Itt a világ első Blu-Ray kamerája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"És 1/100 másodperc az neked hol lesz nem homályos? Fõleg, ha egy focimeccsrõl beszélünk, ahol rohangál mindenki."
Nem mondtam hogy 0.01 s zaridot hasznaljunk en 100 frame/s beszeltem.
A 0.01 s zarido az tul nagy lenne.Gondolom 0.0001-0.00001 s kene hasznalni legalabb,hogy szep allokepeket kapjunk.
Nem mondtam hogy 0.01 s zaridot hasznaljunk en 100 frame/s beszeltem.
A 0.01 s zarido az tul nagy lenne.Gondolom 0.0001-0.00001 s kene hasznalni legalabb,hogy szep allokepeket kapjunk.
Na jo,gondolom te 1/100 1/1000 formatumban ertetted a zaridot,en meg valoban idore gondoltam 0.01 s 0.001 s. Igy ertetem a minel kisebb zaridot.
". Alacsonyabb záridõnél mosódik el a kép, ott nehezebb szebb lassítást elvégezni. HD filmezésben jártas vagyok. Kérdezz bátran."
Hat ha meg zarido miben letevel sem vagy tisztaban akkor egy kisse erositeni kene azt a jartasagot.
Hat ha meg zarido miben letevel sem vagy tisztaban akkor egy kisse erositeni kene azt a jartasagot.
Ja igen: Egy 8cm-es Blue Ray lemeznek mennyi a kapacitása? 4-6 Gigabyte? És mennyi az ára? mekkora helyet foglal el. Karcolodik.
Nem ér egy kalap kakit se...
Már a DVD iros is gáz. Miért? Nagy az energiafelhasználása,fokozottan érzékeny a rázkodásra. Ráadásul a lemez pörgésének a zaja is (biztos)belehallatszik a felvételbe. Az iró miatt nehéz.
Kiváncsi vagyok az aksia mennyit birhat???
Sokkal többet érnek az SD kártyára irós kamerák. Egyre olcsóbbak az SD memcsik. Sokat bir az akkumláturok, és annyival olcsóbbak a Blu ray nél, hogy az árkülönbözetbõl veszel néhány 4-8 Gigabyteos mem kártyát. Egy nyaralásra bõven elég. Ráadásul ha szükséges egy laptopon egybõl kiirhatod DVD-re, ami OLCSÓ.
Már a DVD iros is gáz. Miért? Nagy az energiafelhasználása,fokozottan érzékeny a rázkodásra. Ráadásul a lemez pörgésének a zaja is (biztos)belehallatszik a felvételbe. Az iró miatt nehéz.
Kiváncsi vagyok az aksia mennyit birhat???
Sokkal többet érnek az SD kártyára irós kamerák. Egyre olcsóbbak az SD memcsik. Sokat bir az akkumláturok, és annyival olcsóbbak a Blu ray nél, hogy az árkülönbözetbõl veszel néhány 4-8 Gigabyteos mem kártyát. Egy nyaralásra bõven elég. Ráadásul ha szükséges egy laptopon egybõl kiirhatod DVD-re, ami OLCSÓ.
miért a 8 centis lemez szerinted nem fér bele egy 12 centis tálcába?
Átmásolom a winyójára és onnan meg felteszem a gépre. Ennyi. Ha már ilyen vidkamerát vennék nem sajnálnám a drágább beépített winchesterest megvenni.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
És mit kezdesz a 8 cm es Blue Ray lemezzel amit kiirsz?
Ugyanis csak 8 cm es lemez fér bele 😊
Ugyanis csak 8 cm es lemez fér bele 😊
Baromi ronda ez az új dizájn!
És 1/100 másodperc az neked hol lesz nem homályos? Fõleg, ha egy focimeccsrõl beszélünk, ahol rohangál mindenki.
Starcraft + Diablo III - esemve
Amúgy maga a kamera teccik!!! 😊 Igaz consumer kategória, de tecik! 😊)
www.digimomentsvideography.com
Huhh Duke spanyolviasz feelingem van!!! 😊)))
Badarságokat írsz, a HD kamera minden állóképe kifogástalan, de magasabb záridõnél. Alacsonyabb záridõnél mosódik el a kép, ott nehezebb szebb lassítást elvégezni. HD filmezésben jártas vagyok. Kérdezz bátran.
Badarságokat írsz, a HD kamera minden állóképe kifogástalan, de magasabb záridõnél. Alacsonyabb záridõnél mosódik el a kép, ott nehezebb szebb lassítást elvégezni. HD filmezésben jártas vagyok. Kérdezz bátran.
www.digimomentsvideography.com
Dehogynem.A tobb kepkockahoz szuksegszeruen kisebb zarido kell,a kisebb zarido pedig kisebb bemozdulast eredmenyez.Persze alacsony frame szamnal is lehet kis zaridot hasznalni,de akkor meg a mozgo kep fog benan kinezni.Darabos lesz mert hianyzik a mozgas informacio a kepekrol(motionblur).A jatekokban is ezert van szukseg minimum 60-100 framre/s mert ott tokeletes allokepek vannak,motionblur nelkul.Szoval ha kicsi a zarido akkor muszaly novelni a frame szamot,ahhoz hogy a kep folyamatosnak tunjon.
Már nem azért, de nagyobb frame rate-tõl nem lesznek kevésbé homályos képkockáid, max tobb homályos képkockád.
"HD-t tudó tévén nézve érdekes lehet a felbontás, szvsz."
Persze biztos szebben mutat egy hd felvetel,de annal inkabb,kene a nagyobb frame szam.Mert mit erunk a nagyobb felbontassal,ha kepkockak kulon kulon homalyosak es a reszleteket nem igazan lehet kivenni mar a kozepesen gyors mozgasoknal sem.
Es ugy altalaban a tv-ben is tok jo lenne mondjuk egy futbal merkozes,jeleneteit,ugy visszanezni,hogy lassitasnal tenyleg latni lehesen hogy mi tortent,ne pedig csak homalyos allokepek sorozatat nezni.
Persze biztos szebben mutat egy hd felvetel,de annal inkabb,kene a nagyobb frame szam.Mert mit erunk a nagyobb felbontassal,ha kepkockak kulon kulon homalyosak es a reszleteket nem igazan lehet kivenni mar a kozepesen gyors mozgasoknal sem.
Es ugy altalaban a tv-ben is tok jo lenne mondjuk egy futbal merkozes,jeleneteit,ugy visszanezni,hogy lassitasnal tenyleg latni lehesen hogy mi tortent,ne pedig csak homalyos allokepek sorozatat nezni.
és Japánban szerintem már nem lehet olyan tévét venni, ami nem HD.
HD-t tudó tévén nézve érdekes lehet a felbontás, szvsz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"akár 1 órányi felvételt rögzíthetnek a legnagyobb 1920 x 1080-as felbontásban, illetve körülbelül kétszer ennyit 1440 x 1080 felbontás mellett."
Ez nem tul erdekes,a mostani kamerak boven eleg jo minosegu felvetelt csinalnak.Sokkal erdekesebb volna ha mondjuk a kepkocka szam novelesere volna lehetoseg.Peldulne lehet 100 frame/s -os felvetelt rogziteni.
Ez nem tul erdekes,a mostani kamerak boven eleg jo minosegu felvetelt csinalnak.Sokkal erdekesebb volna ha mondjuk a kepkocka szam novelesere volna lehetoseg.Peldulne lehet 100 frame/s -os felvetelt rogziteni.
De kafa lenne egy ilyen nekem! 2MPixeles videó, jó látni, hogy fejlõdik a technika...
Japánban elvileg már kapható.
190 000 yen a HDD-s és 160 000 yen a sima BD diszkes változat. Az olyan 300 és 250ezer Ft.
190 000 yen a HDD-s és 160 000 yen a sima BD diszkes változat. Az olyan 300 és 250ezer Ft.
aaaaaaaaaaaaaa de durvák ezek a japók.
usaba még 10 évet gondolkoztak volna rajta hogy huha megéri ez nekünk költségvetési szempontból, hogy meglesz-e a +1000% -os haszon mert ha nem, akkor várnak még 60 évet vele.
usaba még 10 évet gondolkoztak volna rajta hogy huha megéri ez nekünk költségvetési szempontból, hogy meglesz-e a +1000% -os haszon mert ha nem, akkor várnak még 60 évet vele.
Igen, de szerinted hányszor lesz drágább egy (egyébként is csillagászati összegekbe kerülõ) Blu-Ray írónál ?!
Ez nagyon király! Ráadásul ha felmásolsz a géprõl videót a winyójára simán ki tudja írni Blu-Ray lemezre magyarul kapsz egy írót 😊 Kíváncsi vagyok mennyibe fog fájni de biztos benne lesz egy 2000$-ba.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.