PDA-vásárlás (Asus Vs Airis)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP néhány éve még piacvezetõ volt az iPAQ szériával, mára azért egy kicsit már lejjebb csúszott a ranglistán. Nem is tudom mikor dobtak ki utoljára valami normális PDA-t, én csak valami telefonkinézetû HP cuccra emlékszem ebben az évben.
A Ultimate szériára én is rácuppantam és tûkön ülve várom, de fõleg õt:

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ehun ni:

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ha olvasgattál fórumokat, akkor általában sokan bajlódtak az Airissal, azért mert a nagyon jó ár/teljesítmény miatt sok embernek az elsõ PDA-ja, és nem tudja mit várhat el egy kütyütõl..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szal' eddigi tapasztalataim az Airisról (mint márkáról): SZAR!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Hát nem kicsit volt büntetés.
Kerüld el ha jót akarsz....
Különben meg Mitac Mio rulez <#nyes>#nyes>
nemrég volt nálam egy airis mindentudó (wifi, kékfog, dzsipiáresz), hát az a jelerõsség amit tudott a helymeghatározója az nem volt valami világbajnok.
Asus MyPal a636n:
Jópár ismerösöm ilyet használ. Ha az árát is nézed a tudásához, akkor mondhatni hogy világbajnok ketyere (mindent tud, jó az aksija, erõs a dzsipiáresze, masszív).
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Butított windows mobile van rajta?
Sajnálom, de abszolút új vagyok a PDA világban 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Összehasonlítás
Már maga a felvetés Airis vs Asus ^^
Az egyik egy jó középkategória, a másik meg fenekezik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az Asus 2005 végén, az Airis 1 évvel késõbb került piacra.
Mitõl lehet az árkülönbség? Miben nyújt többet?
Ha valaki tud segíteni annak örülnék 😊