Nagy Kalandjáték Topic

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
köszi 😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sziasztok! Jó régen nem írt ide senki. 😊 De hátha érdekel valakit a hír, hogy kísérleti jelleggel az Adventuregames.hu csapata elindított egy kalandjátékokkal foglalkozó podcastet, amit ezeken a linkeken tudtok meghallgatni, és követni:

AnchorFM
Spotify
Youtube

https://www.adventuregames.hu

a játékom második részének trailerje:
http://www.youtube.com/watch?v=O_2wCGEV3aI

Még csak egy pár másodpercre próbáltam ki, teljes képernyõre nem lehet valahogy váltani?
És szerintem nem lenne az se rossz ha pl egérrel lehetne nézelõdni, mert a nyíl gombokkal elég nehézkes.

Megjelent a játékom, letölthetõ az oldalon: http://deadcyborg.com/
A honlap angol, de a játékban van magyar nyelv!

az oldal nem, de a játékban van magyar nyelv!

DOGMAN
Az oldal(és a game) nem beszélni madzsar???

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

ha esetleg valakit érdekel, saját fejlesztésû kalandjátékom: http://deadcyborg.com/

hamarosan elkészül

TheGrinder
Black Mirror III??? Ma kezdtem el, nekem nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek.

ismerem. 😄
Valami más ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gray matter

every damn day

jah okés! 😊 De azért ezek már van vagy 15 éves játékok! :S tehát elég öreg! :S Na szóval nem tud valaki egy jó kaland game-t ?? valami olyasmi kéne mint a Secret Files 1 Tunguska vagy a Secret Files 2 Puritas Cordis,Lost Horizon meg ilyenek tehát valaki nem tud??? :S Elõre is thx! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

SötétBarom
Én most iphoneon tolom a Borken Sword - Director's Cut-ot, és tök jó! 😄D Nem mellesleg, ingyen letölthetõ az appstoreból 😊 Ha végeztem vele, szerintem beregelem a bankkártyámat, aztán veszek pár régi klasszikust ^^

Ahogy néztem, van pár amire érdemes lesz elverni 1-2 eurót (kb ennyibe kerülnek). Beneath a Steel Sky, Flight of the Amazon Queen, felújított monkey island, stb.

Ha esetleg kijönne a The Dig is, annak nagyon örülnék. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Valaki nem tud egy jó kaladnjátékot ??? Ha igen akkor léci le írja a nevét pls ??
Elõre is thx!

Jónak tûnik, ahhoz képest, hogy ingyenes! 😊
készülõ magyar fejlesztésû kalandjáték: http://deadcyborg.com/

Ja oké majd kipróbálom!

Hát lehetne aktívabb is. 😛 De én most például nagyon keveset fórumozok...

Egyébként esetleg a Gray Matter c. játékkal lehetne kicsit felpörgetni. Nemrég jelent meg, és nagyon jól sikerül!!! 😊 Játszik vele valaki??
Aktív még a topic ???

Jah ok nincsmit! 😊) Amúgy hááát úgy a nevérõl ismerem de a Dream Fall-t! az 1 reszt azt nem! Ja és a Next Life-hoz már találtam végigjátszást meg magyarítást is! 😊)

takysoft
hm... bevallom, javát nem ismerem, de mindenképp meg fogom nézni õket, kösz a tippet.

The Longest Journey-t ismered? (nem a Dreamfall, hanem az elsõ rész)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ja ok majd én is megnézem hogy nem i megy a NiBiRu Windows 7-n és a The Hardy Boys The Hidden Theft Az is nagyon jó játék csak nem tudtam benne tovább jutni meg végigjátszás sincs rá vagyis én nem találtam meg a Next Life is nehéz és ahhoz sincs végigjátszás és az is elég nehéz de amúgy jó játék 😊)

Hmm, neked aztán jó ízlésed van😊)
a 6. 7. el nem játszottam, nibiru meg vistán nem fut sajnos pedig imádtam

every damn day

Ja már eszembe jutott 😊)
a

Next Life

Nekem ezek a kedvenceim:

1.Syberia 1,2
2.Art of Murder FBI Confidential
3.Secret Files Tunguska (ez a legjobb kalandjátéka többször is kijátszottam)
4.Secret Files Puritas Cordis
5.Nibiru Age of Secrets
6.The Hardy Boys - The Hidden Theft

meg még egy játék csak nem jut eszembe a neve olyan fekete ruhás emberrel kellet benne menned és olyas mi volt mint a nibiru csak egy kicsit másabb és aztán olyan szigeten kellet benne menni olyan emberrel valaki nem tudja hogy mi neki a neve???

Melyik játékban volt az amikor valamilyen villában voltunk, be kellett jutnunk(elõször a fészerbe utána a villába), aztán fent az emeleten volt egy titkos mozaikos doboz amibõl kikerült valami értékes...😄

every damn day

The Moment of Silence - nagyon jó sci-fi kaland.
takysoft
hát félkomolyan elmegy a Broken Sword esetleg, de az kicsit vicces is, meg nem merül el ilyen mélységekben.
De élvezetes kis játék, és azért nem az a tömény gag-tömeg, meg van benne misztikus vonal is.

Más komolyat, olyat, ami nem horror, hát most így nem jut eszembe.

És olyanokat mondsztok amik ilyen igazán komolyak? Mint tlj, nikopol, art of murder vagy syberia?

every damn day

balee4
Jah én nem figyeltem, a topik témájának megfelelõen felsoroltam a kedvenc kalanbdjátékaimat. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arról tud vki vmit hogy a paltetscape torment-et modban meg akarták csinálni nwn.1 alá. megjelent már, vagy meg fog valaha ?

takysoft
Sanitarium a nagy klasszikus asszem

Kösz😊
Mondjuk jöhetnek horrorosak is😄

every damn day

takysoft
ja bocs, akkor én félreértettem a kérdést...

azt hittem olyan kalandjátékokat keres, mint a syberia...

Monkey Island-ek vagy a DOTT még véletlen se hasonlítanak rá😄

Bár a Grim Fangango tényleg kicsit olyan.

balee4
Day of The Tentacle (talán ez minden idõk legjobb kalandjátéka)
Monkey Island 1-3
The Longest Journey és Dreamfall
Syberia 1-2
Full Throttle
Grim Fandango
Broken Sword 1-3
Beyond Good & Evil (bár ez inkább akció-kaland)
nekem ezek a kedvenceim, ja és persze az újkori kalandjátékok legjobbika a Fahrenheit

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

takysoft
A Syberia a kalandjátékok között is elég egyedi a maga sajátos stílusával és hangulatával. A kalandjátékok általában horrorosabbak, vagy humorosabbak.

De aminek elég hasonló hangulati világa van, az a The Longest Journey
(nem a Dreamfall, az a folytatása)

TLJ az egyik legnagyobb játékélményem valaha.

Aztán leht még szerencsét próbálni Benoit Sokal többi játékval...
Paradise, Nikool, Sinkink Islands, de ezeket én nem ismerem.

Tudtok mondani Syberia szerû játékokat nekem?

every damn day

Nem próbáltam ezt se... De emlékszem a legelsõ Fenimore Fillmore-os kalandjátékra. Az nagy volt! Vmi "3 Koponya és az azték miafene kincse" volt a címe 😛
és a Fenimore Fillmore: Revenge?
vadnyugati helyszín bejön, meg a csaj karakterek, csak lusta vagyok tesztelni

takysoft
fan-játék, nem hivatalos😄

2.5? 😛 Hát, ehm.. hogy ez így mennyire új, az érdekes kérdés.
takysoft
vannak jó kalandjátékok hé!
alig pár napja jött ki a Broken Sword 2.5 (már fordítom)

Most nézem az IGN PC-s megjelenéseket, és október 6-tól 10-ig 4 kalandjáték jelenik meg 😄 Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy, Agatha Christie: Death on the Nile, Everlight: Power to the Elves (engem igazán csak ez érdekel... de ez nagyon 😛) és Lost Secrets: Bermuda Triangle.
Hát... nemtom milyen lehet. Gondolom nem egy 1. osztályú kalandgame, mivel mostanában olyanok nincsenek... de lehet, hogy jó. Vki próbálja ki, és írjon ide 😄
Hardy Boys: The Hidden Theft
próbálta valaki? érdemes beszerezni?

takysoft
Torrentrõl.

esetleg innét, hy ügyes vagy.

Bocs mármint a neverhoodot
Üdv. Tudnál segíteni hogyan tudom megszerezni. Asszony ezért rágja a fülem már egy hónapja.
[email protected].

Köszi
Jaaa, az atomjó volt 😄 Fel is tettem Ultra minõségûre a grafikát, és rendesen átlátszott a felsõje 😄

Várj csak, van is képem róla 😛

Oldal 1 / 2Következő →