Bios logo egyénre szabása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van egy mai/korszerű laptopom, de az egyik BIOS-ban állítható védelmi jelszavát elfelejtettem... Mit lehetne tenni ilyenkor??
Igen, de ott nem találtam semmiféle screen logót...

A phoenix oldalán is néztem, de ott se találtam róla hasonlót
PíszLávJuniti
A bios beállításait nézted már?!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Compal HEL81-rõl van szó, nem pedig CompaQ-ról!

Elvileg a logo 1200*800-as, mert nagyon tiszták a képen az élek...

Úgy hallottam h. bios hozzányúlása nélkül is lehet, csak nem tudom h. hogyan...
MaSzKa
én 1x geforce 2 mx400 -biosát modoltam meg

nbitor-ral nem volt nezéz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
miért ne lenne compaq
csak a HP felvásárolta a vetélytársát

lehet még kapni Compaq névvel új számítógépeket

Slig
Az Asusnak alapból van ilyen progija, és 640x480-as a full screen logo. Ha a gépedhez nem adtak, vagy nem lehet letölteni olyan progit ami lecseréli, akkor inkább hagyd.

スラッグ

Ha jól tévedek egy 320x240-es BMP-ben van a full screen logo, tehát kicserélheted sajátra, de soha nem lesz 1200x800-as, meg azt hiszem max. 16 szinû lehet. Amúgy Bios frissítõ progival (némelyikkel) simán be lehet csak a logót frissíteni. A témában meg többszáz oldal készült még régebben ...

Tinman
Dehogy bonyolult... az is csak egy kép, persze a méretre figyelni kell.
Asusnak van/volt egy progija, amivel akármilyen képet betehetsz a saját BIOS fájlodba. Könnyen elképzelhetõ, hogy menne a te BIOS-oddal is, de ezzel azért óvatosan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bon
Compaq már nagyon régóta nincs, viszont www.compal.hu-t találtam a neten.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MaSzKa
volt olyan ahol lehet tett modifikálni régebben de az bonyolult

amugy nem Compaq inkább?

PíszLávJuniti
Legtöbb biosban ki lehet kapcsolni a full screen logo-t.
Nem érdemes szétbarmolni a biosát, mert ha sikerül elrontanod nagyon nagy bajban leszel.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Üdv mindenkinek!

Nem régen vettem egy Compal nevezetû "csúcskategóriás" notebookot. Teljesen meg vagyok elégedve vele, de egy dolog még is bántja a szemem.
Az indításnál a Phoenix bios nagy logója jelenik meg ott, ahol a hasonló laptopoknak a márkája (ezzel a biossal: Acer, Fuji-Siemens stb.)

Az lenne a kérdésem, hogy tudnék-e oda tenni egy egyéni logót, teljes felbontásban (1200*800), vagy ezt a jelet kell néznem még le nem cserélem a gépet?!

Aki tud ebben segíteni, az írja le ide, vagy lépjen velem kapcsolatban, msn vagy emailben: [email protected]

Köszönöm szépen