Rekord eladások elé néz a Halo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xbox360+komputer
amikenek nagy gépigénye lesz PCn azok még odébb vannak, és ha van monitorod akkor másfélévente elég gépre 80at rászánni, az meg simán megtérül a gámák árából+ emuzásból...
Crysis kompatibilis gépet DX10es kártya kivételével már 50 rugóból össze lehet dobni...(persze feltételezem hogy vinyót nem cserél valaki másfél évente)DX10es kártyát meg mikor kellesz, max 30ból lehethesz szerezni...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Hát szerintem azért nem lehet anyázni õket mert saját kiadású játékot a saját konzolukra nyomnak. A konzolokat a játékok adják el, teljesen normális és bevett stratégia, hogy addig próbálják exkluzivna tartani ameddig csak lehet.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
és még maradna is pénzem).
A
The Witcher?
Loki?
nem lesz persze egyiknek se akkora vásárlóközönsége mint a Halonak de ez egy bonyolultabb ügy, nagyon szép exkluzív pc játékok jönnek ki õszel(ilyeneket mint Unverse At War, Settlers 5, Cryostasis meg még sorolható, persze lesznek átlagos gámák is... ezek közt is, de lesz nem egy kiemelkedõ is...
emellett pl a EuropaUniversalis, Medieval2, CoH kieg3as sztem minden stratéga nyálcsorgatott álma...
bár sztem az EGÉSZ játékpiac, konzoltól PCtõl függetlenül legnagyobb dobása a Spore majd csak jövõre jön...
Válasz erre: 11
A
válasz erre: 10
A
És hogyan? Elárulod?
Nem volt rossz a Halo elsõ része.
Volt benne egy elég normális történet, meg nagyon jó hentelések.
Viszont a második részért fel kéne akasztani a Microsoftot, egyfelõl, hogy szó szerint aljadék módon, direkt addig vártak a PC-s megjelenéssel, ameddig csak lehetett, aztán mikor PC-re átprotolták, Vista-hoz kötötték, és még a grafikája is olyan '95-ös szinten van.
Szóval ezek után vigye a HALO-t aki akarja. Szerencsére lesz egy rakás más, jó játék.
A Microsoft meg menjen a 3.14-csába.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Az agresszív hozzászólásokat meg mellõzük inkább, ez fõleg neked szól Axon. A 2.rész meg egyébbként XP-n is indul csak kicsit trükközni kell vele, ennyi.
Elfogadom hogy valakinek nem jön be a játék, de azért még nem kell leszólni a játékot. Valakinek be jön, valakinek nem.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az elsõ részt toltam néhány pályán keresztül, majd töröltem. A 2. részt nemrég szereztem be, de még ki sem próbáltam. Hihetetlen ez a hiszti egy szimpla fps körül. Na mondjuk a sok tompaagyú amerikainak ez kell és rögtön szaladnak megvenni.
Majd megjelenik pc-re is, na persze only vista és a sok hülye szalad vistat is venni hozzá, meg persze gépet is. Pár száz ropiban benne lesz, hogy lövöldözhetnek egy kicsit.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.