Californication (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudja esetleg valaki, a sorozat hanyadik évad hányadik részében van a mötley crüe zenekar is benne?😊

sáláláláláááá

kommersz
otodik evad megy

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

ForzaInter
A 3. volt a leggyengébb, de az is bõven jó volt, csak a többihez képest volt gyengébb.. Ez a 4. szerintem is kurva jó..

Yo, Bitch!

bency
Szerintem kurva jó ez is 😊 Simán hozza a szintet...sõõt...

:) Semmi okosság :P

sztem simán leggyengébb évad.
bency
Jah,szerintem is,és mégis mindig rábasz....az idióta Tyler a hülye...megérdemelte,mondjuk kicsit sokat kapott már megint 😊) Várom a következõ részt...😄

ForzaInter
Szegény Hank.😞

Jó sokat fejlõdött amúgy.

Yo, Bitch!

kommersz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Charliet elegge sajnaltam,hisz most tenyleg nincs semmije "csaja" is gecizik,Hank is haragszik ra.Szerintem az lesz hogy Marcy rajon , hogy Stu megcsalta.Aztan osszefognak jonni meg Marcy es Charlie.Becca ismet utalja az apjat amiert tok jogosan tamad neki Tylernek.A Hank es Karen sztorija meg mar ismeros hisz mindig is "egyutt" lesznek ez most sem lesz maskent.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

[HUN]FaTaL
Fasza rész volt szerintem is. 😊 Az évadzáró még durvább lesz sztem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tutituti
Na ez aztán kurvajó rész volt!
Bonyodalom hegyek.Tipikus californication rész volt.jónak indul aztán totális szar.Imádtam!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ha észrevetted, volt pár év ugrás az idõben. ez bevett szokás a sorozatoknál.
valaki írta, h Hank egyre kevesebb nõt visz ágyba, ez nekem is feltûnt. ezt személyiségfejlõdésnek érzem, de közben charlie átvette Hank szerepét ezen a téren 😄 egy tál zabpelyhet is megkufircolna a kis kopasz 😄
Becca szerintem is a béka segge alatt van, nagyon ellenszenves a szerepe, vagy csak maga a színész aki alakítja. abszolút nem illik a képbe, ráadásul úgy néz ki még most is mint az elsõ évad elsõ részében...
Ez az, amire gondolsz?
na, ez az, amire egy percet nem érdemes pazarolni szerintem! <#ejnye1><#ejnye1>

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Áá, ez a bige Dyna lenne?
Nemár, kurvára ismerõs volt az arca, Gondoltam is rá hogy õ, de elhessegettem a gondolatot, ez a dagadt Zsíros luvnya nem lehet Dyna, erre tessék õ az, pff..

Ha már itt tartunk volt róla szó hogy Joey-nak is lesz egy Újabb sorozata amiben saját magát játszaná, avval mi a helyzet? már rég adásban kellett volna legyen.

a legnagyobb gáz az egészben az, h az utsó évadnál még én leragadtam vmi négercsávónál... nem tudom, h hogy jött képbe a tanár, akivel Karen anno kavart... /OK a 3-dik évados story az +van/... de, hogy az
5-dik évadra hogy bukkant fel... mikor vette el... blabla.

az elõzõ rész végén nagyon nem úgy tûnt, h K. boldog. Pont ezért töltötte Hanknél az éjszakát... amúgy tuti, h összefognak még jönni. legalábbis remélem...

más... Hank egyre kevesebbet kefél

Stifler's mum syndrome 😄

LoSA
Illetve meghízott. 😊 Az nagyon jó kis nõ volt! De már csak múlt idõben. <#rinya>

tutituti
azaz a joey tesója.nem rossz bõr volt akkor.most kicsit megöregedett.

LoSA
Van benne valamit amit mondasz... Ám szerintem ha valaki tényleg szereti a másikat, akkor jót akar neki. És mivel volt felesége jól érzi magát Batesy-vel, így jót akart neki, önzetlen volt. Nekem kifejezetten szimpatikus volt, amit csinált, csak nem úgy jött össze, ahogy akarta. Nekem a Joey-s táncoscsaj volt idegesítõ, ilyen nincs, hogy bemegy a házba, a kölköt a földre bassza, majd mindezekután Hank még elkezd vele piálni. Ez volt a nagy hülyeség szerintem.

nem értem, h a faszpinás csavónak miért kegyelmezett... ráadásul õ jött ki szarul egy olyan ügybõl, amihez semmi köze... most kb mindenki Õt utálja... Batesy meg megy iszik, aztán másnap kipihenten ébred és senki nem haraxik rá.... holott most épp õ a rosszfiú... és nem csak a piálás, hanem a pinálás miatt is...

LoSA
Hank-t? 😊 Most miért? <#kacsint>

nekem a Joey-s Jóbarátok spin-off-ból rémlik, mint Joey tesója... /akinek a Cool Túrás füvezõs kölyök volt a gyereke.../

ja... jó nagy állat lett...

mellesleg Hank-et picsán rúgnám most!

bency
Egy csöppet csak ,és erõsen bögyösebb lett 😊)

ForzaInter
bazmeg😄 akkor most már tudom honnét volt ismerõs a csaj, jól megöregedett azóta..

Yo, Bitch!

kommersz
Szerintem fasza resz volt.Erdekes volt latni egy regi sopranos karaktert jo par ev mulva. A Batsyt alakito szinesz szerintem hatalmas.
Kifejezetten tetszett ,hogy megemlitettek az egyik kedvenc karakterem.

ForzaInter
nekem az elõzõ rész nem jött be annyira, ez szerintem megint nagyon jó volt, ahogy az egész évad eddig.

Yo, Bitch!

LoSA
Nekem ez a rész nem tetszett... Talán egy-két rész volt, amit jót mosolyogtam, de valahogy most ez nem jött be annyira.

Whitesnake - here i go again 😄

killecske
Nem tudja valaki h a mostani rész végén szóló zenének mi volt a címe?

LoSA
Hogy ez a csaj mennyire jó... (rapper csaja!)

ForzaInter
ebben az évadban amúgy még elég kevés csajt dugott meg Hank😄

a csoki csajt meg a new yorki csajt.. más nem volt, jól emlékszem? elõzõ évadoknál ilyenkor már simán 10 felett szokott járni😄

szóval nem lehet azt mondani, hogy csak a szexrõl szól.

Yo, Bitch!

killecske
Miát én nagyon bírtam mindig megkavarta a dolgokat rendesen!
Egyetértek abba h Becca nem ép egy matyó hímzés!
De Karen és Hank egy beszívott éjszaka után csak egy ilyet tudtak összehozni! 😊

Mia-t elég volt a 4-dik évadig kibírni... a szörfös lemezrabló meg szerintem több motivációt nem ad hanknek, minthogy jól betépve Led Zeppelin 12"-esre megkúrja 😄 /amúgy én bírtam a csajt/

akit rühellek kezdettõl fogva az Becca... rettentõ rusnya... és számomra érthetetlen, h hogy lehetett õt választani erre a szerepre... (karakter okay, de nem lehet, h 2 ilyen embernek ekkora frankenstein gyereke szülessen! 😄)

én örülök annak, h nem lett egy divat sorozat... lehet a soxex miatt gondolják sokan azt, h vmi szar film lehet, aminek nincs más története, csak Hank meg a farka... hááát nagyon nem így van! 😄

bency
Miat én nem birtam annyira...nem hiányolom kicsit sem,persze hogy nem arról szól hogy minden nõt meghág,csak megkell látni benne,aki csak annyit lát benne,az inkább ne nézze😛

killecske
Mióta elkezdtem nézni a sorozatot nálam mindig a legjobbnak számított!
De az 5 évad alatt nekem Karen mindig szúrta a szemem valahogy nem illik bele a sorozatba.(mint színész) Valahogy mindig kitûnt a többi karakter közül gondolom ez a "varázsa" talán emiatt szereti Hank! (karaktert szeretem csak a színészt nem)
De kezdek néhány régen feltûnt karaktert hiányolni mint pl: surfer girl vagy Mia talán az õ karaktere hiányzik a legjobban!
Tényleg magával ragadó sorozat nem is értem miért nincs itthon nagyobb rajongó tábora?! Sokan csak azt látják belõle h Hank húzogatja a csajokat pedig annál többrõl szól!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bency
Hát ezzel a résszel elérte hogy a TOP1 legyen nekem a sorozat....megelõzve a Big Bang Theoryt,aminek szintén nemvolt még rossz része....de ez....magával ragad ez a sorozat.

ööö.... inkább ez lett volna a keresett dal 😊

tutituti
hivatalos facebook oldalon kértem segítséget és egy magyar srác el is küldte:

ha a vége zenére gondolsz.

reggel belekezdtem, de elkellett indulnom melóba, úgyhogy most pótoltam...

a vége meg...
Mi lehet a szörnyû hiba? hogy a faszpinás csávóval kötötte össze az életét? vagy h nem Hank-kel van...? (bár ez 1 és uaz.. szinte)csók nem volt... csak szeretet dózisra vágyott a csaj... innentõl kezdve meg csûrhetik-csavarhatják még egy ideig a dolgokat... tökre örülnék amúgy, ha visszaállna a családi felállás... bár akkor Hank sexmániákus énje egy idõre ellenne felejtve... azt meg ugye nem akarjuk

más. a zene jó volt... valakinek ötlet, h hol lehet elérni?

tutituti
Hatalmas rész volt szerintem.A vége meg...tátott száj.

bency
Igen,én is igy vagyok,ez és a Big Bang a legjobb sorozat ahol nincs rossz rész.

jajaja! jó ez a "feka" vonal... 😄
csajom nem ismerte a sorozatot... mondtam neki, h kötelezõ jelleggel meg kell néznie... bele is kezdtünk. elsõ évadot meg a másodiknak a 3/4-ét ledaráltuk vasárnap. annyira soxínû és soha nem unalmas kis sorozat ez, hogy simán csípném ha egy rész 48-50 perces lenne, meg ha az évad a 24-dik résznél érne véget...

és komolyan mondom, h az eddig nézett sorozataim közül ez az 1 az, ami soha nem okoz csalódást! /HIMYM is már csak árnyéka önmagának... etc/

bency
Nah ez nagyon nagy volt <#idiota><#idiota> Kurvára birtam hogy Samurai kommandós cuccba volt végig meg mikor megállitotta a srácot.

wááá! az egyik legjobb rész volt! még mindig azt mondom, h a Californication a sorozatok közt No1. (megosztva a helyet a twin peaks-szel + az X-Files-szal... szvsz)

ForzaInter
ez a rész is kurvajó volt.

a vacsora rész mekkora volt már..😄
ennyi beteg állat perverzt egy asztalnál😄
runkle meg😄😄

nagyon jó szerintem idáig ez az évad.

Yo, Bitch!

bency
Jah van xD

bency
Csak lenne felirat😛

artschi
jó rész volt ez is 😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

bency
Megan Good ot énis csipem 😄

Jim Morrison
én még csak az elsõt láttam :/ de jó lesz ez érzem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/