XBOX360 Red Ring Of Death
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is egyebkent volt a 2006-os elso szerias gepemnek cseh turneja (3 honap utan), de miota visszajott, remekul teljesit, pedig hajtom rendesen (valszinu tobbet, mint barki mas). A japo masinam - szinten elso szerias - gond nelkul muxik (ami engem is mindig meglep, igaz joval hangosabb, mint a PALos)
Microcosmos, bator cselekedet a flesselt masinat bekuldeni. Tudom, hogy sokaknak sikerult, de nem lepodnek meg, ha egyszer ugy jonne vissza, hogy lenne melle egy 20ezres FedEx plusz javitasi dij szamla, heh. Az egyetlen mazlid, hogy most valszinu ugy el vannak havazva, hogy nem tudnak meg erre is figyelni. Remelem, nem lesz ez mindig igy.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Töltsük le az internetet!
Amúgy miért is szeretik jobban a samsung driveot, mint a hitachit?
én erre gondolok illetve szeretném ezt hinni:
2 db red ring után már annyira vetemedik vagy mi szar,hogy annak már egy mélyhûtõ kéne,hogy ne legyen semmi baja
ezért mondom az alaplap cseréjét,hátha már az elején meg lehet fogni azt a tetves melegedést
de én is csak egy nyomorult tulaj vagyok,annyira nem értek hozzá,csak némi mûszaki gondolkodással bírok😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
1 red ring-waddar-2 red ring-waddar+víz-3 red ring-várom waddart
de most már erõsen gondolkozom az alaplap cserén, mert ahogy te is írtad ami szar az szar,hátha kap egy jó új lapot és akkor már a víz a kezdeteknél jelen van...hátha
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ne szólj be úgy, hogy nem tudod, mi van.
Valamikor 2006. október körül vettem. Rakattam bele hûtésmodot (ventik felhõzása). Utána az AV kábel kihúzásától lett 3 ledes. Wadarr mejavította. Utána haverral 3-4 óra Dead Risinggel kinyírtuk. Utána Wadarr ismét megjavította és hamarosan került bele vízhûtés. Azt hittem többé nem találkozom ezzel a jelenséggel, de tévedtem. Elõre kihangsúlyozom, hogy a vízhûtés nem hibás, mert tényleg nagyon hatékony és aki sokat játszik és nyáron is be akarja kapcsolni a gépét, annak nagyon ajánlott, mert megéri. Nekem a vízhûtés ellenére is é ledes lett. Szierntem azért következett be, mert erõsen lett kihúzba a táp. Sajnos miközben kiszedtem a gépet, megcsúszott a kezem és bizony durvára sikerült a manõver. Másnap vettem észre, hogy bizony vollog a gép, mégpedig 3 piros leddel. Wadarr megintcsak megjavította, de a tesztelése alatt ismét tönkrement. Újrahólyagozta a GPUt, de semmi. Kideült, hogy RAM hibás. A gép most került vissza hzzám kb 5 hét után, mert nem volt megfelelõ alkatrész. A gépnek volt egy hibája, méghozzá az, hogy nem nagyon olvasta a lemezeket. Belekerült egy új olvasófej. Néhány lemezt nem olvasott, de gondoltuk, mert kinyírta az elõzõ fej. Sajnos tévedtünk. Úgy volt, hogy drive alaplapcsere, de Wadarr kicserélte a teljes driveot. Nála jól teljesített. Most hogy végre nálam a gép, reménykedve, hogy még jó ideig élvezhetem Forza 2ztem egy kicsit. Utána akarom betenni a Darknesst. 1 lemez kivételével nem olvas semmit. Ime egy 100%-ban selejt gép. Na így lehet megszívni.
Én meg pár ismerösöm meg még kitugya hányan, olyan helyröl vettük ahol a tuti megbizhato gépekböl hozattak be.
Ennyi a "titok"
Majd a tökéletes "Xbox360" gépet onnan lehet megismerni, ha más lesz eleve a külalakja. Ugyanis ezzel a szerencsétlen elrendezéssel soha nem lesz hüvösebb a gép belseje.
De tényleg csak arrol lehet hallani olvasni, hogy szar az xbox. Akkor mos mért huzzuk le mi is.
Na bevettem a nyugtatóimat. Leszedtem a Bioshockot. Mosmá elleszek egy darabig. 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
I went down,down,down
and the flames went higher.
And it burns,burns,burns
the ring of fire
the ring of fire.<#eplus2>#eplus2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ne haragudj én voltam a segg
hát te az m$-nél dolgozol vagy bérelnek téged az ilyen szaros ellemkampányolókkal szemben mint én is vok
na de mind1 is, azt azért nem gondolod, hogy akinek van doboza az nem szereti,sõt, de hát azért már elnézést, hogy léteznek még olyan emberek, akik nem feltétlen ülnek kusban és pillognak mikor így rántják ki a lóvét a zsebükbõl
és ismétlem, újfent megcsináltatom a mesterrel és most sem mint eddig sem fogom rá sajnálni a lét
úgyhogy te itt ne akard megmondani, hogy csak annak jár a játék élménye aki olyan mint te
ha még nem volt red ringed az csodálatos,szerencsés vagy, de ha lesz akkor még eszedbe se jusson, hogy szidd a csoda céget
- "Tervezek egy konzol vételét de nem tudom eldönteni hogy Ps3-at vagy Xbox-ot vegyek. Sokat hallani eröl a piros ledes meghibásodásrol. Ti mit tudtok róla? Valoban olyan megbizhatatlan a gép? Melyiket érdemes megvenni?"
Kérdezi ezt az Xbox topikban vazzz! A viz kiver föleg ilyen dög melegben!
Igazábol nem értelek....most vagy Xboxot veszel a maga "veszélyeivel", amit már mindenki tud hisz tele van a net, a Youtube meg a forumok piros ledes nyavajgással, Vagy nem vállalod fel a bizonytalan gépet nem veszel, vagy szétnézel a többi megbizhatobb konzol közt.! De biztos vagyok benne hogy te is tudtad vétel elött hogy zsákbakutya az X360!
Ha meg marad a téma, akkor meg az XBOX360 topikban kéne befejezni vagy egyböl törölni a ledes, melegedös, "szar ez a box" dumákat.
PL.: (Egy ember aki szereti a baraclekvárt, állandóan azt eszik. Viszont azt is tudja hogy hasmenése lesz töle. Ezért a lekvár mellé, mindig vesz egy csomag wc papirt.)
Na hát ugyan ilyen "értelmes" dolog ez a ledes panaszkodás.
lckrz.try.hu
nem értem,hogy miért nem változik már meg soha az emberek hozzállása a dolgokhoz,miért van egybõl fikázás
és a legszomorúbb,hogy a mai nemzedékek nagy része is akkora sötét gyökér,hogy fáj
tisztelet a kiv-nek
mert rossz reklám?vagy mi?mondom már 3x piros ledes,tehát nem jó!!!
nehogy már én kérjek elnézést mert egy kibaszott pénzsóvár cég lehúzza az emberek többségét
ha neked meg jó a géped akkor én mondom neked,hogy ûlj a kibaszott valagadon azt játszál
érdekes volt aki tudott normálisan válaszolni
a ps fanokat meg leszarom:
ps2-tõl hányok,ps3 egy kula,nincs is rá semmi értékelhetõ játék
egyetlen normális gépe a psp,ami van is nekem
tehát akkor bezárhatjuk a topikot csak gondoltam tartunk egy kis felmérést,de örülök,hogy neked eddig jó a géped...aztán majd csak figyelj hülyegyerek
2006 októberben vett gép.2006 februári gyártás a burkolaton lévõ adatok szerint.
Elsõ hirek után vettem rá egy nagyszerü külsõ hûtöt,asszem Nykoo vagy mi volt a neve.Ez kb 4 hónapig lehetett rajta,aztán egyszer csak megált és nem hütött tovább...Onnantól alap megoldással ment,egészen másfél hónapal ezelttig,mikoris elõször pár kifagyást produkált.Azán ezek egyre sûrûbek lettek,végül jött a 3 led.Wadarr féle javitás eszközölõdött rajta,most egy jó hónapja mûködik,felhúzott ventillátorokal,isten tudja meddig...
Véleményem szerint a 360 egy nagyon jó,nagyon erõs,nagyszerû játékokal megáldott gép,de ebbõl a szempontból egy alapvetõen elhibázott konstrukcio.A MS 3 éves garanciája már csak esõ után köpönyeg,még azoknak is akik eredeti játék használat melett igénybe tudják venni.
A topic meg szerintem nyugodtan maradhat,mindenki okulhat belõle és eldöntheti kell-e neki az aránylag olcsó gép (a tudásához képest),ezek mellett a veszélyek mellett.Nem az a megoldás hogy nem beszélünk róla...
A Ps3-asok esetleges beszólogatását meg szerintem mindenki tudja kezelni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha szar a géped, VEGYÉL PS-t. Ha jo, akkor meg ne izmozzá itt a piros leddel Ülj a seggeden oszt jáccá!
<#boxer>#boxer>
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
beolvassa még õket egyáltalán ? 😄