab 100,- forintos elemtartó volt. Nem azért, mert hülyék vagyunk, hanem azért mert tudjuk: ez a járgány 160 ezer forintba kerül. Ezt kell 19 havi részletben kifizetni. Ebbe belefér ez is, meg az is, amikor a komplett difi jött egy csomagban. No az meg több. mint 2 ezer!

MatyiG94
mellékesen nem éri meg..

MatyiG94
valameik elektromos meg 40 50 et is 😛

MatyiG94
a moci kompletten miben van? (FT) 😊

bon
Szép! 😊

greg benz
<#vigyor4>

bon
Bõvebb info: www.vorosbaro.hu, amúgy hetente jelenik meg.

repvez
Pedig arra izzitottam, hogy ha mást nem akkor csak a azt a részt megveszem amibe a motor van.De Ez is nagyon halovány foleg hogy 90db-os ha ez havonta adják ki akkor az elég durván elhuzodik.Ha sürübben adják akkor meg elég huzos egy kiadás havonta.
greg benz
Ráadásul motor nélkül<#wilting>

szbm
Elég jó lehet az eladás, ha elkezdik a repülõt is kiadni! 😊

greg benz
Nem én építem (nem építem😄) hanem bátyámé a cumó... Egyszerû a dolog: Semmi értelme elkezdeni összerakosgatni,csak a helyet foglalja a félkész cucc,tökéletesen jó akkor mikor minden egyes csavar megvan felbontogatni a csomagokat és elkezdeni összerakni😊 Semmivel nem vagy elõrébb ha menet közben csinálod sem

Mickey122
Áruld el a titkot: hogyan vagy képes 1 éve gyûjtögetni az alkatrészeket úgy, hogy még nem kezdted építeni!? Ez aztán a türelem!!!
Jó, én sem vagyok teljesen naprakész, mert például a kuplung-szerkezet alkatrészeit ki sem csomagoltam, a dekorációhoz pedig még hozzá sem kezdtem. Igaz, a kuplung csak egy késõbbi fázisban kell majd. De ettõl eltekintve nem tudtam volna megállni, hogy ne rakjam össze, amit lehet.

trogerzsiger
Hányan fogják a fokkert földhöt vágni...

Elsõ szám 290 Ft, második 990, utána 2590. Elõfizetve 2100 Ft. 90 számból fog állni. Motort nem adnak hozzá, azt a végén lehet megvenni "elvileg" nagy kedvezménnyel.

bon
Én 2000-2500ft közötti összeget tippelnék, mert németeknél 9 euro/szám és olcsobb biztos nem lesz.

repvez
köszi kiváncsi vagyok nálunk mennyiért árulják, de ahogy látom a németeknél is külön ajándékként adják a motort és a távirányitor ha elöfizet az ember rá.és csak ez a kettö 200euro
bon
Német oldalt találtam: link

repvez
Tudom hogy nem idevág,de hasonlo téma, nem tudja valaki hogy hol lehet utánna nézni annak az ujságnak ami hasonlo elvü mint ez csak egy 3 fedeles fokker repülöt lehet belöle megépiteni a Red baro gépét.
Vagy ha tud valaki infot rola hogy hány részes lesz mennyiért és hogy távirányitó lesz e hozzá.
hali, 52-es számja eladó vkinek nincs?
trogerzsiger
nem kell vkinek az elsõ 6 szám? :-)

greg benz
Hát igen,mégis csak 1/8-as a dög😊 Az meg azért nem kicsi.. Mi egy nagy dobozban gyûjtjük egyenlõre az alkatrészeket bontatlanul,de kezd megtelni😄

Nagyon komoly,köszi az új képeket!

Mickey122
Ahogy ígértem, itt vagyok. Újabb képeket tettem fel a bal hátsó futómûrõl a galériába. Amint látjátok, összesen 5 csomagban érkeztek az alkatrészek, tehát több, mint 1 hónap kellett hozzá. És még így is hiányos, mert egyenlõre nincs lengéscsillapító. Csak azért tudtam ilyen gyorsan elkészülni vele, mert a kerékagyat már egy korábbi számhoz mellékelték, tehát most csak 4 csomag kellett hozzá.
Egyébként akik nem látták még élõben ezt a gépet, azok el sem tudják képzelni, milyen hatalmas (én sem tudtam: még akkor sem, amikor már láttam az elsõ alkatrészeket). Azt írták az újságban, hogy 56 cm a teljes hossza. Erre én vettem a tárolásához egy 60 cm-es mûanyag dobozt. Ennél nagyobbat talán nem is lehet kapni. Még erre is "vadászni" kellett, mire sikerült szerezni. Most még belefér a gép, de ha az orra is rajta lesz, akkor bizony kinövi a "garázst".

Mickey122
Senki sem kapott. Én megkérdeztem - még az elején - telefonon. Azt mondták, hogy mivel a távirányítóra 1 év garancia van, ezért csak az utolsó számmal fogják elküldeni

akik megrendelik, kaptak már távirányítót? Ugye azt írták kapunk, de én még nem kaptam

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mickey122
Nagyon szivesen. De most várjatok 1-2 hónapot, mert különben nem látszik a változás, olyan lassan jönnek az alkatrészek!

bon
Nagyon király! Máskor is tehetnél fel képeket.

Mickey122
Na, újra itt vagyok!
Eddig nem értem rá, de most feltöltöttem a képeket, amit ígértem. Ide nem tudom beszúrni, mert nincs VIP jogom, a 20 kB pedig semmire sem elég. Betettem a galériába, mert ott van 2 MB hely. Akit érdekel, nézze meg ott!

Mickey122
Ezen a héten kaptam meg a 44-45. számot. Ha újságosnál veszed, akkor 2790,- FT egy szám. Ha elõfizetsz 8 számra, akkor 2650-re jön ki, ha pedig 14 számra, akkor 2092,- Ft-ba kerül egy szám. 45*2092=94.140,- Ft eddig! De ennél már többet kellett befizetni azért, hogy folyamatosan jöjjenek a számok továbbra is.

Javaslom, hogy hívd fel az 1/453-5395-ös számot! Küldenek csekket, befizeted és elküldik egyben az összes eddigi számot. Csak sajna arról a részletfizetésrõl maradtál le, amit mi igénybe vehettünk az elmúlt egy év alatt. Így Neked már legalább 120 ezret kell kiköhögni egy összegben!

A hétvégén megcsinálom az elsõ futómûvet is és ha lesz egy kis napsütés készítek pár képet és felrakom.

Amúgy szerintem akik valóban építik a gépet, azok nemigen látogatják ezt az oldalt (én is csak úgy kíváncsiságból néztem rá). Sõt, valószínûleg más oldalt sem, mert az újságban olyan részletes a leírás, hogy az dedósoknak való. Ha egy alkatrészbõl két egyforma darab létezik, akkor tételesen leírják külön-külön a jobb és a bal oldalra a beépítést: részletesen, fényképekkel. Nyilván az volt a cél, hogy másfél évig kitartson az újság, mert különben 5 számban bõven leírhattak volna mindent. De akkor az 5 szám olyan sokba kerülne, hogy senki sem venné meg...

Szevasztok, érdekelne az összes eddigi megjelent lapszám. Amugy az mennyi?
Üdv.
tényleg egy kép jó lenne kiváncsi vagyok én is