Szelektív hulladékgyûjtés

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Ezt már én is láttam :)
Tök mindegy,hogy vki szelektálja vagy nem,teljesen fölösleges az egész!

Itt van melettünk egy bolt(Profi),itt is van külön-külön,hogy mûanyag,üveg,stb...
De mikor jönnek elvinni, nem egyszer láttam, hogy egybeöntik az egészet,minthogy inkább négyszer kelljen nekik fordulni,szóval én ezt nem értem...

Glory, Glory Man. United!

PíszLávJuniti
Már a szelektív közelébe is alig lehet jutni, annyira telepakolják, a homelessek meg folyamatosan növelik a kuka körüli entrópiát.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

trogerzsiger
Mi igen, apu ilyennel is foglalkozik :-), Vácon õ a kukásvállalat üzemvezetõje :-))

dunga
Szelektívan gyûjtjük a PET palackot meg az üveget. Azért csak ezeket, mert ezekkel tele menne a kuka. Elment a kedvünk akkor, mikor láttuk, h minden gyûjtõt egy kocsiba öntöttek össze.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Max7
a 10 emeletes házakban általában szemétledobót alkalmaznak (nagymamámnál leheggesztették mindenhol mert ágyat akartak ledobni egy egyméteres átmérõjû csövön)

hivatalosan ott nem is tárolhatnátok semmit a tûzveszély miatt! ott pl konzervek müanyagok gyûjthetõk!

csepeli vagy? :D

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

dienesoft
Nincs ilyen a mi kis falunkban...a kukásautó meg egybe borítja...

Tõlünk 100 méterre van a szelektív gyûjtõ, de hova tegyük a panelban a zsákokat? Folyosóra nem kéne, meg a tárolók is tele vannak...

Kmarha
Egyet már láttam a városban, de biztos van több is. A környéken nincs.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

<#nyes>
Ott inkább kifelé szelektálnak, nem?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nem
Zsoltika 007
Szelektív? Omg errefelé már az is csoda ha lecsukják a tetejét ûrítés után :D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Gyûjteném, ha lehetõség lenne.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Z
Én igen. Nem rég kezdtem csak, de sok kicsi sokra megy alapon én is beszálltam. És próbálom rávenni az embereket a környezetemben. <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Tinman
Elnézést.

-Mi a különbség a sebész és a homokos között?
-Elõbbi erek között szelektál, míg utóbbi szelek között erektál.

Mondtam, hogy elnézést.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Semmi ertelme. Az alu dobozokat meg a veszelyes hulladekokat kellene csak kulon kezelni. (akksik)
Szinte tobbe kerul az ujrahasznositas mint az uj cucc legyartasa. (Muanyagokra es papirra ertem)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

thx, úgy látom ki is lett javítva a hibám

Fisherman\'s Friend

nem simán "Szelektáltok?"

amúgy igen, de csak 2 részre tudunk

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Punker
hát nem tom hogy megy, anyáméknál a nayg zöld kuka amibe a papírt kell gyüjteni kb 2-3 hetente telik meg és úgy is viszik el, nálunk a társasháznál meg tök mindeg yakkora parasztok vannak, multkor a csak papíros kukába vágta bele valaki a zöldség pucolás maradványait.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Max7
ok rendben van de akkor mi a farncért válogatom szét a zöld boros üveget meg az átlátszó befõttes üveget amikor dobálom befelé? (monyuk nem mintha olyan sok befõttes meg boros üveget dobálnék be havi 1-2-õt mindkettõbõl de valaki ezt komolyabb mennyiséggel is emgcsinálja és egybeöntik :S akkor hol az igazság? amúgy ahol 1 nap alatt megtellik vagy 2 nap alatt emgtellik és heti 1x viszik ott miért nem viszik el minden nap? illetve ott miért nem tesznek ki papírhoz még 1 dobozt?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

akyyy
:DDD

nálunk sincs:D vhol van, de az biztos csak a "felsõ réteg " kiváltsága. mi elégedjünk meg a kukázók látványáva:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
papír és pet palackot külön viszik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

NEOreg3
a városunkban NINCS szelektív hulladékgyûjtésre lehetõség.

ha lenne, akkor sem gyalogolnék érte 1 km-t, mert valószínûleg nem a város szélén helyeznék el a szemeteskonténereket:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nálunk nincsenek szelektív gyûjtõk a közelben.

btw "Szelektiváltok?" ilyen szó nincs. <#idiota>
(szelektáltok lett volna helyesen)

Max7
sõt a videó elején láttam olyan autót ami elvitte a szemetet és keverte ez a begyûrõs hogy hátra beönti és begyûri a szemetet.... igaz ezt csepelen láttam és a cikkben meg szídták csepelt hogy szarnak bele mindenbe.....

Max7
elolvastam meg megnéztem a videót hát most okosabb lettem br azért a kétely ott van bennem hogy hogy a fenébe gyûjtik fakkokba ha mindent a kocsi hátuljába öntenek bele....... :S

[HUN]FaTaL
Nálunk minden páratlan héten külön zsákban viszik el a PET palackokat így azokat külön gyûjtjük. Papírt és a többit csak akkor ha egyszerre sok gyûlik össze egyébként meg megy a kukába.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Egy autóba öntik külön részre :)

http://goo.gl/gd6Zi5

nálunk multkor felgyujtotték a 4 kukát... el is olvadt

BaliBoy
Olvasd el az elsõ postban lévõ cikket és megérted, hogy miért egy autóba öntik. Elõször én sem értettem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Max7
1. Soha nem tudjuk bedobni mert mindig teli van (lerakjuk mellé)
2. mostmár csak megszokásból gyüjtjük de semmi értelme mert 1x-re az egészet beöntik 1 autóba! saját szememmel láttam (teszem fel a kérdést hogy akkor minek válogatom?

+fav

Heh, meg ha járna erre a szelektivhulladékos kocsi ami minden csütörtökön vagy akármikor elviszia a 6 külön kuka tartalmát akkkor mindÍg szelektÍven gyüjteném, és goldolom itt a többiek is.

Hát, én néha elmeek a legközelebbi szelektÍv gyûjtõhöz, és bedobálom az üvegeket, és a mûanyag palackokat.
De ha meek akkor kb 1 nagy nylon plus os zecsimennyiséggel mind a 2 bõl.

sweech
ha adnak annyi kukát hogy szelektíven tudjam gyûjteni, úgy fogom

cikk
én szelektíven gyûjtöm, remélem ti is, szerintem van értelme ennek, Ti mit gondoltok?

Fisherman\'s Friend

← ElőzőOldal 3 / 3