iDoser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem ész nélkül röhögni de annyira hogy bevertem a fejemet az ágy szlébe XD
Továbbá az iDoser készítõi korábban (amikor még nem csak a pénz számított) maguk is publikáltak tanulmányokat, melyben részletesen kifejtették a hatásmechanizmust, többek között az volt az egyik hivatkozott anyag a szobatársam szakdolgozatában.
Tényleg nem próbáltam... elvégre nem írtam le a hozzászólásomban. Továbbá javaslom, hogy ne csak az idoser.com-ról érdeklõdj, hogy miként mûködik, mert ott kb az van leírva, hogy tedd a fejedre a fejhallgatót, majd nyomd meg a Play gombot.
Az audio-pszichózis pedig már az 1900-as évek elejétõl létezõ tudomány. Nem az iDoser készítõi találták fel a spanyolviaszt! ;)
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Én a hangstúdiónkból hoztam el a fülest, hangkariból meg amúgy sem egy kispályás cuccom van. Ráadásul azt is szoktam csípni, mikor a kisgyerekek szedik le MP3-ban! :D
A korábbi leírás pedig pontatlan, nem a megahertzek okozzák azt a hatást amit, hanem a megfelelõ periodikussággal váltakozó szinuszos és alfa hullámok. A hertzeknek csak annyi köze van hozzá, hogy egy 5 ezer forintos teszkós fülessel sosem fogod tudni megszólaltatni azokat a frekvenciatartományokat, melyeknél kifejti a hatását a módszer.
Egy jó hangstúdióban (vagy orvosi laboratóriumban :D) van egy kis sanszod elérni a hatást, de az is csak az emberek töredékénél fejt ki bármilyen hatást (az idegességen kívül).
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
"There has been an error loading the picture for the dose file"
Most a Quick Happy ment végig... Árad belõlünk a boldogságxD
Am van benne olyan is hogy BlackSunShine... feketének látod a napot... nem csináltam 100%-ikigxD
sorry ha sokaz xD de jó kedvem lett xD
A Quick Happy elõtt meg volt a Rest3-mas a legerõsebb há halljátok majdnem elaludtamxD
A fülesedbõl meg az integrált hangkártyádból jó, ha 12-13kilohertz kijön...<#falbav>#falbav>
Diszkgráfiás vagyok ezért irok roszul.
Eddig csak az lsd-t próbáltam elég fura volt :D Olyan volt mintha ébren álmodnák:D
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
nekemis megvan a progi már egy jo ideje, de ma rászántam magam hogy kiprobálom mert kiváncsi voltam. feltettem a hatalmas fülest, billentyûzet elé könyököltem és "hallgattam az LSD-t". letelt a 35 perc asszem, kinyitom a szemem és megjelent a monitoron csomó piros meg fekete csík<#wow1>#wow1><#alien>#alien> de persze fél másodpercre.
aztán hallottam víz csobogást és a gépbõl jött, hát kicsit elámultam <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
azis elmúlt. utána elkezdtem röhögni az embereken youtubeon pedig csak szimplán vigyorogtak meg beszéltek..
szal elég furcsa progi, hands of godra meg gates of hades-ra érdemes rákeresni youtubeon :D:D
hatalmas hatásai vannak :D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Speed Qucik haoppy
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Meg megpróbáltam kicsit hangosabban hallgatni mint ahogy szoktam. Valamelyiket hallgattam vagy 10percig. Levettem a fülest és ugy ba*ottul elkábított:D Minden pici hang iszonyat hangosnak tünik, hullámoznak a hangok meg olyan mintha egy zárt bukó lenne a fejeden. Asszem hallásomat nem vágta haza:D
Herold Te használod a progit?Ha igen tapasztalatok?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A progi az agynak azokat a részeit ingerli, ami ezekért az érzésekért felelõs. Mi pedig azzal, hogy ugye elolvassuk a dózisok hatásait(vagy ugye a nevébõl következtetünk) megadjuk az érzés milyenségét. Tehát csak ha tudjuk hogy mit kell éreznünk akkor fogjuk csak azt érezni.
Asszem:)
Egyébként én kezdek hinni ebben a programban. Egyszer próbáltam ki rövid ideig csukott szemmel és utána szédültem kicsit, ez ébredés után volt.
De hamarosan kipróbálom az egészet.
Az igazság az, azért nem hallgattam akkor végig, amikor új volt, mert végig majdnem ugyanaz megy és unalmasnak hittem. Ha kellemes lágy zenével lenne megspékelve akkor már biztos végig hallgattam volna az összeset.
Meg csináltak ilyet hogy QH(Quick Hit). Ezek rövidebbek meg tök más hangok vannak benne(persze a fehér zaj az maradt). Ja és MP3-ban. Nemrég még azt mondták azé' nincs mp3as mert az mp3 nem tudja tárolni a megfelelõ frekvenciákat.
Szóval az alapok azok jók!(mindig is azok lesznek) A többi meg hülyítés hogy el lehessen vkinek adni.
Megkülömben ha gyakorolsz (sokat sokat sokat) és toltál már valamit, akkor vissza lehet idézni az érzést zajok nélkül is(kb. flashback).
Nekem ennyi a véleményem errõl. <#taps>#taps>
stimulálja inkább <#idiota>#idiota>
Én elõször olyanra gondoltam,hogy ehhez kell egy szerkezet amit a testre kell tapasztani,ami összekötve a Pc-vel, a program által elektromos impulzusokat ad a testnek.
De utána olvastam, és csak a hangot kell hallgatni az szimulálja az agyat.
De szerintem ez egy nagy humbuk. <#nyes>#nyes>
Van hatása, de hogy nem adja ugyanazt mint ezek a szerek az biztos!
Ez egy tök MÁS és új "drog", ami talán a jövõben jobban kifejlõdik.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
Mivel csak demo verzióhoz 2db szimuláció van... és tude vlaki még hozzá mert gugli összevissza ilyen torrentes k***ögségeket ad ki, ami persze mind virus...