Alaplap készítés!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát mondjuk szerintem Magyarországon sehol se tudnál megcsinálni egy mai csúcs alalapot.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Olyanom nekem is van multivibrátoros led. Iskolában csináltuk.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ZilogR
jobb lenne 286/287-es procikból szuperszámítógépet építni. egyenként modellezné egy áramlásban a vízmolekulákat és közben ezerrel konvertálna avi-ból divx-be.

amolyan Connection Machine otthon

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

rvn
Ha uyg van nekem is dobjatok már össze egy lapot meg ha ugy van procit is meg vgat is meg ramokat is

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

egy LED-ekbõl álló sor, ahol mindig egy darab LED villan fel, utána pedig a következõ, azaz a soron "végigfut a fény"

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

hunbasser
hááát,csak azt tudom mondani,hogy...hajrá! 😊

ha kész lesz,szólj 😄

ReaL MaDRid x siempre

Petka
egy egyszerû két ledes multivibrátort inkább... <#idiota>

Super Saiyan
mi az a futófény?

>:C

MM2
köszi

nem kell futófény, áááá. elõbb méretezzen egy differenciálerõsítõt...

MM2
nem fiatalabb vagyok

Brolly28
ha ezt visszafele csinálod akkor akkor kész az alaplap

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Super Saiyan
azmiaz?

>:C

Életkor: 25-30 között

ez most komoly?

uhh..dege@ibuta vagy..XD

Nemhinném, hogy tudsz pl striker extreme alaplapot csinálni az otthoni ketyeréidbõl...
Am ezt otthon szerintem lehetetlen lenne csinálni.

MM2
gondoltam olyanra is 😄

artschi
szerintem alapítsd meg az Intel 2 céget, és akkor már tudsz alaplapot csinálni...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MM2
olyat honann lehet bószerezni :F

HTS s3rg1nh00
paszmekk...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Petka
Egy nyákja több rétegbõl áll. Kétlem, hogy neked vannak cuccaid hozzá...

MM2
OFF: amúgy összereaktam egy ma egy 486 DX-est 50 mhz DX2 proci
ON: vannak cucccaim hozzá,

Pheel
Én anno csináltam futófényt. Akkor nekem már szabad alaplapot is? :-P
MM2
vannak az alaplaphozz alkatrészeim 😄

vegicsek
Elõször próbálj meg egy ledes futófényt csinálni, aztán rájössz, hogy nem is olyan egyszerû ez az elektrotechnika...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

MM2
Sziasztok!
Hogyan lehet alaplapot készíteni? Meg kérdeztem Kandurexet, hogy nyithatok-e ilyen topikot, és azt mondta, hogy ha nincs ilyen akkor nyithatok.

← ElőzőOldal 2 / 2