Californication (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
mi? dupla epizód volt? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Még az elsõ részt se láttam és most nézem, hogy kint van már a második is 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ForzaInter
Hát sztem fasza volt, nagyon hiányzott már Hank és a többiek faszságai.😄

Yo, Bitch!

hát igen, ez a téma ha eddig nem került elõ 6évadon át, miért pont most ... Na mindegy. Remélem jó lesz azért, nem sok olyan röhögõs rész volt benne mint eddig 😞

Szerintem jo volt ez,ez a kolok meg befog kavarni rendesen 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tutituti
ne vegyétek el a kedvemet :|

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jim Morrison
én attól tartok rossz évadon keresztül menõ szálat választottak a készítõk >.< Majd alakul valahogy, kicsit pesszimista vagyok a dologgal kapcsolatban, de majd meglátjuk.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

elég gyenge évadnyitó volt 😞

Jim Morrison
Ugye nem felejtettétek el?

Kemeny lesz a zaro evad ahogy elnezem. 😄

Hank Moody - sorozatszinesz-rakas jo no kozott akiket nem kene megdugni...lesz itt drama kerem 😄

Jim Morrison

es persze Rob Lowe is visszater 😄

ForzaInter
és Michael Imperioli is szerepelni fog az évadban.

Yo, Bitch!

7. evad vendegszereploje: Mercedes Masöhn

A második, majd a harmadik.

Epp most neztem ujra a 3-4. evadot,mar sulyos elvonasi tuneteim voltak.

Szerintem a 4. evad vitt mindent,szerintetek melyik volt a legjobb?

Jim Morrison

Jim Morrison

vagy össze kéne jönni a nõvel, és új életet kezdeni. /nem kúrni meg mindenkit, aki mozog/ vagy hagyni a francba... mind2ben lenne még szerintem egy 24 epizódra való. /az 2 évadnyi./

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ForzaInter
szeretem nagyon a sorozatot még mindig élvezhetõ számomra, de egy kicsit már kifulladt, és átmenet az egész önismétlésebe. várható volt ez a döntés, itt volt már az ideje.

csak nehogy elbasszák az utolsó évadot mint a Dexter-nél..

Yo, Bitch!

Jim Morrison
kövi évad lesz a final season 😞

az fasza...
ráadásul nem is januárban kezdik az új évadot leadni.

/wiki szerint legalábbis Spring 2014/

tutituti
😞((

Ne már.Ez maradt csak mint humoros sorozat

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ne mar!! 😞(

Se Dr. House,se ez....picsaba :'(

Fenrir
Még nem hivatalos, de úgy néz ki, hogy a hetedik évad lesz az utolsó.

Ez lesz a harmadik nagy búcsúzóm a Dexter és a Breaking Bad után 😞

A halál csupán a kezdet...

nigga you dont be fucking the same kind of crazy pussy as he be fucking SIR!

Hatalmas 😄

desigo
hehe Marilyn Mansonos rész adta <#nevetes1>
Min fog menni? az HBO-n? Van most az HBO-nak ez a GO szolgáltatása . Ismeritek?

[HUN]FaTaL
#393.

Ezt most nem vágom...
Nem múlt héten volt az évadzáró? Meg is néztem meg minden, de az IMDB a TVCountdown és a sorozat facebookja is azt mondja, hogy ma esete lesz(USA idõ szerint)
Most akkor mi van?

PSN ID:misi2mezei

bakker mennyivel jobb úgy, ahogy a filmben elhangzott... /utólag rájöttem, h megvan/

& thx a heard on tv-t is!

üdv

AntiHero
Hát igen ez a rész igen jó volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jaffa 2843
Ez? 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

srácok, melyik az a site, ahol az epizód zenéi megtalálhatók.
az Atticus féle lassúban lennék érdekelt...

köszi.

amúgy, én tuti tovább buszoztam volna, vagy már a 3-ik évad végén nem eresztem az asszonyt... így tényleg hülyeség...

Ettõl eltekintve számomra még mindig a legjobb sorozat és várom a következõ évadot!

killecske
Tudom h Hank és Karen közötti "szerelmi" kapcsolat az egyik alappillérje a sorozatnak de ez a mindegyik évadba "beleszeretünk" valakibe de a végén visszatérünk Karenhez és az a "minden út hazafelé vezet" szisztéma mér kicsit unalmas!
Tudom h csak fikció az egész sorozat de vajon melyik kontinensen van az h valakit szeretek de az összes utamba kerülõ nõt meghúzom és közbe néha már szánalmasan vágyakozok vissza Karenhez! A sorozatok nézõ általában azonosulnak a sorozat szereplõjével a Hankel való azonosulásból nekem nem az jön le h szereti Karent hanem az h Õ kefélhet mindenkivel meg rock and roll életstílus de Karen vegyen fel cölibátust mert ha õ kupakol valakivel nekem Hanknek betörik a feje! Ez nem szerelem!

Ettõl eltekintve számomra még mindig a legjobb sorozat és várom a következõ évadot!

[HUN]FaTaL
Mindegyik évad 12 részes volt.

[HUN]FaTaL
Kanadában már lement és a neten is kint van a 12. rész, az az évadzáró. USA-ban jövõhéten lesz (a super bowl döntõnél csúszott el egy héttel, ha jól emlékszem).

kommersz
jovoheten lesz az evadzaro

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

En is arra gondoltam,csak aztan elbizonytalanitott ez a befejezes. Nem ilyen szokott lenni.
Ez tul gyors volt 😞

[HUN]FaTaL
Elvileg a mai volt az évadzáró.

Sracok,lesz megegy resz vagy a mai volt az utolso?

Amugy ez a resz is jo volt. <#eljen>

bency
Szerintem mindegyik kurvajóóó rész volt😊
Fõleg a rehabon most is mekkora volt 😊)

:) Semmi okosság :P

LoSA
Ez a rész nekem nem jött be... Még mindig a repülõs rész volt a legjobb ebben az évadban nekem! 😊

killecske
Ez a rész tuti megint leveri a biztosítékot az egyháznál!

"Jézus szeret téged" <#taps>

Gondoltam erre en is,csak aztan nem sikerult. Beleneztem az elso reszbe,amit aztan vegigneztem es onnantol mar megb.szott az ideg jovohetig 😊

bency
Az kicsit vad volt azért,nem vagyok vallásos..én nagyon élveztem.De biztos van akinél kiüti a biztositékot 😊)

:) Semmi okosság :P

Count Adyn
Faith álma<#taps>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jim Morrison
+1
bár én azért mert erre már végképp nincs idõm 😄