Californication (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Példakép a személyiség, akit játszik David Duchovny, ha egy cseppnyi lazaság átcsöppenne belém, boldog lennék. 😊
Nem felejtem, mikor az új Porsche-t ellopják, az új irományával (ami ugye...) együtt, akkor reagáláskép csak rágyújt egy cigarettára és szép lassan elsétál. 😄
Na meg hogy az elsõ részben szétütik a lámpáját és a 3. évad végére is ugyanolyan. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
várom már én is a 4-est! sztem elõtte ledarálom még1x, h mindenre emlékezzek! 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Original Air Date—10 January 2011
komoly? <#szomoru1>#szomoru1>
\"You are fucking crazy people!\"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Egy hedonista whiskey ivó író sosem fogja kicserélni az izzóját a kocsiján, amit meg sosem fog lemosni😊
3 nap alatt daráltam le a sorozatot /meló miatt, amúgy láncként néztem volna/
van pár dolog, ami nem tetszik!
Becca -> 2 ilyen embernek hogy születhet ekkora undorító lánya!
Mia -> vmi szebb nõt is választhattak volna erre a szerepre!
Epres Attila -> vhogy nekem Mulder ügynökhöz csak a Karcsi hangja illik... ezért néztem felirattal mind 3 évadot!
Charlei Runkle -> a 3 évad alatt olyan szintû bóvli emberré redukálódott, h <#vomit>#vomit>
idegesít, h a porsche mindig retkes, és hogy azt a lámpát nem lehet kicserélni.
egyébként a legdurvábban jó sorozat, amit mostanában láttam! (és tényleg jó, h eddig nem kezdtem bele, mert így legalább nem 12 részenként vártam volna hónapokig az új évad érkezését!)
egyébként tegnap S308 nekem is betette a kaput! 😄
so... remélem lesz folytatás!!!
Happy Fuckin' Nu Yea' All!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Mondjuk értem, hogy Karen kiakadt, de Moody tényleg nem tudta, hogy 16 éves a csaj, most minden muffnak le kéne ellenõriznie a személyijét, hogy biztos elmúlt -e 18 éves? Btw Amcsiban hogy vannak a törvények? Ott 18 év alattit nem dughatsz meg vagy mi?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
És Hanknek is muszáj még Karen en kívûl más nõket is kettyingetni,h tovább folyjon a sorozat.. persze én is szomorú voltam, érdekes lenne, ha egy ideig NY ban zajlódott volna a sorozat, de gondolom ez nem lehet, mert brutális költségekbe kerülne.
Sajnos személyesen tudom igazolni hogy ha kapcsolatba kerülsz egy rosszindulatú de kimondottan csinos nõvel, akkor kur.. nagy szarban vagy.És nincs szükség rá hogy bármi rosszat tegyél, a baj utolér így vagy úgy...
De amúgy nem értem miért akadt ki Karen a végén? Már mint gondolom, hogy mit mondott neki Hank de nem értem azt a veszekedést a végén!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder