Ferrari F2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mickey,hozzád lenne kérdésem!
A mostani számhoz elvileg a kasztni elemein kívül akku töltõ járna,sõt az újságban már azt írják, adták hozzá,de nekünk sem a mostani számban nem volt akku töltõ,sem régebbiekben..most hogy is van ez?<#confused>#confused>
Alig várom,hogy a miénk is ilyen legyen<#gonosz1>#gonosz1>
Egyébként tényleg furi,gyorsan elment ez a hosszú idõ<#fogmosas>#fogmosas>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Most hoztam be 2 hónapos lemaradást: beépítettem, amit lehetett. Még egy kép elfért itt a galériában, de frissítettem ezt az oldalt. Ott megnézheti, aki akarja teljes méretben az összes képet.
Bizony elértük a végét. Már csak 5 szám és kész. Néhány "apróság" hiányzik még: a komplett második karosszéria, a távirányító + a vevõ és a kiállítási karosszéria egyes elemei. El sem hiszem, hogy másfél éve kezdõdött!<#fejvakaras>#fejvakaras>
A demokrácia azért jó, mert nincs jobb. (Winston Churchill)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Boldog karácsonyt és újévet mindenkinek! <#pias>#pias>
Most nem teszek fel képeket, mert sok apró alkatrészt küldtek, fõleg a szervókhoz. Igazság szerint még nem is bontottam ki, de akkor sem lesz látványos a változás, ha beépítem. Majd ha a karosszéria megérkezik (legalább az egyik), akkor újra jövök képekkel. De addig van még néhány hét!<#wave>#wave>
Nagyon faszán néz ki így amúgy a ferka,hogy már majdnem kész<#worship>#worship>
Úgy látom, eléggé kihalt ez a fórum. Egyáltalán látogatja még valaki rajtam kívül?
Volt egy kis zavar az újság kiadásában. Több, mint egy hónapos kihagyás után most 4 számot küldtek egyszerre, így volt mit építeni. Végre megáll a saját lábán a járgány. Tulajdonképpen az alvázon minden a helyére került. Ezek után már csak az üzemanyag-tartály és elektronika hiányzik (szervók, vevõ, stb.). Legvégül jöhet a két karosszéria és azzal vége az építésnek.
Feltettem egy új képet a galériámba (2008.11.09.), de ha valakit esetleg bõvebben érdekel (letölthetõ változatban is), akkor nézze meg itt!
Akik nem építik, itt tévednek, méghozzá kétszeresen is! Az mondják, hogy "majd megveszem azt a számot, amiben a motor van". De a motor nem egy számban van. Másrészt szerintem az újságosok már nem is igen árusítják ezt az újságot. Nincs értelme, mert aki építeni akar, annak volt annyi esze, hogy elõfizessen. Úgy sokkal olcsóbb.
A másik hiba: a károgók olyanokat írtak korábban, hogy "ne vegyétek meg azt a számot, amiben a gyertya van, mert az nem ér meg 2 ezret, max. ezerbe kerül". Nekik üzenem: azóta megvettünk már olyan számot is 2000 forintért, amiben 1 darab 100,- forintos elemtartó volt. Nem azért, mert hülyék vagyunk, hanem azért mert tudjuk: ez a járgány 160 ezer forintba kerül. Ezt kell 19 havi részletben kifizetni. Ebbe belefér ez is, meg az is, amikor a komplett difi jött egy csomagban. No az meg több. mint 2 ezer!
Jó, én sem vagyok teljesen naprakész, mert például a kuplung-szerkezet alkatrészeit ki sem csomagoltam, a dekorációhoz pedig még hozzá sem kezdtem. Igaz, a kuplung csak egy késõbbi fázisban kell majd. De ettõl eltekintve nem tudtam volna megállni, hogy ne rakjam össze, amit lehet.
Vagy ha tud valaki infot rola hogy hány részes lesz mennyiért és hogy távirányitó lesz e hozzá.
Nagyon komoly,köszi az új képeket!
Egyébként akik nem látták még élõben ezt a gépet, azok el sem tudják képzelni, milyen hatalmas (én sem tudtam: még akkor sem, amikor már láttam az elsõ alkatrészeket). Azt írták az újságban, hogy 56 cm a teljes hossza. Erre én vettem a tárolásához egy 60 cm-es mûanyag dobozt. Ennél nagyobbat talán nem is lehet kapni. Még erre is "vadászni" kellett, mire sikerült szerezni. Most még belefér a gép, de ha az orra is rajta lesz, akkor bizony kinövi a "garázst".
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Eddig nem értem rá, de most feltöltöttem a képeket, amit ígértem. Ide nem tudom beszúrni, mert nincs VIP jogom, a 20 kB pedig semmire sem elég. Betettem a galériába, mert ott van 2 MB hely. Akit érdekel, nézze meg ott!
Javaslom, hogy hívd fel az 1/453-5395-ös számot! Küldenek csekket, befizeted és elküldik egyben az összes eddigi számot. Csak sajna arról a részletfizetésrõl maradtál le, amit mi igénybe vehettünk az elmúlt egy év alatt. Így Neked már legalább 120 ezret kell kiköhögni egy összegben!
A hétvégén megcsinálom az elsõ futómûvet is és ha lesz egy kis napsütés készítek pár képet és felrakom.
Amúgy szerintem akik valóban építik a gépet, azok nemigen látogatják ezt az oldalt (én is csak úgy kíváncsiságból néztem rá). Sõt, valószínûleg más oldalt sem, mert az újságban olyan részletes a leírás, hogy az dedósoknak való. Ha egy alkatrészbõl két egyforma darab létezik, akkor tételesen leírják külön-külön a jobb és a bal oldalra a beépítést: részletesen, fényképekkel. Nyilván az volt a cél, hogy másfél évig kitartson az újság, mert különben 5 számban bõven leírhattak volna mindent. De akkor az 5 szám olyan sokba kerülne, hogy senki sem venné meg...
Üdv.