Bios logo egyénre szabása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy mai/korszerű laptopom, de az egyik BIOS-ban állítható védelmi jelszavát elfelejtettem... Mit lehetne tenni ilyenkor??
A phoenix oldalán is néztem, de ott se találtam róla hasonlót
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Elvileg a logo 1200*800-as, mert nagyon tiszták a képen az élek...
Úgy hallottam h. bios hozzányúlása nélkül is lehet, csak nem tudom h. hogyan...
nbitor-ral nem volt nezéz
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
csak a HP felvásárolta a vetélytársát
lehet még kapni Compaq névvel új számítógépeket
スラッグ
Asusnak van/volt egy progija, amivel akármilyen képet betehetsz a saját BIOS fájlodba. Könnyen elképzelhetõ, hogy menne a te BIOS-oddal is, de ezzel azért óvatosan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
amugy nem Compaq inkább?
Nem érdemes szétbarmolni a biosát, mert ha sikerül elrontanod nagyon nagy bajban leszel.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem régen vettem egy Compal nevezetû "csúcskategóriás" notebookot. Teljesen meg vagyok elégedve vele, de egy dolog még is bántja a szemem.
Az indításnál a Phoenix bios nagy logója jelenik meg ott, ahol a hasonló laptopoknak a márkája (ezzel a biossal: Acer, Fuji-Siemens stb.)
Az lenne a kérdésem, hogy tudnék-e oda tenni egy egyéni logót, teljes felbontásban (1200*800), vagy ezt a jelet kell néznem még le nem cserélem a gépet?!
Aki tud ebben segíteni, az írja le ide, vagy lépjen velem kapcsolatban, msn vagy emailben: [email protected]
Köszönöm szépen