Alaplap foglalat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

zeli
jah, a pci volt az öregebb... a PCIe az ami újabb mint az agp.
Amúgy sajnos nekem is az van, nemrég vettem új kártyát bele, d enagyon kevés van tényleg...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Schwarz
az vagy te... <#lama> hozzászólásodat indokold légyszíves. mellesleg a pci az agp elõtt volt jópár évvel <#wilting>
adok én neked pci-os videovezérlõt, van egy s3 trio-m 2mb rammal <#idiota>

gef4 ti4200-m van, teljesen jó, megjegyzem nekem nem apuci veszi a gépbe valót...

Mi az a windows?

hunbasser
mondjuk annál minden jobb 😄

ha tényleg apg-set akarsz venni,akkor már valami jobbat vegyél,és azt gondolom,hogy tudsz már egy olyan jó agp-s karit venni annyi pénzbõl,mint amennyibõl egy középkategóriás pci-e-st vennél,mivel az agp már egy igencsak kifutó platform(5 számtech boltból 4-ben már nincs is,abban az 1-ben is csak raktáron maradt).

hát,tény úgy,ahogy jónak látod.vagy most költesz 20-30 ezret egy jó agp-s karira,vagy gyûjtesz 50 kilót és veszel belõle egy pci-e-es alaplapot vmi középkategóriás pci-e-es videokarival.persze,ezzel az a baj,hogy akkor le kell majd cserélned a procit is,meg lehet,hogy mindent(ramot is,ha kicsi a frekvenciája,akkor a tápegységet is,ha kisebb 350W-nál,mert azért el kell bírnia az új cuccokat,fõleg ha van 2 vagy több hdd-d,dvd-rom,dvd író meg ha valami nagyobb processzort is veszel...)

meg merem kockáztatni,hogy s478-as tokozású procid van 😊

az a baj,hogy vagy egy régebbi platformú,de nagyon jó hardvert veszel,ami passzol a gépedbe,vagy pedig elkezdesz költekezni,és szinte kicseréled a géped.sajna ez van :S

ReaL MaDRid x siempre

Dragooon
geforce 8600gt

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Mire?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Dragooon
én is azt cserélek késõ õsszel.😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

JAG1
Mi a szar rajta? Indokold már meg...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Gabesz amd64
annál jobb

de abba az alaplapba már hiba belerakni

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

úgy értem (ár)kategóriájában. egyébként fx5200-at cserélek.

Ability
Árakat tudsz nézni bárhol, teszt meg van itt: prohardver.hu vagy használod Google-t, és nézel több helyrõl is.

#3: a nagy szartól azért messze van. Egy ilyen szintû kártyánál semmit sem jelent az az elõny. Valszeg nem véletlen akar ilyet, és nem véletlen írta, hogy ennyi pénze van rá.
Semennyire.

És a kártya mennyire éri meg?

Soldiers
az AGP az egy nagy szar gyûjtsé inkább egy új gépre PCI-s alaplapra meg PCI-s VGA-ra

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Igen, menni fog, a teljesÍtmény csökkenés minimális...
De én a helyedben gyûjtenék új gépre...

Sziasztok! Sziasztok! Egy GeForce 7300GT-t szeretnék venni, de az 8x AGP foglalatot igényel. Az én alaplapomon (ASUS P4S533-E) csak 4x AGP foglalat van. A kérdésem: menni fog-e rajta a kártya?
És ha 4x-be teszem, az ront a teljesítményén?
Egyébként szerintetek megéri a kártya? Ezt kivételesen 12 ezerért kapom. Amúgy volna 16 ezrem kártyára, van ami jobban megéri ennyiért?