4x-es Blu-ray író a Pioneertõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a Samsungról már nem lehet ugyanezt elmondani.
Üzletekben is találni hamisítványt! Sõt, úgy tûnik, ott még inkább, mert aki manapság ott vesz, az kevésbé "hozzáértõ", könnyebb becsapni.
A Taiyo Yudenes dolog nem süketelés, amit valahol hallottam, hanem saját és közeli ismerõsi köri tapasztalat, úgyhogy ne sértegess. Ez a legjobb alapanyag-márka. Pont. Évek után semmi bajuk a lemezeknek. Na persze ez nem 60Ft, hanem 120+.
Tudod, van egy olyan dolog is, hogy írásminõség-ellenõrzés. És tudod, van egy másik dolog is, a hibajavító kódolás, amiben az adatok a lemezen vannak. Tökéletes sosem lesz az írás, és kicsit nem mindegy, hogy mennyi PIE/PIF hiba van pl. MB-onként. Ha sok van, mint az olcsóbb típusoknál, az idõvel bekövetkezõ degradáció jóval hamarabb vezet javíthatatlan hibákhoz...
Mindet boltba vettem nem az utcai árustol.Ment a kukába nem egy db.
A Másik az eredeti lemezek a 4 éves filmeimet semmi nem játsza le.
Kb 30db lejátszon probáltuk.Irtam a forgalmazoknak is ez idáig semmi válasz.
A eredeti film gyüjteményem közel 500db na ebböl kb 30db talaltam idáig.
Mert mirre mindet átnézem(ujranézem)lesz egy kis idö.
Rengeteg olyat találtam ami el indul de a film bizonyos részein lefagy,a lemez makulátlan karcmentes.
Szoval nekem nekem ne süketeljetek ilyen Taiyo Yuden baromságal amitt valahol halott valaki és azt ismételgeti.Azért az is milyen érdekes hogy a nagy cégek nem dvd mentik az adatokat meg hdd-re.Nálunk ahol közel 10000ember dolgozik szalagra mentenek,ki probáltuk a dvd hdd rendszert is de nem vált be.
Persze vannak hamisítások is, de ma már a nevesebbeket nem nagyon hamisítják, mert azok határozottabban odacsapnak, mert féltik a hírnevüket.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Az mindendegy hogy mennyibe kerul.A draga "markas" lemez es a leggagyibb noname lemez is ugyan azon a kinai gyarto soron keszul,csak a vegen mas cimket nyomtatnak ra.
Pont annyi az eselye hogy a 60 forintos lemez jo minosegu legyen,mint annak,hogy egy sony verbatim tdk pedig total szar.Ez csak attol fugg,hogy a kinai gyartosort az adott napon mennyire sikerul pontosan beallitani.
Egyébként nekem is pio 111D van, megírtam vele jósok lemezt, semmi baja, mind olvasható 1,5 év után is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
En ilyenrol nem hallotam, nem is talalkoztam vele.
Rossz lehet neked."
Feltetelezem,hogy meg nem foglalkoztal irhato dvd lemezekkel(nem a gyariakra gondoltam).Na szoval az irhato lemezek 1-2 eves maximalis elettartamara gondoltam.De sokszor meg a fel evet sem birjak ki.Rovid tavu adattarolasra rendben van,de semmi ertekeset nem erdemes dvd-n tarolni.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
En ilyenrol nem hallotam, nem is talalkoztam vele.
Rossz lehet neked.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.