Stuntman: Ignition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stuntman: Ignition játékteszt.

Papesz

dinomano
Lejött, ma irom ki; talan bele is tudok kukkantani...majd irom a benyomasaim, ha netközelbe kerülök...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

90 körül vagyok (ha jól emlékszem) és ez még csak a második film.

Papesz

Seth
Viszont az utolsó film csak akkor nyílik meg ha lemész a 40. helyre, ahhoz azért kell pár sokcsillagost csinálni ^^

PSN ID.: Beegabor

Hát nem tudom. Én is megcsináltam az elsõ két filmet String It-re, de negyedannyit sem küszködtem vele, mint az elsõ résszel. Ott tovább sem engedett ilyesmi teljesítmény nélkül, itt meg csak akkor kell teljesítened, ha akarsz.

Papesz

Az elsõvel nem játszottam.
Ha 2 csillagosra csinálod a pályát, tényleg könnyû, max 3 próbálkozás után össze szokott jönni.
Én mondjuk 5 csillagra hajtok, az elsõ 2 filmet megcsináltam, elég sokat szívtam néha, annyira azért nem könnyû.
A graf egyáltalán nem rossz, kb az a szint, mint egy jobban sikerült xbox1-es játék.

A grafika rossz. Nincs rajta mit szépíteni. Viszont a játék szerintem túlságosan is könnyû. Fõleg az elsõ részhez képest.

Papesz

Én xboxon játsuom, szerintem mozgásban elég jó a graf.

dinomano
Én most töltöm... kivancsi leszek a game-re...a graf. milyen? Kisajtoljak a PS2-böl azt amit még lehet?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

bubi07
Nekem a második film jobban tetszik.

Nagyon oltás ez a játék, tetszik.

Az elsõ filmben a motoros pályákat megcsináltam 5 csillagosra, a többivel még szenvedek.

bubi07
Nem lehet benne több profilt csinálni, vagy csak én nem tudok?

Max 36
Jól emlékszel,az 1.részben tényleg nem engedett tovább 85% alatt😊 Viszont legalább volt benne kihívás😉Átlagos grafika ide vagy oda,engem 1 lemezt nálam mindenképp megér😊

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Megcsináltam mindegyik filmet, lett pár 5 csillag de 4-3 csillagos a legtöbb. Elég rövid a game, ha nem foglakozol vele, hogy mind "string it" legyen, ha meg igen akkor meg elég hosszú 😄

PSN: berghold

Hehe, ismerõs 😊
Adok neki egy esélyt, pár óra és beszámolok 😊

Seth
én maxra hajtok, mire mind 5 csillagos lesz asszem kihullik a hajam ^^

Nem értünk egyet, ez a játék mérföldekkel könnyebb, mint az elsõ rész. Ha jól emlékszem az elsõ Stuntman 85 százalékos teljesítmény alatt nem engedett tovább, viszont az Ignition-ben alig kell valamit teljesíteni a továbblépéshez. Ráadásul minden pálya elõtt bekapcsolható az Easy Mode, ami még könnyebbé teszi az egészet. Teljesen más kérdés ha a jelenetet "String It"-re akarod teljesíteni, mert az tényleg elég nehéz. Viszont ez egyáltalán nem feltétele a továbbjutásnak.

Egyébként a véleményem nekem is az, hogy tök jó játék a Stuntman: Ignition, de a grafikája valóban csúnya. Ellenben az elsõ részt sem azért imádtuk. Legalábbis én.

Papesz

bubi07
Ja, megéri a lemez árát amint lehet beszerzek egy eredetit.

Seth
nem, tökjó a gém, még ps2-n is. Bár akárcsak az elsõ rész, rohadt idegesítõ tud lenni a hajszálra kiszámolt mutatványok miatt. Párezerszer rányom az ember a restartra asszem ^^

Próbálta vki?
Letöltöttem, de még nem írtam ki. Megéri a lemez árát?

Néztem neten értékeléseket, egyik sem gyõzött meg.
A graf elég gány, nem?

Pheaper
kár h nem lesz pcre😞

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Max 36
Az elsõ részt nagyon kedveltem,igaz,pár feladatnál a tv képernyõjébe vágtam volna a kontrollert😄 Nálam ez is kötelezõen megszerzendõ darab lesz😊

Isten most nem ér rá,segíthetek?

KapuBen
mobilon ez jó game😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Sephi
Jah Xbox360 -oson izgibb 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mucsácsó
Már X360-ra is kb dél óta 😊

Amúgy nagyon jó game, tegnap próbáltam ki X360-on pont a demot.. 😊 Nagyon bejött! Elõrször full nem vágtam az egészet, azt sem tudtam mi van...de miután megértettem azt, hogy mit s hogyan kell, egybõl szívemheznõtt 😉
Jó pergõs gamma!
Seth
PS2-re már kint van, kivácsi vagyok mit hoztak ki a hardware-bõl ^^

Hamarosan érkezik a Stuntman második része, Stuntman: Ignition címmel. Az elsõ rész igazi unikum volt, mind a brutális nehézségét, mind a stílusát tekintve. A játékban egy autós kaszkadõrt kell alakítanunk, akinek a rendezõ folyamatosan adja az utasításokat. A kamera augusztus 31-tõl forog, PS2-n, PS3-on és Xbox 360-on is.

Hivatalos weblap

Papesz