Mitől szépek a virágok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vannak bizonyos technikák (bimbózás, ritkítás...), amivel a szépet még szebbé lehet ám tenni. Na és, hogy ki ne felejtsem, a gondozgatással, locsolással, törõdéssel, tápoldatozással is szebbé lehet tenni a "csak" szépet.
Ja, és léteznek levéldísz növények is, amit virágnak mondunk.
Nem szeretem ezeket a miérteket, mert a válasz 10 új miértet rejt magában, amelyekre a válasz szintén 10 új miértet... ez egy végtelen sor, ezért célszerû elkerülni az ok-okzatban való gondolkodást. De ezen a végtelenségig épülõ hamis alapokon nyugvó lépcsõn ez nem lehetséges, már túl magasról zuhannánk :/
és a kulcs ahoz ami nekem tetszik az ami neked tetszik 😄 remélem érted 😛
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Rush!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
practitioner of the forbidden arts of death
inkább nõket nézegetnék
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
a túlélése múlik rajta hogy elég élénk-e a színe, elég jó-e az illata
a szépséget nem lehet definiálni egyébként. teljesen szubjektív, mindenki mást tart szépnek
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Erre kíván választ találni a topic
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nem mellesleg van "minden napra egy kérdés" topik,és még kismillió hasonló.nem lehetett volna ezt ott?most jöjjenek a "miért kék az ég","miért kutyának hívjuk a kutyát" és hasonló típusú topikok?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Amugy azert ilyen feltunoen szines hogy beporozzak a mehecskek. 😄 Az hogy neked ez tetszik-e vagy sem az mar egyeni dolog. 😛
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.