SMC hálózat 2 gépre valaki!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és egy sima SMC router 4-5ezer pénz csak, ami szerintem eléggé megéri
practitioner of the forbidden arts of death
mindenképp vegyél routert sokkal egyszerübb lesz😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
millene ha a másik gép lenne a "szerver"?😄 és akkor nyugottan kikapcsolhatod a tiedet amig nem vagy otthon, és akkor tuti csak 1 gép fogyaszt!😊
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
hát mindenképpen kell a router, de amúgy erre is van 1000 topik már
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
SZóval olyan kérdésem an hogy: a gépemben van egy SMC2602W v.3 kártya, külsõ antennával van kapcsolatban a nettel. Errõl a géprõl egy Ethernet kártyával van LAN hálóba kötve a tesóm gépe amiben integrált hálókártya van. De az én gépemnek is bekapcsolva kell lenni ahoz hogy a másik gépen is legyen net. De amikor nem vagyok otthon akkor feleslegesen megy a két gép, ha csak egyikre kell net. meg lehet-e valahogy csinálni hogy ne kelljen mind2 nek bekapcsolva lennie?
1. ha veszek egy routert, akkor a külsõ antennát rá tudom kötni és arról a kát gépre lan-ba a net?
2. router nélkül meg lehet oldani? ha van: ez az SMC kártya, ethernet kártya, integrált lan kártya, 56k-s fax modem, Acer 56k USB faxmodem, usb kábel és lan kábel ezzekkel meg lehet oldani vagy kell a Router?
aki tud valamit írjon, kösz a segítséget!
1. ha veszek egy routert, akkor a külsõ antennát rá tudom kötni és arról a kát gépre lan-ba a net?
2. router nélkül meg lehet oldani? ha van: ez az SMC kártya, ethernet kártya, integrált lan kártya, 56k-s fax modem, Acer 56k USB faxmodem, usb kábel és lan kábel ezzekkel meg lehet oldani vagy kell a Router?
aki tud valamit írjon, kösz a segítséget!