Californication (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sáláláláláááá
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Yo, Bitch!
:) Semmi okosság :P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Bonyodalom hegyek.Tipikus californication rész volt.jónak indul aztán totális szar.Imádtam!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
valaki írta, h Hank egyre kevesebb nõt visz ágyba, ez nekem is feltûnt. ezt személyiségfejlõdésnek érzem, de közben charlie átvette Hank szerepét ezen a téren 😄 egy tál zabpelyhet is megkufircolna a kis kopasz 😄
Becca szerintem is a béka segge alatt van, nagyon ellenszenves a szerepe, vagy csak maga a színész aki alakítja. abszolút nem illik a képbe, ráadásul úgy néz ki még most is mint az elsõ évad elsõ részében...
na, ez az, amire egy percet nem érdemes pazarolni szerintem! <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Nemár, kurvára ismerõs volt az arca, Gondoltam is rá hogy õ, de elhessegettem a gondolatot, ez a dagadt Zsíros luvnya nem lehet Dyna, erre tessék õ az, pff..
Ha már itt tartunk volt róla szó hogy Joey-nak is lesz egy Újabb sorozata amiben saját magát játszaná, avval mi a helyzet? már rég adásban kellett volna legyen.
5-dik évadra hogy bukkant fel... mikor vette el... blabla.
más... Hank egyre kevesebbet kefél
ja... jó nagy állat lett...
mellesleg Hank-et picsán rúgnám most!
Yo, Bitch!
a csoki csajt meg a new yorki csajt.. más nem volt, jól emlékszem? elõzõ évadoknál ilyenkor már simán 10 felett szokott járni😄
szóval nem lehet azt mondani, hogy csak a szexrõl szól.
Yo, Bitch!
Egyetértek abba h Becca nem ép egy matyó hímzés!
De Karen és Hank egy beszívott éjszaka után csak egy ilyet tudtak összehozni! 😊
akit rühellek kezdettõl fogva az Becca... rettentõ rusnya... és számomra érthetetlen, h hogy lehetett õt választani erre a szerepre... (karakter okay, de nem lehet, h 2 ilyen embernek ekkora frankenstein gyereke szülessen! 😄)
én örülök annak, h nem lett egy divat sorozat... lehet a soxex miatt gondolják sokan azt, h vmi szar film lehet, aminek nincs más története, csak Hank meg a farka... hááát nagyon nem így van! 😄
De az 5 évad alatt nekem Karen mindig szúrta a szemem valahogy nem illik bele a sorozatba.(mint színész) Valahogy mindig kitûnt a többi karakter közül gondolom ez a "varázsa" talán emiatt szereti Hank! (karaktert szeretem csak a színészt nem)
De kezdek néhány régen feltûnt karaktert hiányolni mint pl: surfer girl vagy Mia talán az õ karaktere hiányzik a legjobban!
Tényleg magával ragadó sorozat nem is értem miért nincs itthon nagyobb rajongó tábora?! Sokan csak azt látják belõle h Hank húzogatja a csajokat pedig annál többrõl szól!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ha a vége zenére gondolsz.
a vége meg...
más. a zene jó volt... valakinek ötlet, h hol lehet elérni?
csajom nem ismerte a sorozatot... mondtam neki, h kötelezõ jelleggel meg kell néznie... bele is kezdtünk. elsõ évadot meg a másodiknak a 3/4-ét ledaráltuk vasárnap. annyira soxínû és soha nem unalmas kis sorozat ez, hogy simán csípném ha egy rész 48-50 perces lenne, meg ha az évad a 24-dik résznél érne véget...
és komolyan mondom, h az eddig nézett sorozataim közül ez az 1 az, ami soha nem okoz csalódást! /HIMYM is már csak árnyéka önmagának... etc/

a vacsora rész mekkora volt már..😄
ennyi beteg állat perverzt egy asztalnál😄
runkle meg😄😄
nagyon jó szerintem idáig ez az évad.
Yo, Bitch!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!