Samsung SGH-U700

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
lenne egy fontos kérdésem:
Samsung u700 IMEI kód megváltoztatásához találok valahol leírást?
ill. kell-e adatkábel hozzá?
pls help!
thx
direkt így van.
vízszintesen kell használni, így lesz arányos a kép
(de a képet szerkesztésnél lehet forgatni is)
hali! Segítsetek pls! Függõleges (normál)helyzetbe tartva a telefont, ha fényképezek, vagy videót veszek fel, akkor 90fokba megdöntve menti el..normális ez? fonos lenne a válasz
Sziasztok!
Én írtam azt a cikket a java programok telepítésérõl, amit ldavid linkelt itt 2-vel lejjebb. Ha bármi kérdésetek, problémátok van, írhattok nyugodtan a blogra is kommentet, megpróbálunk segíteni.
De a "valami nem stimmelt" jellegû visszajelzésekhez nehéz tippeket adni, tehát ennél azért részletesebb diagnózis kellene.
Én már ezt próbáltam de a 2. lépésnél valami nem stimmelt.:S Azért köszi.
Samsung-oknál egy kicsit bonyolult a dolog, itt találsz hozzá egy leírást
Üdv!Valaki tudna segíteni abban hogy az U700-ra hogy kell java játékokat rakni?Elõre is köszi
Samsung mobilokon nem lehet témát használni
Sziasztok ! Érdeklõdnék, h merre találok U700-hoz témákat,amit le is tudok tölteni?
Hasonlítsd össze a kettõt, és döntsd el melyik tetszik jobban.
Tudásra nincs olyan sok különbség. U600 | U700
Forza Italia
Segítséget szeretnék kérni. Most Sony Ericsson w810i van és Samsungra akarom cserélni. De melyikre a 700 vagy a 600 as jobb??? Elõre is köszi a segítséget.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sziasztok!

Tud-e valaki valamilyen hasznos telepíthetõ programról (pl. térképszoftver) vagy játékról?
Ezt otthol szerintem nem tudod megoldani, csak egy szervízben.
Az ébresztõ is lehet hogy a Voda számlájára írható, alap szoftverben megy rendesen.
sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni,hogy nekem van egy vodás és elég gáz!!!!
Hogy lehetne rárakni az eredeti szoftvert?Ja és az ébresztõ dallamnak nem tudok beállítani a saját fájlokból,miért van ez????
hát igen, nekemis kicsit kezdenek kopni de szerintem kibírható.vigyázni kell rá...eddig D600 am volt nekem is és hát meg kell, hogy mondjam, télleg nem volt vele semmi gond.
a élei nekem is lekoptak kicsit
nem tom ti hogy vagytok vele, nekem három hónapja van meg a teló és a krómozott rész cefetül kopik...elég gyér minõség...már egy kicsit meg is bántam hogy megvettem...meg az hogyha jövõre eladom...mápedig tuti mert elég gagyi minõség...akkor mennyit kapok érte?!30-at?mert akkor csak pénzt dobtam ki az ablakon<#falbav>...egy kicsit csalódtam a samsungban...komolyan mondom az d600-al nem volt gond...jó minõség és elég jó tudás!!!télleg kár volt erre lecserélnem amikor már a G600 is csak 82<#confused>
sorry, látszik hogy fáradt voltam

ebben és a mostanában megvásárolható mobilokban lithium akksi van, a régebbi nikkel akksikat kellett csak formázni, tehát ennél bármikor lehet tölteni, amíg teljes feltöltöttséget nem jelez
ha a formázásra gondolsz, ált. 14-16 óra szokott lenni
misterkrisz
csa! ezt a telot meddig kell tölteni legelöször?köszi

iPhone 3G

ja értem köszi mindent
nem lényeg, minden országban csak egy van
nekem a háttérkép menüben van olyan hogy képek, eleven világ és saját kijelzõ ha rámegyek ez eleven világra akkor a háttérképen a Parlament lesz
de : ...mely a képernyõn háttérképként jeleníti meg azAKTUÁLIS TARTÓZKODÁSI HELYÜNK...de én nem pesti vagyok
ha független akkor eredeti szoftver van rajta és akkor lennie kell U Go-nak is

a bállítások megmaradnak de ha vodás menüd van és kicseréled a kártyát, attól még a lebutított szofver az marad, és akkor ugyanott vagy
köszi a segítséget de sajnos Voáds vagyok
Azt szeretném kérdezni, hogy ha belerakok pl egy t-mobilos kártyát(mert független a teló) és beállítom ezt a bigyót akkor elvileg a telefonbeállítás az marad ha visszateszem a vodás kártyát nem?
a hívásjelzés típusát a beállítások/telefonprofiloknál, az adott profilt szerkesztve lehet állítani, ugyanitt lehet az üzenetjezõket is

a U Go teljesen ingyenes, a kijelzés beállításoknál a háttérkép menüben lehet bekapcsolni, viszont ha Vodás vagy ne is keresd..
szia david!

Nekem mindig is samsungom volt és szinte mindegyikben úgy volt a hívásjelzés, hogy lehett állítani, hogy csak rezgés vagy csak hang vagy mindkettõ legyen.Ezt hogy lehet beállítani, ha egyátalán lehet? Ja és üzenethangokat hol lehet beállítani? Amikor indult a téma nem sokkal utánna irtad hogy: "A felhasználói élményt tovább fokozza a "U Go" szolgáltatás, mely a képernyõn háttérképként jeleníti meg az aktuális tartózkodási helyünk legjellegzetesebb épületét esti vagy nappali fényben az aktuális napszaknak megfelelõen."--- ezt hogy lehet aktiválni?Fizteni is kell érte?
Elõre is köszi
Köszi szépen a segítséget!
- az Edge mindig kint van, ha mûködik akkor átvált pirosra (ahol elérhetõ, ott 3G van helyette)
- bill.zár idejét nem lehet, zárt állapotban direkt ilyen rövid
- nem, azt a Pannon 'szabta meg'
Sziasztok,
a tegnap vettem egy ilyen telót (pannonos), és igazából ez az elsõ samsungom, így még csak most tanulom kezelni, a kérdésem az lenne, hogy:
- az E ikon (edge) nem tûnik el sose a kijelzõrõl?? Hogy lehet kikapcsolni?
- billentyûzár idõtartamot hol tudom meghosszabbítani?
- a jobb oldali választó gombot át lehet programozni másra? vagy csak a WAP lehet ott?

Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Szép hetet!
passz, lövésem sincs
azt véletlenül nem tudod,hogy hogyan kell mert ez valami exe...és hát gépre ha telepítem akkor ilyen kacatokat rak fel...telóra meg nem fér rá mivel 43 mb<#wow3>
ja meg még az is kérdéses hogy hogyan rakom rá
új szoftver igen, de hogy miben új, az jó kérdés
U700XXGG3->új szoftver?nem tudja valaki hogy ez mit takar?meg hogy egyáltalán érdemes-e rárakni...mert ha elcseszi nekem a telót....huuhhh...akkor kiakadok<#falbav>
http://www.mobilport.hu/?r=11313
Ez így tényleg macerás, de tényleg nem tudom mi lehet az oka, esetleg kérdezd meg a Samsung-nál. |itt|
De, persze. Csak egy kicsit tökölõs. Pl. tegyük fel, hogy van egy 500 lemezbõl álló ZENE-nek vezett nagy könyvtárad. Alatta elõadónként mondjuk 50 könytárad, és ezen belül 10-10 album alkönyvtárad. MP3 lejátszóra én eddig úgy pakoltam át anyagot, hogy fogtam a ZENE törzskönyvtárat és a megfelelõ albumszintig kibontottam azt, majd áthajigáltam a kiválasztottakat az MP3 lejátszóba, ami szintén egy meghajtóként jelent meg. A telefonnál ez nem mûködik. Most fogom a zeneszámokat és bemásolom õket egy új, ideiglenes mappába, és így küldöm át a telefonra. Aztán mikor odaértek, újra létre hozom a könyvtárakat és beleteszem a megfelelõ zeneszámokat.
Hmm. kösz, ezt a limitet eddig nem is vettem észre.
Egyébként, azt nem próbáltad, hogy létrehozod a mappát és abba másolod bele egyszerre az összes számot?
Hátha a Samsungnak eszébe jut fordított állású csatlakozót készíteni. de jelenleg ez egy adottság. Ez van, ezt kell szeretni.( mellesleg kevésbé lett volna zavaró, ha a hangerõszabályzó nem egy oldalra kerül az USB csatlakozóval)
A felbontás 176/114, vagy 128x96-os lehet. A képernyõ alsó során MODE felirat alatt megtaláltam a rögzítés módja limiteket: MMS limit, 10mp, 30mp, teljes memória.
Hogy a könyvtármásolás miért nem kompatibilis, azt nem értem. Saját magad már létre hozhatsz könyvtárat a telefonon belül. Akkor bemásolni miért nem lehet?
1. régen 2.5-ös Jack volt a Samsung mobilokban, most egyértelmûen azért váltottak USB-re hogy csak egy csatlakozó legyen a telefonon minden számára
2. ha nálad a kártyán is csak MMS méretût csinál akkor valószínûleg nem lehet, legalábbis erre vonatkozó beállítás sehol nincs
3. mp3-ra nekem is gyorsabb a másolás, pedig úgy tudom a telefonban is 2.0-ás van, a könyvtár át nem másolást szerintem valami inkompatibilitás okozhatja, de ez tényleg csak tipp
1.Tudom, hogy nem egy kategória, de azért ilyen szempontból mennyivel jobb a Jack-es megoldás. Akkor arra fordítod a kábelt, amerre neked tetszik.
2. Nem lehet kijátszani az MMS méretû videót?!
3. A készülék saját szoftverére gondoltam. Van egy mp3 lejátszóm, amire USB2-õn keresztül kb. 10x gyorsabb a zenefeltöltés, és a könyvtár átemelése sem akadály. Itt viszont csak a telefonban hozhatsz létre könyvtárat. Egyenlõre egy idõigényes megoldást ismerek: a bemásolni kívánt pl. 5 lemeznyi zenét egy könyvtárba rakom és onnan csak az mp3 file-okat emelem át a telefonba. (kb. 1-2 órát elbogarászik az átmásolás) Aztán a telefonban létrehozom a könyvtárneveket és belepakolom a megfelelõ számokat. A 4. pontot még én is tanulmányozom, bár egyenlõre, ami kellett már becibáltam a telefonba.
1. igen ezt én is tapasztaltam, jobb lenne fordítva a port
2. persze: menü - # - 7 - 4/5, a hossza elvileg a szabad helytõl függ, 2 gigára gondolom többet enged
3. PC-rõl káryára? semmi akadálya, explorer alatt nem tudom mit értessz, nálam bluetooth-al nem túl gyors, kábellel már valamivel gyorsabb
4. még nem néztem, de úgy tudom a mellékelt PC studio-val ez megoldható
Van a masinának egy pár idegesítõ technikai megoldása: 1. A mikrofonos fülhallgató kábele csatlakoztatás után takarja a hangerõszabályzót, és még ráadásul a kifordított zárópanel is útban van. Így elég hülyén lehet zsebre tenni a masinát. 2. Van-e arra mód, hogy a fényképek és kisvideók egyenesen a memóriakártyára mentõdjenek? A videó hossza növelhetõ-e? (Az MMS küldés nem érdekel, de van benne egy 2Gigás kártya) 3. Baromi lassúnak tûnik a zeneáttöltés PC-rõl, és csak zeneszámokat enged átrakni, komplett zeneszámokattartalmazó könyvtárakat nem. Megoldható-e, esetleg nem közvetlenül a telefon explorer-jén keresztül, hanem mondjuk egy kártyaolvasó felhasználásával? 4. Milyen adatbázisból, és hogyan lehet feltölteni telefonszámokat névvel, címmel, stb-vel? Nem kis veszõdséggel öszeállítottam egy Excel file-t, aztán mezõnként másolhattam ki belõle az anyagokat...😞 Lehet másként is? Ha valakinek a fentiekkel kapcsolatosan használható ötletei lennének, írja meg. Hálás köszönet érte!!!!
jó de azt átlehet állítani telefon memóra...de ez a videó felbontás télleg aggaszt...mert egyszerûen szörnyû...pedig még fel is lehet függeszteni és aztán folytatni nem úgy mint az u600-ban...-.-'nem értem mért kellett ezt így elbaszni...😞
Én sajna nem tudok.
Amúgy valószínûleg tényleg elbírna, de méretileg is MMS-re vannak korlátozva a videók, nem csak felbontásban.
hi..újra itt...én még azt szeretném megkérdezni hogy valaki nem-e tud valamilyen video tuning softwaret...mert elég kicsi a felbontás...csak 176x144-mert ez nevetséges...sztem ez a kamera pl egy kétszer nagyobb felbontást is elbírna...na valaki erre tud megoldást..???elõre is köszi<#conf>
Az a lakatos virág / inkább fogaskerék 😊 /, csak azt jelzi hogy éppen használatban van a fájl, kulcs nálam nincs csak egy sima sárga lakat a zárolt-, és SYS feliratú a rendszerfájloknál, és persze a kék bluetooth logó.
A "beállít mint" opció hiánya pedig biztos hogy csak azoknál a hangoknál fordul elõ, amelyek formátumát nem támogatja a szoftver (nálam pl. ilyen a gyárilag telepített Bell.pmd).
A csoport csengõhang beállításánál is ez lehet a probléma (feltéve ha tényleg nem támogatott formátum), nekem egy 6 megás mp3-at is simán berakott.

A gyors billentyûzár az direkt azért van, amiért nálad is kilépett a menübõl - érzékeny az érintõgomb. Biztos nem örülnél neki ha azért nyomnál ki egy beszélgetést, mert véletlenül letakartad az újaddal a gomb érzékelõjét. Bejövõ/kimenõ hívásnál meg csúsztasd, és nem kell feloldani.
Látom nagy a csend errefelé...
Pár hete barátkozom ezzel a telefonnal. Lenne pár "nõi" kérdésem:
-töltöttem le csengõhangokat, de nem mindet tudom használni. Csoporthoz szeretném hozzárendelni, de nem hozza fel. Egyetlen zenét "lát", ami abban különbözik a többitõl, hogy kisebb (89K, a többi 284 és 206) és a címe mellett van egy kis szürke virág szerû embléma lakattal. A többi mellett csak egy kis kulcs van. Amikor az opciókkal megnyitom a számot, a lista: 1.lejátszik 2.beállít, mint 3.áthelyez.... A két rejtõzködõ zenénél a "beállít, mint" hiányzik. Ennek mi az oka?
-nagyon hamar lezárja a billentyûzetet. Ezt lehet állítani valahol? Pl. ha felhívok valakit és csak a rögzítõ válaszol, le se tudom rakni mindjárt, hanem felold és utána. Nem értem, hogy hívás, beszéd közben miért zárja le a billentyûzetet? Ja és bejövõ hívásnál, felvenni is csak azután tudom, ha elõször feloldottam.
-az normális, hogy csak úgy váratlanul kiugrik a menübõl, miközben mondjuk beállítanék valamit?
Elõre is köszi!!!
Hát, meg kell hagyni, napsütésben nem sok mindent látni.