SG vs Index fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah szólj ha nyitsz ...megyek támogatni ha kell ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
gondolom a túlfûtött emóciók burjánzását várja a témanyitó a totyikban, és erre a legbulvárosabb kategóriát gondolta megfelelõnek :)
B:
mellékattintódás tényállása forog fenn :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Aki átbasz, az basszon bét is!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ReaL MaDRid x siempre
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Viszont az elgondolkodtató, hogy az indexen több olyan tápik van amit itt egybõl törölnének vagy tolnának a gumiba
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Így érdemi összehasonlítást úgy lehetne csak végezni szvsz, ha az index hozzászólásaiból kivennénk azokat a témákat, amikkel az SG eleve nem foglalkozik.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Amúgy az index azért jobb sztem, mert jóval sokrétûbb a témákat illetõen, és nem csak a politika miatt. Szal nagyjából azt lehet rá mondani, mint a google-ra, hogy ami nem fordul ott elõ, az a dolog nem is létezik :DDD
Az sg fórum is jó a maga területén, én 99%-ban csak itt szoktam olvasgatni, ha olyan témáról van szó amit az SG fed le. Mindenesetre sztem hülyeség így összehasonlítgatni a fórumokat :P
(nekunk volt sodink az indexnek nem )<#idiota>#idiota>
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Minden mást leszámítva semi baj az SG-vel, szeretek itt lenni, szinte mindig mindent megtalálok amire szükségem van.
amugy a társaság teljesen más, szerintem a gumiszoba igazán ami az sg igazi varázsa
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Yo, Bitch!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"The trees move. Do you not see it?"
Spam-Off-Flém.
Az SG.hu meg jólmoderált értelmes fórum politika nélkül
Nameg aztán ott lehet politizálni 1000 rel..-.-
Indul egy komolyabb hangvételû topic erre: BAN PLZ, -.- OMG, lál stb.
Mindeki megpróbálja bebizonyítani hogy õ a legviccesebb.
Persze ettõl függetlenül a fórum rosszabb és nem is fórumozok ott.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Yo, Bitch!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ami a legviccesebb, hogy IT/Tech témakörben.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
itt olyan hírek vannak hogy "Átültethetõ a válóságba a pókember-ruha" nanemá
azért indexen kicsit szinvonalasabbak a cikkek, de a fórum nagyságrendekkel kezelhetõbb SGn
a regisztráltak száma 4x-ese az SG-nek