Vérfürdőbe torkolhat a családi fotózás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A család belekóstol (torkol) a vérfürdõ-fotózásba. Biztos így értették. 😛

lpmaskmancick
én má rosszabb dologra gondoltam a cím alapján...

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Sonny, megboSSZulóla. 😊
A Sony, mint az atombomba megboszulója. Ügyik ezek a japcsik, bár az alagutakban falnak ütközõ és királyi familiákat tizedelõ Mercik sem kutyák. 😊
Ha igazak az általad idézett oldalon írtak (sokkal kevésbé hatásvadász az a cikk imho), akkor összesen adtak el 350.000+66.000 kamerát ebbõl a típusból, s a teljes készletbõl kb 71.200 hibás készülék van. Ehhez képest mekkora kamu, hogy: "Sony most éppen 350-400 000 ilyen fényképezõgépet kénytelen visszahívni". Ezek után nem tudod, mit mondjak az SG cikkekrõl...

Sanyix
Énsem vártam mást egy sony fantól, ha egyetlen cikkben is rosszat írnak a sonyról vagy annak valamelyik termékérõl, akkor már jön a sony ellenes weboldal beszólás. De a sony helyére az m$-t is be lehet helyettesíteni, mert az m$ fanok is ugyanezt csinálják.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Vérfürdõbe torkolhat a családi fotózás"

Az helyesen torkoLLhat, ugyebár...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

cloud.strife
Nem is vártam volna mást, komolyan ilyen Sony ellenes weboldalt nemnagyon találni ...... (bezzeg a Samsung, azok azér mégis fizetnek.......😊

LOL

www.digimomentsvideography.com

köcsög terrorista állat sony... irtják a népet!

Blackmail the Universe

"A Sony spokesman said there were about 350,000 DSC-T5s sold in the U.S., Europe and China and another 66,000 sold in Japan since it was introduced in September 2005"
Ez nem azt jelenti hogy mind a ~400ezer db hibás <#ejnye1>
Forrás: http://www.studiolighting.net/ooops-sony-dsc-t5-cameras-may-cut-or-scratch-users/

Balumann
lol

Pont ma szolt a haverom hogy az alig hasznalt szinte uj PS3-asa tegnap beadta a kulcsot. Csak vibral a menu, es a kep neha atmegy fekete feherbe. Ja es szet van csuszva a kep mintha videoresz halt volna meg benne. <#mf2><#mf2><#mf2>
Mike
Microsoft mikor hívja vissza a Vistát?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sony fényképezõ mint tömegpusztító fegyver.
Családirtás fényképezés közben.
"350-400 000 ilyen fényképezõgépet kénytelen visszahívni"

"matricán található szám 3500001 és 3574100 közé esik"

Na most vagy több készülék azonos szám alatt fut, vagy nem stimmel valami.

Minden jog fenntartva!

NEXUS6
Ha így gondolod, akkor a cikk elérte acélját!😉

Monnyuk valaszeg alaptalanul, ellentétben más konzolokkal.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hatásvadász és bulvár, de jelen esetben inkább poénos rájátszás a cím.
Rosszabbakat is láttam már itt az SG-n...
Balumann
Ezek után merjen vki PS3-at venni <#idiota>

Na ja, elég bulvárszagú hatásvadász cím. <#levele>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Na ja, végül is a cikknek megvannak a maga poénjai.
tusé--- 😄 :respect:
de azért "A Sony lassan emberiség ellen elkövetett bûnökért is felelhetne" ezen is jókat röhögtem....

PyRex
story magazin rulez

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Vérfürdõ hát...inkább ügyelt volna a cím helyesírására...
"vérfürdõ" !!!!! 😊

Azért tényleg lehetett volna normálisabb cimet adni a cikknek.

Szokásos hatásvadász cím... Azt hittem, kilövi az optikát, vagy a kijelzõ berobban a fotós arcába, de ez... pfff...
MaSzKa
kötsög sony
értelmesebb minõségellenõrõket kéne foglalkoztatnia

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______