Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átmeneti hálózati probléma is lehet.
Legutóbbi postom óta azaz 6 napja meg semmi gond vele.. Ezt nem értem igazából..
Ha szerinted nem a kábellel van a gond akkor sajnos ennyit bírt a modem.
ok-ok

Gondold végig logikusan! Ha a kábel lenne rossz akkor mi magyarázza azt, hogyha kiveszem a sim kártyát és anélkül próbálom akkor simán megy, ha visszateszem megint szenved...

Alapból ablakban van. Nem hinném hogy a kábellel lenne akármilyen probléma is. Próbáltam közvetlen (usb kábel hosszabbító nélkül) akkor is csinálta, próbáltam a másik gyári kábelével azzal sem változott semmi.

Nekem a gyanúm inkább az, hogy a modem ideje kezd lejárni..
bár én inkább a rossz csatlakozásra gondolok. rossz a modemben a mini usb csati, vagy kábel.

nekem is e220 van. nem lehet hogy túl gyenge a 3g jel erõsség, vagy a kábel rossz? próbálgasd ezeket. pl. menj ablakhoz vele, és cseréld ki az usb kábelt. más ötletem nincsen... érdekes jelenség.

És ma is eljátszotta. Kezd az a gyanúm lenni,hogy döglõdik a modem. Sajna nincs lehetõségem rá, hogy pl ismerõsöm modemjével kiprobáljam a simet, és az õ simjével az én modemem mikor nincs netem, mert az árulná el igazán hol van a bökkenõ. Mindenesetre írok a vodásoknak egy levelet, õk gondolom találkoztak már ezzel a problémával.
Utóbbi 1 hétben már 2x is megviccelt a netem. Huawei E220-as modemem van és azt csinálja hogy egyik pillanatról a másikra elveszíti a hálózatot. Zölden villog, és a gép úgy érzékeli mintha folyamatosan ki húznám majd visszadugnám a modemet. Ez azonban változik ha kiveszem belõle a sim kártyát, ugyanis akkor símán bejön a VMC és írja értelem szerûen hogy nincs hálozat, mivel nincs benne a sim. Ahogy visszarakom a sim-et kezdi elõlröl a hülyeséget. Megnéztem egybõl másik gépben, ott is ugyanezt csinálta. Pár nappal ezelõtt 5-6 órán keresztül nem volt ezért netem, ma kb 2-3 óráig..

Nem tudja véletlen valaki mi miatt van ez?
A hálózatra tényleg nem lehet panasz, én is majdnem 2 éve használom, pontosabban októberben lesz 2 éve hogy megkötöttem a szerzõdést, de eddig még minden nap fennakadás nélkül tudtam netezni, talán néha volt pár perces kimaradás.
davidka003
Nálam is jó, soha nem dob le viszont a 16 KB/S elég karcsú.
Tulajdonképpen azt kapom amire elõfizettem, de elég szánalmas szvsz, hogy 2010-ben ezt tudják nyújtani. Minimum 30-40 KB/s-el már ellennék és még nem is mondtam sokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Hát én lassan 3 éve használom, és csak a korlátozással van problémám, mert egyébként a szolgáltatás minõsége jó. Elég sokat használom és engem nem szokott ledobálni. És a 3 év alatt kb 3-4 nap volt amikor egyáltalán nem tudtam netezni. Egyébként szinte mindig tökéletes volt.
érdekes ez az oldal, amit találtál mert a kedvesem is egy ilyen Vodafone-os internettel rendelkezik és bizony sokszor eldobja õt, ám a tetves hûségnyilatkozat miatt szegény nem tudja leváltani õket..alig várjuk, hogy eljárjon a hûség
Jóez...:

Fabio Capello
a notebookot nem, viszont a letiltott netre egy bizonyos idõ után (1 hónap asszem) a tartozáson felül rájön a kötbér, és ennek kiegyenlítése után felbomlik a szerzõdésed.

Kivétel ez alól persze, ha részletre vetted a gépet.

Sziasztok!
Nekem van egy Dell Inspiron mini notebook-om, amit a vodafonnál vásároltam elõfizetésre. Ebbe belnne van a netkártya, nem kell hozzá külön USB stick.
Olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy mi történik olyankor azon kívül hogy letiltják az internetemet, ha a havidíjat nem fizetem be?
Letudják tiltani magát a notebook-ot is?
Minden választ elõre is köszönök!
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
De én még így is leszedtem 30 gigát a 2 GB-os csomaggal. <#hehe>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hali!
Bizony van megszakítás!
sziasztok.
tegnap akiváltam a vodafone 1g internetet a mobilomra, vitamaxos kártyára. a problémám az, hogy nem tudom, hogy kell beállítani, illetve használni. van beállítva alapból egy vodafone-os csomagkapcsolt kapcsolat, azzal mûködött is, de kis idõ után észrevettem, hogy a számlámról közben eltûnt egy ezres az alapdíjon kívül. valami javaslat?
köszi

Sziasztok! Vodafone-nál van még 24 óránkénti net megszakítás?

Mike
Kedves Pheel, amivel problámám van az nem ez. Én nem fizettem elõ internetre a Vodanál, nincs USB-s modemem. Ne keverjük már a szezont a fazonnal!
Mobillal wapozni az minden de nem korlátlan internethozzérés.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

davidka003
Tudom. Pont ezért mondtam, hogy ha legalább fél megás lenne akkor tényleg jó lenne. Most 20 KB/s. Az a vicc, hogy 5 éve is már 32 KB/s-es netem volt, ez erõs visszalépés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Az a rossz hírem h korlátnál nemlesz meg a 0,5 Mbit hanem annál 2X 3X lassabb

davidka003
Elõfizettem az internet easy-re. Teljesen jó ennyi pénzért.
Ha a korlátozás után meglenne legalább 0,5 Mbit akkor egy rossz szavam sem lenne. 8 hónapig nem volt itthon netem úgyhogy ennek is örülök.

Nyilván itt nem használhatatlan ADSL-re gondoltam😊
Ezért ez a voda nemsemmi. Ma is 2x hívtak hogy ilyen meg olyan kedvezményeket vehetek igénybe ha még aláírok 2 évet, pedig már felmondtam a szerzõdést. Elvileg 8 nap és a netet lekapcsolják végleg.

Olyasmi 😄

Valószinûleg nálatok is az a HYDAS dolog van, amire milliárdokat költöttek a kilencvenes évek közepén, teljesen feleslegesen, akárcsak a belváros nagy részén. Cserérõl természetesen szó sem lehet. Nekem is ilyen 1 megás adsl-t akartak adni(belvárosban, LOL), de olyan nem kell.

Gery85
Nálunk régóta van adsl de olyan jók a kábelek,hogy max 1mbit jön át rajta, annak idején ezért vettem a vodát is,aztán a tmobilt is, de most már az összes szopat...

Eh. Hát szerencsés vagy ez esetben😊
Amikor meg a vodát kötöttem még nem lehetett itt adslt-t létesíteni mert olyanok voltak a helyzeti viszonyok és csak a mobilnetet választhattam.

Kertes házba lakok és a DIGI meg csak panelekbe érhetõ el.

Õszintén szólva nem értem, hogy miért kell itt arcozni azzal, hogy korlátlan ADSL-ed van és tényleg korlátlan és olcsobb is.. !?! Ha eddig is volt lehetõséged arra hogy ADSL-ed legyen és ehelyett választottad a voda mobilnetet pl, csak sajnálni tudlak..
Muhahahaha! ADSL-n vannak már sokkal jobbak, pl a digi a 4500 havidíjával 80MB/S...

5. nap és 40gb-nál járok háááááááááááháháháááá NINCS TÖBB KORLÁT

Még ráakartak beszélni h írjak alá még 2 évet és kapok 1 gyorsabb modemet és több GB-t, de jól elküldtem õket a ge.ibe

Az ADSL-legalább tényleg korlátlan.

Nem mint ez:

Most már mind1 bementem reggel személyesen. Végre nincs többé rohadt voda és múlthéten bekötötték az adsl-t fele annyi-ba kerül és még gyorsabb is 😄

Petka
vagy esetleg fax vagy ajánlott levél 😊

atila4
telefon vagy email

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Hali!!

Anélkül h bemennék a szolgáltatóhoz vhogy letudom mondani a netet??

Sokak nem voltak tisztában azzal szvsz, hogy mit jelent a p2p. Másik visszatartó erõ a túlszámlázás volt még..
atila4
MI az, hogy nem tudtak sokan😄 legelõszõr a vodafone vezette be a korlátlant (csak a p2p-t nem engedte) ftp-rõl annyit töltöttél amennyit akartál. Volt, hogy egyik hónapba 200+ gb letöltésem volt <#hehe>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Azt sem hiszem el, hogy régen is olyan sokan tudtak volna errõl hogy az 5gigás csomagjuk korlátlan valóban😊 De várjuk a 4g-t talán 2012re érzünk is belõle valamit h létezik😉
atila4
Amikor korlátlan volt a voda. orba szájba töltöttem (nem csak én) sokan itt a forumon és (majdnem) mindig hozta a max sebességet.(pár alkalom volt mikor nem)
MInd1 hagyjuk a témát. Talán egyszer tényleg korlátlan lesz a "KORLÁTLAN" mobil internet... Talán a 4g-vel ami majd 100MB-et tud. Addig
szenvedhetünk..

Megint nem gondolod át amit írsz. Ha 1-3 MBit-re korlázonák a sebességet, akkor szerinted mit érnének el? Azt hogy mindenki orrbaszájba nyomná a torrentet havonta több 100GB-os adatforgalmat bonyolítva..

Nem tudom, nem ismerem a rendszer kapacitását bár hallottam róla hogy pesten 14MBit-el kísérleteznek vagy már van is.. De mindig azt szajkózzák hogy egy adott területre jutó túl sok letöltés egy idõben szétbassza a hálozatot, ergo ha mki torrentezne senkinek nem bírnák garantálni ott a sebességet.

Ennyire naív nem lehetsz fõleg nem a vodával szemben. Leszarja kb hogy a felhasználók mit akarnak.. meg mi lenne nekik a jó. Ez van ezt kell szeretni.. Sokan használják? Igen. Fizetnek érte? Igen. Itt megáll a téma..

És abba bele kell törõdni hogy nem arra találták ki elsõsorban ezt a netezési formát hogy te mindig HD minõségû videót nézzél meg filmeket töltsél akár le..

Pontosan tudom mire elég az 5GB mert én is kertes házban lakom és itt nincs más net. Szerencsére azóta már váltottam díjcsomagot és a 2éves átlaghavidíjam 5250 Ft és 12GB-ot forgalmazhatok. Ennyi-vel naponta kb 400MB-ot tölthetek, ebbe nálam belefér a böngészés, youtube, online rádió amikor akarom.. Tehát itt én nem értem a Te sebesség csökkentõs meg forgalmi keret csökkentõs írásod. Ja és mikor meglett a netem akkor nálunk kb olyan 2Mbit/sec volt mostanra már 3-3,2 Mbit a maxom.

Persze értem én a Te oldalad is, meg nem felhasználók ellen akarok beszélni, nyilván én is díjaznám ha a havi keret nem ekkora lenne hanem pl 50Giga..

Viszont azt is értsd meg hogyha van ez a korlát és utána semmit nem tudsz csinálni azzal a fos sebességgel akkor igenis vissza KELL fognod magad... Nem 1hét alatt elcseszni HD videókra a GB-okat..

atila4
Jah és még azon gondolkoztam, hogy kéne indítani egy petíciót, hogy a minimális (vagyis a korlátozott sebesség) legyen legrosszabb esetben is 1mb/s. Nem tudom, hogy a szolgáltatok felfigyelnének rá és azt se tudom, hányan írnák alá.. de az biztos ha sok helyen látnák és mindenki tudna a petícióról akkor alá írnák a mobil internettel rendelkezõk minimum 70-80%
És talán a szolgáltató lépne vmit.

atila4
Biztos nem. De ennyi erõbõl miért nem hagyják, hogy korlátlanul mindenki annyit netezzen amennyit akar?
Arra fogják, hogy lassítja mások sebességét ha vki tölt.. Most õszintén, ennyire érdekli õket, hogy más nem tud rendesen netezni.. mintha érdekelné nem? Ha érdekelné õket, hogy normális sebesség mellet netezenek az emberek, akkor nem nyomorult 128kb/s-re korlátoznák a sebességet, hanem mondjuk 1-2 vagy épp 3 mb/s-re. Azzal már kényelmesen lehetne netezni..
Most akkor vajon érdekeli ki milyen sebességgel netez, mert szerintem így egyáltalán nem. 128kb/s-el meg akarsz nézni egy youtube videót kell vagy 5-10 percet várni, hogy betöltödjön és az még nem is hd volt. Egy HD videó isten tudja mennyi idõ alatt töltené be. Egyre nagyobb sávszél kell a normális netezéshet mert egyre "bõvül" az internet és a magyar mobil net szolgáltatók mit csinálnak? Egyre kevesebb GB és egyre kisebb sebesség...Most én épp egy 19 éves tanuló vagyok. Szerinted nekem mennyire elég 5 gb? kb 1 hét. Igen szoktam letölteni a tanuláshoz anyagokat aztán mikor kapom a korlátot azzal kitörölhetem a seggem (szó szerint). Van mikor msn-en se kapom meg az üzeneteket, mert épp le vagyok korlátozva és a nyomorult net nem küldi el amit kéne. Amúgy nem vodás vagyok, hanem t-mobile, de ott ugyan ez lesz május 1-tõl a helyzet csak épp 7 gb-os csomagom lesz. Kábelrõl meg álmodhatok mivel kertes házba élünk és sajnos nem olyan az anyagi helyzet, hogy elköltözzünk..

Õszintén, szerinted ezt hányan csinálják országszerte? 10-en? 20-an? Biztos vagyok benne, hogy nem többen.

Szerinted földhözvágja ez õket?😊
atila4
<#hehe><#hehe>
És ez megéri nekik...? XD