Halo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lentebbi vitához meg, a kis lények szerintem is marha jó hangulatot adnak a játéknak😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Töltsük le az internetet!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Igazából egy kérdésem lenne. Van ugye a Theater mód. Na az a baj, hogy én ott nem tudom, hogy hogyan tudnám a saját videóimat vágni. Amikor nézem, csak elõre lehet tekerni, de azt is csak gyorsított lejátszással, vissza egyáltalán nem, valamint a record gomb is le van tiltva. Hol tuzdom ezeket elérni?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
107 cm-es hd tv-n játszanék, ami támogatja az 1080p-t, az xbox ezen a beállításon van, de ez a game tök kockás nekem. az egyik borítón én csak 720p-s támogatást láttam. Valóban nem támogatja az 1080-at? :S
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Mellesleg kurvajó ez a terepasztal,láttam róla a dokut amikor készítették ^^
PSN ID.: Beegabor
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
fogalmam sem volt arról mit jelent,csak annyi ellenszenves kockafejû fórumlakó van szerte a neten hogy alapból(sajnos)ezt vettem le)
thx még1x
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
azért annyi illem se szorul egyes emberekbe hogy válaszoljanak...azt hittem egy játékspecifikus fórumon ilyet csk lehet kérdezni,nem warezról kérdeztem:CCCC
de fikázni meg leszólni az megy
további szép jó napot
nomeg a szornyek a robotok a kurva nagy ellensegek.. kircsi volt nagyon... halo 3 se rossz.. csak kozelsem annyira isten...
a választ meg köszi😄😄😄
az világos hogy a lépegetõ pókokra fel kell ugrani és úgy kinyirni,de van egy pálya ahol kettõ van és az istennek sem tudok átugrani rájuk azokról a feéhr emelkedõkrõl?
van más megoldás vagy csak én bénázok?
Szerintem azok kurvaaranyosak, nagyot dobnak a játékon ahogy ott menekülgetnek 😊 Fõleg amikor van a környéken egy keményebb ellenfél és azt kinyirod és benyögûk hogy Oh he's dead... és feltett kézzel rohangásznak leföl... eddig tart a moráljuk 😊 GOW tényleg nagyon állat, ellenben Lost planet nekem nem tetszett.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nekem tetszik Half Life 2 után a legjobb fps.
A "hubaz" ellenség a 2-3 pók. amit nem hiszem hogy elsöre rögtön tudtad hogy kell teljesen kinyirni! A Lost Planetben meg idöre kellet mindent megcsinálni vagy keresni kellett "automatát" vagy mit ezzel ment el a koncentrácio. Itt legalább szabadabban mozoghatsz nincs semmiféle számláló.