Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telenor-ról nem sok jót hallani mostanában mobilnet terén, sokak tapasztalatai szerint, még a HSDPA hálózat is nagyon szar lett, mióta bevezették a HiperNet-es dolgot. Valakinek 1-2 órára elmegy a nete rendszeresen, valakinek meg max. a EDGE mûködik ott ahol HSDPA hálózat van. Telenorral várni kell még, hogy helyre jöjjön, kiforrjon ez a "kis" hiba, aztán lehet átváltani rá, mert ott vannak olyan csomagok, amiben havi 100GB éjszakai forgalmat adnak (0 órától, reggel 7 óráig). Trükközésrõl nem tudok a Telenornál, hogy mûködik-e, de azt az infót is szivesen venném én is ha valaki tudja. Egyébként a problémákról itt olvashatsz, kérdezhetsz: Telenor topic <- itt nem csak mobil netrõl van szó, ezért lapozgass vissza.
Szerintem maradj a Vodánál még, a fent leírtak miatt, mert a T-nél nincs trükközés, a Telenor mobilnete most nagyon szar. Nekem lejárt a T-mobil hûségem, és gondolkozok Vodán, pont a trükközés lehetõsége miatt, de lehet megvárom míg a Telenor hálózata fasza lesz, mert akkor az lesz a jobb letöltés terén.
Én ezt anno minden hónapban eljátszottam, persze benne van a pakliban egy áramszünet vagy hogy véletlenül megszakad a kapcsolat (bár ez nekem 2 és fél év alatt kb 3x fordult elõ) és akkor bukta az egész, szóval szerencse is kell hozzá.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
3 éve van mobilnetem a Vodánál, nem tudom a többi szolgáltatónál létezik-e ez a "kis" trükk a lassítással kapcsolatban, én csak ezért tartottam ki itt. Ennyi idõ után nem nagyon akaródzik odébbállnom (be kell vallanom õszintén, elégedett voltam és vagyok a szolgáltatással, fõleg, hogy engednek trükközni, amit azért igencsak nagyra értékelek), vártam (még mindig), hogy a Voda is lép valamit a tempó és a forgalom növekedés felé, de itt csak a tempót húzzák (ami nálam eddig is jó volt, figyelembe véve a rengeteg panaszt, itt a képen nem egy ritka alkalom, ez szinte mindig ennyi, most is, nem csak itt, pl. STEAM-en is:
), aminek ilyen nyúlfarknyi forgalom mellett rohadtul semmi értelme nincs! Az a baj, hogy nem igazán tudom, hogy maradjak, vagy sem.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Szerencsére január végén lejár ez a fos, és soha többet vodafone.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Azért az érdekes hogy 3 évvel ezelõtt a Vodafone volt a No.1 mobilnet terén, (2008 környékén a tényleg korlátlan csomagra gondolok) most meg az utolsó helyen kullognak a 3 szolgáltató közül.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De már annak is nagyon örülnék ha a köcsögök dupláznák a korlátozott sebességet.
Még mindig jó,tiszta kánaán.Na megyek letõlteni!
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Na az a helyzet hogy épp lassítás alatt vagyok mégis gyors.Találkozott valaki ilyesmivel?
akkor is ilyen ha nincs lekorlátozva pont ezt írtam, az hogy néha gyors nem arra utal. hogy amikor nincs túllépve hanem arra hogy van hogy felmegy a letöltés kb 120 kb/s re. az usbm 7.2 mb/s es de az átlagos letöltésem az olyan 30 kb/s amikor nincs lekorlátozva, EZÉRT ÍRTAM, HOGY ÁLTALÁBAN ILYEN LASSÚ
még valaki? légyszi valaki valami okosságot vagy megoldást. köszi
sry így akartam
nekem tömören ennyi lenne a problémám ezzel a voda nettel, hatalmas ping, lassú letöltés, kb 1 éve van meg és kb 5 hónapja ez a probléma, héha gyors de általában ilyen. hallottam olyan teóriát, hogy ezeket a neteket irányítottan lövik be lakhely vagy vásárlási hely függvényében. én téténybe vettem és törökbálintom használom, de tétényben sem sokkalrózsásabb a helyzetem.
valaki valamilyen megoldás? légyszi írjatok valamit 😄
elõre is köszi
8 GB a nagy csomagban
Lehet, hogy naiv és hülye kérdés, de nem lehet valahogy ezt a letöltési korlátot kikerülni? És mennyi most a határ? 7 vagy 14 giga?
2.8 GHz-es (Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz) processzorom van, de ha elindítom a Vodafone mobile connect-et akkor azonnal felugrik a processzorhasználat 60-70%-ra. Így gyakorlatilag semmit nem tudok mellette futtatni, ami gépigényes. Próbáltam feladatkezelõvel leszabályozni, csökkenteni a prioritását, stb... Semmi eredmény. Kib@szott idegesítõ, tudna valaki segíteni?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Más szolgáltatónál 3000 Ft-nál kisebb összeggel nem is lehet tölteni viszont 1 év a rendelkezésre állási idõ ha feltöltöd.
nem tudjátok hogy van valami változás a vodafonenál mert egy honapja töltöttem fel a telom és van is rajta 1300forint erre nem enged telefonálni hanem azt mondja hogy egyenleg felhasználási idõm lejárt...ez most nálam hiba vagy a vodafone kavart be mert eddig honapikig jo volt a rajta levõ összeg?
Illetve más szolgáltatónál is ez a helyzet a feltöltõkártyás esetén mert ha nem akkor átmegyek oda?
elõre is kösz a válaszokat csak teljesen feldulta a hülye hétköznapokat hogy nem tudok telefonálni pedig van rajta pénz((
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Remélem lehetett érteni a mondandóm. 😊