Sportkocsit ért az iPhone feltörése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számodra mi a megbízhatóbb, stabilabb a Mac-nél? Egészen kíváncsi vagyok.
Haveromnak 1 éve van Mac gépe, azóta egyszer nem volt gond vele.
Baráti társaságban van 3 iPod (3, 2, és fél évesek), egyikkel sem volt még semmi baj, az aksik még mindig sokáig bírják, ami pl a Nokia telómról egyáltalán nem mondható el. Kb 1 éves, az aksi 1 napig bírja.
practitioner of the forbidden arts of death
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyûzet.
az viszont nekem is eszembe jutott miután írtam hogy mintha ezekbe a kártya gyárilag bele lenne rakva és egyáltalán nem lehet cserélni; szóval igen, nem kis buhera lehetett :)
1. a srác feltörte a telót, de ahelyett hogy világgá kürtölné, üzletet köt, amibõl nem kicsit profitál (persze rizikós, de a kocsi csak a kezdet). másik esetben semmi haszna a dologból
2. az applenek bõven megér egy sportkocsit, hogy a srác kussoljon, talán még ki is javítják valahogy a hibát. aztán ha a srác mégis hülyeséget csinál, akkor meg jól megb**ák
ez így hibátlan.
persze ha a másik 3 is fel tudja törni a telót, akkor gebasz van. mondjuk ha õk nem, akkor is lesz valaki aki a nyomdokába lép.
én a helyében kussoltam volna, és a személyazonosságom nem fedem fel, de azért a kocsit átvettem volna... hülyegyerek
practitioner of the forbidden arts of death
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
amúgy totál érthetetlen, hogy miért kezelik úgy a jenkik az apple cuccokat, mintha szent ereklyék lennének. nagyon abszurd, hogy a gyerek egy telefon függetlenítése miatt ekkora népszerûségre tett szert,pl.
mellesleg ha mitnick-kel telefonon beszélt,akkor már régen bukta a módszerét,mert úgyis mûködött a social engineering :P
Mondok egy példát: a Suzuki a motorgyártásban elég magas színvonalat képvisel, de attól hogy az Intruder egy király moci, a Swift nem lesz jó autó :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Blackmail the Universe
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Másrészt meg szerintem nem õ az elsõ, aki feltörte, csak neki volt eddig a legnagyobb a pofája.
Remélem kap majd a nyakába egy jó nagy pert az almától. <#action>#action>
dolgozom, haggy44
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
már maga a szó is a teen age-bõl lett magyarítva, azaz tizenéves-t jelent
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Látott már valaki huszonéves tinédzsert???
Mágneskép amibõl csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
lemásolni hamarabb sikerült úgy tûnik, mint függetleníteni