Kopaszodás, hajritkulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodákat mûvelt, csak ajánlani tudom!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
igy visszaolvasva végülis semmi mást nem irtam PÜ-ben, mint amik itt is vannak,csak kiegészitettem a saját tapasztalataimmal
ez most hülyén fogja kivenni magát, de fel a fejjel! 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
kicsit nõt az önbizalmam
talán tényleg nem fog zavarni idõvel, csak mostanában kezdték mondani hogy rohamosan kopaszodok és látom én is magamon
több haver haja is ritka, gondoltam én megúszom, de ez van
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ezek nekem nem nagyon segítettek. Kétségbe vagyok esve.
Azt is mondják orvosok, hogy a stressztõl van, de az ellen meg nem tudom hogy küzdjek.
Meg hogy öröklõdik, de ez nem áll fent szerintem."
Ezektõl szépen meg fogsz kopaszodni. Stressztõl foltokban hullik a haj, esetleg a fej egész területérõl, de semmiképpen sem kúszik hátra a hajvonalad. Ez a férfias hajhullás jele(sajnos).
Ha változtatni szeretnél akkor próbáld meg a két lenti szert.
FAQ-ban meg ezen besírtam:
I can't read. Do you have an illustration that shows how to use this smart little invention? Answer
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A tablettában finasteride van, ami nem hormon hanem egy DHT blokkoló. Eredetileg a prosztatanagyobbodás kezelésére használták, de mellékvonalon kiderûlt, hogy sok embernél a hajritkulást is megállítja.
Külföldön kimondottan hajhullásra is árulják Propecia néven. Ithhon Proscar és Prosterid néven kapható a gyógyszertárakban, de csak vényre adják ki.
Ez a kettõ hivatalosan is(FDA által)hatásos megoldás létezik a problémára.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyébként errõl az jut eszembe hogy a biotechnológia fejlõdésével várhatóan lehetõvé fog válni hogy születés elõtt megmondják, mire hajlamos a test, és így akár lehetõvé válik hogy enyhíteni tudják a törvényszerûen bekövetkezõ allergiát, hajhullást, stb.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hogy valami értelmeset is nyögjek, múltkor néztem spectrumon, vagy discoveryn, ott foglalkoztak a kopaszodással.Ott 2 módszert említettek.
1.ecsetelés valami drága, de hatásos szerrel.
2.Valamilyen férfihormon gátló tabletta, mert az a bizonyos hormon okozza a kopaszodást, már nem tudom a nevét:S
Szóval 6 hónap tán az ecsetelõs fickónak már nõtt a haja, a hormonoson még nem látszott nagy változás, de mondták, hogy az hosszútávon fejti ki igazán a hatását.
De ami legfontosabb, hogy a siker nem garantált, mert ezeknél a szereknél nagyjából 50%, hogy nõ a hajad, 30%, hogy nem kopaszodsz tovább, és 20%,hogy nem használ.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://epica.nl
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyre több köztisztviselõt látni nap, mint nap akár a tv-ben is, akik úgy döntöttek nem bohóckodnak tovább foltos fejjel, és simára lenyomva "viselik" a nemlétezõ hajkoronájukat... 😊
Én egyelõre még elég jól tartom magam. Olyan 18-20 évesen észrevettem, hogy kezd ritkulni, azóta minden nyáron (már töb, mint 15 éve), ahogy bejön a jó idõ, folyamatosan borotválom. Aztán télre megnövesztem valamelyest (felül max. oylan 3 centisre...), de csak mert nem akarok sapkázni, mert azt utálom...de nem vészes, mert még van annyi mindenütt, hogy nem foltos a fejem...szal nem kell egyik oldalról a másikra felül átfésülni...😊)) És szemlátomást erõsödik a borotválástól a haj.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha elkezdõdött már mindegy a hajhullást max a padló állítja meg.
Stressz ellen szedhetsz stresszoldót, okozhatja táplálkozási hiányosság is.
Állítólag a nõk azt hiszik, hogy a kopasz pasik jobbak az ágyban 😊)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hajbeültetés még mai is igen drága, és kínkeserves módszer, a pepirõl meg már ne is beszéljünk...
Inkább kezdj megbarátkozni ezzel: KATT - napi használatra... Tisztább, szárazabb, lágyabb érzés. 😊))
Az elején kicsit aggasztott, de mára nem érdekel, fõleg párkapcsolat miatt, de úgy vagyok vele, hogy ha emiatt nem kellek valakinek akkor jobb is hogy tovább áll az illetõ ...
http://epica.nl