Midnight Club: Los Angeles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
Én még csak nemrégiben kezdtem elkezdeni játszani ezzel a játékkal, de végre egy játék ami negy egy hetes elfoglaltság.
Csak pár dolgot nem értek.
A cheat kódókat lehet használni a játékban csak akkor nem tudok pénzt keresni? A rep pontok mire jók?

AntiHero
csak a DLC jönne már...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

stockhouse
megvettem és egy ideig ki sem bontattam, most elkezdtem tolni, és az elején gondoltam eladom mer nem fogott meg, aztán gondoltam elkezdek játszani vele egy kicsit majd eladom, de idõvel egyre jobb lett, végül is nehéz is meg nem is, mert ha ütközök egy nagyon akkor is vissza lehet hozni a versenyt, sõt, annál jobb, mert ha végig vezetek akkor "csak"<#bee1> a forgalmat kell figyelni, amúgy sztem nem is lehet nagyon elhúzni de lemaradni se annyira, csak a kezdeti nehézségeken kell túlmenni. összességében jó autós játék, pénzt is könnyû szerezni, ha furikázol meg pénzért versenyzel és a zenék is jók, ami még nagyon tetszik a kamera, ami szintén izgalmasába teszi, bár a fõszereplõ kicsit személytelen, de ez egy jó kis autós játék.

PSN ID: jay-jupiter

it was just a planned date =)

AntiHero
Nem is jött:S

DLC is planned for release on January 29th

coming' soon =)

rastaman
nézzél róla videókat és döntsd el, hogy neked tetszik-e

trogerzsiger
Jó játék?

Hibásan került ki, még aznap törölték a Live-ról.

upacukafundalukafundakávékamaduka

rastaman
hi!
a flag-es acsikat ki lehet boost-olni barátokkal? ha igen van rá jelentkezõ? 😄

AntiHero
"Egyébként kint van a DLC, ingyen tölthetõ."

holl? Mer LIVE-on nincs az biztos.

Live nélkül nem fog menni. :/

Ja, hát akkor ennyi.

Úgy hogy Flashelve van a gépem
Már hogy ne lenne Live-od?

Display tehát hogy ha nincs Live-om akkor nem is birom majd megszerezni,bocs a kérdésért csak nem nagyon vágom viszont nagyon tetszik a verda
A cruising time szerintem nem üldözési idõ, hanem "mászkálás" a városban. Egyébként kint van a DLC, ingyen tölthetõ.

Hi!

Audi R8 unlock-hoz regisztrálnod kell a socialclub.rockstargames.com-on.
Mindenféleképp meg kell adnod az XBox Live account-odat, és ezt követõen
kell teljesíteni az alant olvasható 12 feltételt: (a Driving License menüpont alatt láthatod, hogy állnak a dolgok)

"Cash: 1.000000 (gyûjts össze 1 milkót)
Drive: 5000 miles (vezess 5000 mérföldet)
Consecutive Wins: 25 (nyerj 25 versenyt anélkül hogy vesztenél 1x is!)
2 Wheel of Distance: 10 miles (10 mérföld kétkeréken kocsival)
Wheelie Distance: 15 miles (15 mérföld egykeréken motoron)
Time Cruising: 25 hours (Üldözési idõ legyen 25 óra)
Total Special: 5000 uses (Speciális képességek használata 5000x)
Jump Distance: 25 miles (25 mérföld ugratási távolság)
Career Wins: 350 wins (350 gyõzelem karrier módban)
Cars Destroyed: 250 wrecked (törj össze 250 autót)
Opponents Hit: 1000 hit (1000 koccanás az ellenféllel)
Objects Hit: 10000 hit" (1000 objektum összetörése)

Ezeknek a nagyrésze könnyedén megszerezhetõ/elérhetõ. A végére érdemes hagyni a Consecutive Wins-t mert ha elvesztesz egy versenyt is, akkor az lenullázódik."

sziasztok új vagyok itt pár hozzászolást elolvastam de nem nagyon értem ha szeretném az AudiR8-ast akkor regisztrálni kell a neten? és akkor utánna hogy lesz meg, azt értem mit kell teljesiteni de kell hozzá Live is és ha kell nekem meg nincs akkor sosem lessz meg?A választ elörre is kösz
Egy kis kiegészítés:

A South Central Upgrade Map ingyenes lesz (új térkép), azonban a South Central Content Pack fizetõs DLC formájában fog megjelenni. (Az utóbbi fogja tartalmazni a korábban említett feature-öket: új single mission-ök, új autók ill. motorok (!), zenék, és karakterek.)

Attila8805
Már rég<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Sorry😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Kint van!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Jövõre érkezik az elsõ ingyenes DLC a Midnight Club Los Angeles X360-as kiadásához, South Central Upgrade Map címen. A terület az eredeti játék 1/3-a lesz megközelítõleg.
Új térkép, új single mission-ök, új autók ill. motorok (!), zenék, és karakterek. Az alábbi helyszínek biztosan szerepelni fognak: Exposition Park, USC campus, Shrine Auditorium, Crenshaw Plaza, L.A. Memorial Coliseum, 105 Freeway.
Külön érdekesség hogy elsõ alkalommal lesz lehetõség SUV-al nyomulni a sorozat történetében.

more info @ www.xbox360achievements.org

www.rockstarwatch.net

"Rockstar has released an update for Midnight Club: Los Angeles today for both the Xbox 360 and PlayStation 3 systems. The patch brings some AI balance on both consoles. The 360 version of the update includes support for leader boards for tournaments, better multiplayer match searching, and the much wanted streaming and performance fixes."

Nem hiszem, szerintem csak Live-ról lehet letölteni.

esetleg offline nem lehet letölteni?, mert bannolt a gépem

Midnight Club Los Angeles Update Released.

Rockstar Games has announced the availability of a title update for its racing game sequel Midnight Club: Los Angeles. Available for both the PlayStation 3 and Xbox 360 versions of the game, the patch offers improved AI that dynamically adjusts to the user skill level -- many reviews noted the game was incredibly difficult.

The Xbox 360 patch also adds extra leaderboards for tournaments through the Rockstar Games Social Club, improved multiplayer match searching, and "upgraded streaming and performance".

Available from Xbox Live / PS Network 😊

Ha valaki eddig túl nehéznek érezte a játékot akkor az update letöltése után másképp lesz😉 Peace!

rayx
Sziasztok!!

Megszeretném kérdezni hogy lehet a Midnight Club Los Angeles-ben Xbox360-on Wireless Racing Wheel 2 kormányt használni. Elörre is köszönöm a segitséget. 😊

Nehéz AZ éleT!

Ezt a Garage-ban tudod csak amikor lecseréled a gyári alkatrészt. (Szinte minden autónál mûködik a dolog).

A Gallardo és a Murcielago (Dub Edition)egyébként légterelõvel rendelkezik és menet közben aktiválja önmagát automatikusan. De az más.

Csõ láttam ez egyik elõzetesbe hogy a gallardo spyder tetejét ki lehet nyítni és zárni. a kérdésem az hogy mely gombbal/gombokkal tom ezt elérni?

Köszi a segítséget =)

Santa Monica Pier Webcam @ Lost Angeles

Ismerõs ez a hely valahonnan😊

Hi!

Külön-külön lehet elérni a szinteket, sorrend nincs tehát mindegy hogy mit csinálsz meg elsõre ill. másodikra. Az Xbox360achievements.org MCLA forumban vannak tippek. Az 5000 mérföld egy kicsit sok, de a legfrusztrálóbb talán a 25 consecutive wins 😊 A 350 career wins szintén nem kevés, de pár nap alatt el lehet érni.

1st / C: 04/12 - Hydraulics/Airbag
2nd / B: 08/12 - TIS Modular Rims
3rd / A: 12/12 - Audi R8

Helo4
Azt kérdeznám hogy ugye van az A,B és C szint.Azt kérdezném hogy ezt a hármat egyszerre kapod meg vagy külön,És ha külön mikor?Hány teljesített küldetésbõl a 12-bõl?
Köszönöm!

Egy pár helyszín a játékból...
A Chateau Marmont Hotel azért is emlékezetes, mert ha jól emlékszem akkor itt cserélt gazdát 1 millió dollár a story végén 😊

A második képen a Mullholland Drive kanyarulata és végül a West Hollywood-ban lévõ Viper Room bejárata.

Mázlista 😉

[/img]

Megvan az Audi R8 =)

Szorosan nem kapcsolódik a MC:LA-hez de érdekes cikk Dan Houser-el a Rockstar Games egyik alapítójával:

http://weblogs.variety.com/the_cut_scene/2008/04/dan-housers-ver.html
ITT

de nem szoktam használlni

hehe nekem meg van mind 😉

Ez egy "öntörvényû Rockstar Game" =) Ez ilyen...

A nehézségi szintet csak Arcade módban lehet állítani, és ott a cheat-ek is használhatóak, ha összegyûjtötted a Rockstar-os hordókat.

Unlimited Nitro: 10 barrels
Never Damage Out: 20 barrels
Unlimited Special Abilities: 30 barrels
Top Down View: 40 barrels
No Police: 50 barrels
No Fines: 60 barrels

Hát hogy jó munka az kétségtelen: komoly belsõ nézet, komoly grafika, mégsem olyan mint az nfs, hogy 250 el beveszel egy hajtûkanyart, de néha, mikor már 5-ödjére indítom el a versenyt és még midig beelõznek a cél elõtt olyankor elmegy az egésztõl a kedvem. Legalább beletehettek volna valami nehézségi szint állítót.

Tényleg nehéz, ezt elég sok helyen szóvá tették a Review-kban is, de legalább nem 3 napig tart mire végigtolja az ember és kihívás szempontjából sem elhanyagolható. Míg az EA évente kiad egy NFS-t addig a Rockstar San Diego minõségi munkát tesz le az asztalra "jó munkához idõ kell" alapon.

Amúgy csak szerintem nehéz ez a játék? ahhoz képest, hogy árkád nem könnyû.

Hitm@n
Köszi szépen, sokat segítettél! <#eljen>

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Driving Test @ R* Social Club

A 12 feltétel aminek teljesülnie kell:

Cash: 1.000000 (gyûjts össze 1 milkót)
Drive: 5000 miles (vezess 5000 mérföldet)
Consecutive Wins: 25 (nyerj 25 versenyt anélkül hogy vesztenél 1x is!)
2 Wheel of Distance: 10 miles (10 mérföld kétkeréken kocsival)
Wheelie Distance: 15 miles (15 mérföld egykeréken motoron)
Time Cruising: 25 hours (Üldözési idõ legyen 25 óra)
Total Special: 5000 uses (Speciális képességek használata 5000x)
Jump Distance: 25 miles (25 mérföld ugratási távolság)
Career Wins: 350 wins (350 gyõzelem karrier módban)
Cars Destroyed: 250 wrecked (törj össze 250 autót)
Opponents Hit: 1000 hit (1000 koccanás az ellenféllel)
Objects Hit: 10000 hit" (1000 objektum összetörése)

Ezeknek a nagyrésze könnyedén megszerezhetõ/elérhetõ. A végére érdemes hagyni a Consecutive Wins-t mert ha elvesztesz egy versenyt is, akkor az lenullázódik.

Hi!

Widebody kiteket automatikusan unlock-olja a játék ha minden egyes kategóriában (tuner/luxury/muscle/exotic) lenyomsz egy meghatározott versenyt. A motoroknál (bike) ilyen nincs. Javaslom hogy fuss egy jópár kört az autópályán és keress egy zöld kategóriás (easy) drivert akit könnyedén le tudsz nyomni. Ha majdnem mindig elsõ vagy akkor rövid idõn belül meglesznek a kit-ek. (errõl egy felugró ablak fog tájékoztatni) Sima ügy.

Driving Test:
socialclub.rockstargames.com (regisztrálni kell, és meg kell adni az XBL/PSN ID-t. Ezután tudok check-olni hogy hogyan állnak a dolgok.)
3 Driving License van, C,B,A. Ezek az alábbi feature-öket adják:

"C: 04/12 - Hydraulics/Airbag
B: 08/12 - New Rims (Spinners)
A: 12/12 - Audi R8

A 12 feltétel aminek teljesülnie kell:

Cash: 1.000000
Drive: 5000 miles
Consecutive Wins: 25
2 Wheel of Distance: 10 miles
Wheelie Distance: 15 miles
Time Cruising: 25 hours
Total Special: 5000 uses
Jump Distance: 25 miles
Career Wins: 350 wins
Cars Destroyed: 250 wrecked
Opponents Hit: 1000 hit
Objects Hit: 10000 hit"

Hitm@n
Sziasztok!

A widebody kit-eket hogyan lehet megszerezni? Azt olvastam vhol, h. valami Vehicle Stat Rep.-et kell felnyomni fullra, aztán bejön, de ilyen nem láttam sehol. Ebben tudna valaki segíteni?

Ja, az a Driving Test az micsoda? 😊

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Sziasztok!
Hát nemtudom hogy a francba lehet elmenni akár 75%-ig én még csak 35%-nál járok de már vagy 2 hete játszom.Én nem értem.Azért is Vettem meg a játékot mert gondoltam benne van az R8 erre meg ezt a sok szart megkell csinállni beszarás.Segítsetek hhogfy tudnám gyorsan tovább vinni mert én nemtudom hogy ti hogyan tudjátok elvinni odáig ez hihetetlen.