Bioshock X360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha most végeztem a Hephaistos pályával, akkor hol járok? Csak én már úgy érzem hogy tök régóta nyomom, de a Rapture Metro-nál kiválasztható helyek közt még van egy csomó üres.
Ewergo
Nem akarom nagyon lehuzni; ilyen valosághü viz effektet még egyik gémben sem láttam. De mindjár itt az elején a lövöldözö tök egyforma öregnyanyák helyett, kedvcsinálonak betehettek volna jobb grafikát. A hullák szinte 2 dimenziosak. Elég agyament kezdés. De gondolom az egész játéknak ez a filling a tulajdonsága. Kipihent aggyal érdemes nyomni. 😊

HUNMarcus
gyûjtögess csak, mert én a végefelé járok és majdnem 1000 ADAM-ot szedtem össze az uccso 3 kiscsajtol, el is vásároltam.....

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Egy gyógyítás már megvolt,de nullát mutat az a számláló ami a jobb alsó sarokban van.
Ha szereztél elég ADAM-ot, amit a Little sisterek meggyógyításakor vagy megölésekor kapsz, azt tudod beváltani egy megfelelõ automatánál.Ez az automata úgy néz ki hogy két óriási littlesister baba áll a két oldalán.

Már valaki kérdezte, de én sem tudom. A génbanknál, hogy lehet + helyet csinálni? Mert nekem még mindig csak 2 van , pedig már igen elõrehaladtam a játékban.
HUNMarcus
esetleg nem tud valaki olyan oldalt ahol ilyen retro posztereket képeket találok mint a játékban??

HUNMarcus
köszi, véletlenül rápillantottam és meglett😊

CSOki444
jo oks visszaolvastam ok indul 😊 10 perc és én is nyomni fogom

CSOki444
ez müködik bioshock xbox360 usa dagger ??? pal os ez vagy elindul szerintetek??

Azt írja, h a 2. pályán vannak, az a Neptune's Bounmty vagy ilyesmi, de szerintem az elsõn is voltak, mindegy.
Ha megöltél egyet, a hulláját is meg tudod vizsgálni (talán fényképezni?).

s73
Az íróasztalon van a kapcsoló

HUNMarcus
jöhet +1

Kaplan
Ha tetszik szavazzátok meg, és berakatom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

HUNMarcus
a nitroglicerint hogyan lehet kivenni a rács mögül???<#szomoru1>

quack
nem csak egyszer kell végigmennie a research csíknak, sokszor kell fényképezni (talán 3x kell végigmennie és akkor lesz full)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
hello, elakadtam kéne egy kis help
big daddyvé kell változnom, a szagminták már megvannak, bementem egy másik terembe, ahol rám rádiózott a tag hogy itt kéne valami hangszabályzót megkeresnem, de az istennek sem sikerül megtalálni (a harmadik összetevõt még nem kerestem)
valaki dobjon valami helepet plz

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Itt a megoldás csak nem értem:Found in the second level, you will need to kill one and the resarch his body. When you kill a body you will then be able to do research on it finding differnt tonics and plasmids.
Hát nem akar össze jönni az Achievements...The player has fully researched the Nitro meg a többi Splicer!!!<#guluszem1>
Ok. már görcsölök vele egy jó ideje idegesít mert szinte csak azok hiányoznak...<#confused>
s73
Akkor passzolom, nekem elsõ nekifutásra egyik ilyen Researched achievements-t sem adta be, majd második nekifutásra ráfekszek.
Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy így kell, de ha rájöttél, megoszthatnád.

Akárhogy csinálom közelrõl szinte benne vagyok a szájába és nem ad Achievementet.
s73
Nagyon közelrõl, akkor kell lefényképezni, mikor épp támad.

Nem akarja be adni sehogysem az Achievements....Fully Researched Nitro Splicer meg a többi Splicer se....
zoli80
nem vagyok nagy lövö,de a boncmester annyira konnyu volt,hogy nem is emlékszem ra,h hogy nyirtam ki😊

Hát végigtoltam én is.Ezt a játékot nagyon eltalálták.Szerintem zseniális.

Örömbódottá.

Fényképezni kell és kutatni, nemtom, én most megyek a fényképezõért. A nitro splicer az az, amelyik dinamitokat dobál.

Fully Researched Nitro Splicer: Achievements
The player has fully researched the Nitro Splicer. ez mitjelent????
Köszi.Közben megtaláltam.Pár százszor már elmentem mellette.

s73
Középen a lift körül körbe tudsz menni, ki lehet róla menni a második és harmadik emeletre is, ott lesz a hullája az emeleti folyosón.

Köszi a kódot, de ez így túl sok segítség. 😊 Jobban szeretném magam megtalálni. Engem az érdekelne hogy hol találom meg a paparazzi naplóját.Azt írja hogy a harmadik emeleten, de a második után le van szakadva a képcsõ.

Bocsika tévedtem :SS
én los angelesbe vok reggelve!!
rosszúl emlékeztem 😊

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

carterx
Jól teszed Marcus
meg is érdemlik a zombik wazze <#eplus2><#boxer>

HUNMarcus
bioshock melett még tolom a forza2-t és ha felhuzaom az agyam átváltok biora és szétküldöm mindenki fejét<#violent>

carterx
igazad lesz,írtak valamit a paparazziról az infóban de nem értettem pontosan.
na majd reggel nekilátok,ma már alvás.

Köszönöm!!!!

s73
5744 a kód, a Papparazzi naplójában van.

nem poén, nekem is magyar reggem van és simán lejött

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

tényleg, vagy ezt csak poénnak szántad?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

értem, akkor várjuk töle a segitséget, elöbb utobb erre jár😛

carterx
nahát átolvastam itt mindent és Kadarka volt akinek ugyanez volt a gondja,de végül nem irta le hogy oldotta meg.

KADARKA !!!

mi volt a kód az ajtóhoz??

thx

reggelj hun-t és szedheted 😊

Nekem a live nem engedi leszedni a demo-t. Azt írja, h a current locationba nem tölthetem le. Pedig direkt amcsi reggem van 😞 erre tud vki megoldást? Stranglehold-ra is ezt írja

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

olvass tovább mert ahogy láttam már vkinek volt ugyanilyen problémája annál a résznél! hátha!

carterx
na megint leakadtam skacok.
az Olympus Heights-Apollo Square pályán vagyok és a feladat ez:

Get The Lot 192 Remedy.

van egy ajtó ahova a nyíl vezet és kell egy 4 jegyû kódsor,de eddig nem találtam meg sehol azt a kódot,meg nem jövök rá mi az a 192 remedy.
Lécci aki végigvitte segítsen megint.

Köszönöm!!

nekem meg egy x360 kellene, nem kell 300k-s gép😛

Eszméletlen jó játék.

Az a boncmester nagyon súlyos figura 😄
Elég egyszerûen ki lehet csinálni: az odafele úton van egy gépágyú, amit õ izzított be. Azt meghekkeltem és a mellette lévõ szobában lévõ kamerát is. Ja, meg volt egy repülõ kis droidom.
Sikerült kiszorítani a fickót a gépágyúhoz és be a kamerás szobába, az ráküldött még néhány repülõ kis izét, elég hamar szétszedték, alig pár golyót lõttem el.

morgomedve
Köszi a segítséget, megyek gyûröm tovább...
De valószínû még jövök<#vigyor3>

Ball analóg kart lenyomod,de nem lefelé húzod,hanem lenyomod mint egy gombot.Hallani is ahogy kattan kicsit.Ezt amúgy a jobb analógal is meg lehet csinálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zsanet
Sziasztok.A demoval játszanék de nem tudok legugolni.Hogy kell?vmi LS gombra hivatkozik de nem találom. Kösz

Nah ma hajnali 1 felé a végére értem, jó volt 😄

PSN: berghold